Čau, potřeboval bych názor na práci jednoho designera - http://kumrdovo.progdansoft.com/grafika
potřeboval bych vědět
-jak náročný jsou ve skutečnosti ty jeho práce
-jakou úroveň znalostí na to člověk potřebuje (profesionál, amatér, kterej si hraje s photoshopem apod.)
-kolik byste mu byli ochotný zaplatit za design na web...
dík
Fórum › Typografie
řekněte prosím názor na tyto designy:
Latté
jak náročný jsou ve skutečnosti ty jeho práce
To záleži dost na tom, co umí. Pokud toho moc neumí, mohou být i tyto práce pro něj naprostým vrcholem.
jakou úroveň znalostí na to člověk potřebuje (profesionál, amatér, kterej si hraje s photoshopem apod.)
Pro tuto úroveň bych řekl, že si stačí pár hodin v případě těch šikovnějších, pár dní v případě těch méně šikovních hrát s Fotošopem, přečíst si pár tutoriálů a je to. Ale nejsem grafik, Fotošop nemám, takže se mohu naprosto mýlit a může to být opravdu těžké. Ale vzhledem k tomu, jak všichni říkají, že práce ve Fotošopu je několikrát jednodušší a pohodlnější než v GIMPu a s GIMPem jsem si párkrát hrál a nezdálo se mi to tak těžké, myslím si toto.
kolik byste mu byli ochotný zaplatit za design na web...
Jelikož se mi ani jedna z dosavadních prací nelíbí, radši než takovéhoto taky grafika bych šel někam jinam. Samozřejmě by taky záleželo kolik mám, ale kdybych chtěl opravdu kvalitní design, byl bych si ochoten připlatit. Kdybych chtěl něco podoného tomu, co pan kumrd prezentuje, radši bych si to udělal dám.
PS. Tohle bych spíše zařadil do Offtopicu. Na Photoshop se mi to moc nezdá :)
porky napsal:
jeho prace su zaciatocnicke, nic zlozite tam nieje, myslim ze by to zvladol amater so zakladnymi skusenostami. co sa tyka ceny tak ta je velmi relativna vzhladom na dnesok
jj, ale na druhou stranu. Na pohled je to dost pěkný. Co se týče kódu, tak na to jsem se ještě nedíval.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledáme UX/UI designéra, který rád vytváří úžasné designy webů. — založil Pixelko
V čem jsou tyto hry psané? — založil Franceq
U, L, UL > k čemu přesně se tyto hodnoty hodí? — založil gripen
Názor na Javu — založil tulk
Váš názor = ? — založil Petroff
Moderátoři diskuze