Zdravim,
pouzivam v aplikacii dialogove okno Javascriptu z dovodu ze mam v hlavnom okne zobrazene zaznamy z databazy a klik na edit zaznamu mi vyskoci pomocou showModalDialog nove okno kde je mozne dany zaznam editovat. Chyba je v tom ze ak vo vyskakovacom okne spravim update zaznamu cize odoslem na server data tak hlaska o uspesnom update sa mi ukaze este v dalsom vyskakovacom okne a ked pozatvaram tieto dve vyskakovacie okna tak sa mi v hlavnom okne uz samozrejme zobrazi ten zaznam zmeneny co je v poriadku. Jedine co je chybou je to ze sa vytvori este jedno vyskakovacie okno. Pri window.open sa mi uz dalsie nevytvori a pride vysledok do toho prveho vyskakovacieho okna. Ale pri tejto metode sa mi zasa automaticky nerefreshne hlavne okno. Ak by mi niekto vedel poradit tak poradte prosim...
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Dialogove okno showModalDialog
To george [#78740]: do skriptu, který otevřeš přes window.open() ještě vlož tento kód (je to JS) window.opener.location.reload(true); - volný překlad je: "obnov okno, které tě otevřelo"
To george : KDyby náhodou první popis nebyl dostačující, tak názorně:
<html>
<head>
.
.
.
</head>
<body>
.
.
.
...tady bude funkce, kterou chceš provádět a v případě úspěšného provedení, vložíš ještě
<script type="text/javascript">
window.opener.location.reload(true);
</script>
.
.
.
</body>
</html>
...doufám, že tohle je již srozumitelnější :-)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů
Podobná vlákna
Dialogové okno s možnostmi — založil erenis
Jtable,Dialogové okno ... — založil elvis
Dialogove okno inak — založil marioff
Vlastní dialogové okno v C# — založil paashi
Win32 API - dialogové okno — založil vollf82
Moderátoři diskuze