To sem z toho jelen. Potřebuju v c++ s pomoc? WinApi vytvořit něco ve stylu tlačítka, ale může to být i jen obyčejnej čtverec či obdélník, ale aby měl akci OnMouseOver, ( nachází se třeba v JavaScriptu). Prostě přejedu nad obdélníkem myší a on třeba změní barvu pozadí či tak něco. dík.
Fórum › C / C++
C++ OnMouseOver
Jj, tak jsem to teď dělal v SDL. Zjisti si souřadnice myši a když je nad tím tvým čtvercem tak tam vykresli třeba jinej obrázek ;-)
dceriny prvek tridy button s winstyle WS_OWNERDRAW:::vytvoris vlastni tlacitko dle tveho vzhledu treba pomoci bitmapy a nebo barevny vyplne.Pak muzes reagovat na zpravy v tvym pripade WM_MOUSEMOVE.
Reseni typu RECT a aktualni poloha mysi, to by slo ale neni to idealni, zvlast po zmene rozliseni, musel bys pridat funkce pro spravny preklad souradnic
Mas dve moznosti, bud pockat az na to najedu v mym serialu nebo ti hodim blyzsi info az budu doma a budu mit chvilku, zalezi na tobe
Ok, tak mi plíz pošli něco na mail FDominik@seznam.cz
nějak jsem totiž pak nepochopil to zachytávání WM_MOUSEMOVE... když tam budu mít třeba 15 tlačítek (vlastních), jak to zjistí že to přejelo zrovna přes něj? Myslíš pomocí toho WS_OWNERDRAW?
d.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Onmouseover — založil Onmouseover
Onmouseover — založil case
Onmouseover — založil RePRO
Onmouseover vo formulari nefunguje — založil devilfish