Zkoušíte rádi nové věci? Jaký poslední bizarní kousek jste okusili?? Pochlubte se ;-)
Fórum › Offtopic
Zkoušení
To DragonBehemont : Omlouvám se všem... ale tohle vlákno jsem založil v takové zvláštní chvíli... no, zkoušel jsem nový recept... vařil jsem krevety na víně. A já krevety nesnáším,a le rozhodl jsem se je ochutnat. Dopadlo to tak, že jsem sice vařil krevety na víně, ale 4/5 té flašky skončilo ve mně, abych se vůbec odvážil to ochutnat... a to mě ještě manželka musela donutit :-D Chvíli po tom, co jsem zbytek krevet spláchl do záchoda, jsem založil toto vlákno... tak to jen na vysvětlení k založení tohoto tématu.
Krevety jsou jedno z nejlepších jídel co znám, mňam:) Na víně jsem je teda ještě neměl, ale na česneku je miluju:D Moc bizarních věcí nedělám, aspoň mě teda teď nic nenapadá
To Chrasty : tak to já krevety nemusím... konkrétně mě to natahuje už jen, když je cítím :-D
Nejraději zkouším to, co je všeobecně považováno za nenormální a nebo to u nás není běžná věc (detaily si nechám pro sebe).
Hodně mě baví zkoušt nový věci ve fotbale, ale to je konkrétní případ. Mě všeobecně baví zkoušet různý aktivity a když se mi nějká zalíbí, tak u ní zůstanu, ale pořád zkouším dál. Taky mě hodně baví vymejšlet nový věci a to kdekoliv, ať už jde o jídlo nebo nějaký fyzický aktivity a nebo cokoliv jinýho :o)
To djanosik : Jako nenormální bych si představil třeba skákat z mostu do vody, ale to asi neděláš :D mám na mysli takovýto zahrávání si s adrenalinem někde na prahu života a msrti
To Nefaritus : jasne, ale ted uz to stejne svetu nic neprinese, protoze proste uz vsechno bylo. kazdopadne pro me je hodne veci novych od novyho Pribiňáčku až po instalaci slaxu. proto by to chtělo trochu upřesnit.
Jo ale jestli jde o něco bizardního tak asi nápad začít učit se čínsky.
To selkir : Tak to teďka bude potřeba... bo máme velký nával pracovníků z Asie... :smile3:
To DragonBehemont : jo taky si myslím, že nás Asiati zaplavý jak přívalová vlna.
Když už jsme u těch jazyků... jestli považujete za bizarní učení se finštiny, tak dělám to :smile1:
Ad počítač v ohni: Jsem s kamošem narazil na server, kde uploadneš jeden soubor ze svýho PC (kterejkoliv) a ono ti to za to kterejkoliv zase vybere z těch, ktery tam nahráli jiní, a poskytne (strávili jsme u toho skoro hodinu :-D). No a za jeden soubor nám to hodilo fotku, jak někdo halogenovým hořákem spaluje procesor :-D
Hmm ja kdyz jsem jednou sel na rentgen jsem si v kapse nechal svoje PPC :) Na tom obrazku to vypadalo zajimave, ale ta doktorka se za to tvarila dost zle :P
:) niektory robia zaujimave veci : http://uk.gizmodo.com/Eggs.jpg ked nemaju doma plyn
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze