Ahoj,
chci se naučit pracovat s MySQL v ASP.NET, programuji v C#. Bohužel se mi nepovedlo naleznout na internetu nějakou šikovnou stránku, která by mě naučila, jak v ASP.NET pracovat s MySQL. Věřím, že se nalezne někdo šikovnější než já a doporučí mi nějakou stránku. Byl by někdo tak hodný a doporučil mi stránku, kde by jsem se o tom mohl dozvědět aspoň základní věci? Nejlepší by byla stránka v češtině, ale nebudu se bránit ani stránce v angličtině, ale jak říkám, českou stránku uvítám určitě radši.
Děkuji za odpověď
Honza
Fórum › .NET
ASP.NET a MySQL
Zdravím,
v historii této diskuze jsem se zmiňoval pro MySQL provideru pro ADO.NET. S jeho využitím lze pracovat s MySQL jako s jakoukoliv jinou databází, pro kterou takový provider existuje (drobné odlišnosti jsou v syntaxi SQL). Lze sehnat i provider pro LINQ to SQL.
Zkust tedy hledat spíše ADO.NET.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Ahoj, nemám moc rád když mi na fóru někdo místo odpovědi začne nabízet jiné řešení, ale neodpustím si otázku proč trváš na mysql? Jinak malá nápověda může být, abys na googlu nehledal ani tak asp.net + mysql, ale spíše ado.net + odbc.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 58 hostů
Podobná vlákna
Nový ASP.NET Webhosting a ASP.NET Freehosting — založil ASPIFY.com
Hledáme programátora ASP, ASP.NET, MS SQL - Praha — založil Michaela Vorlová
ASP.NET / ASP.NET MVC — založil Otazka
ASP.NET - VB.NET - Zákaz kopírování webu, Context menu — založil Standa
ASP.NET - VB.NET - Přesměrování stránky po provedení události — založil ASP.NET
Moderátoři diskuze