Prosim vie mi nieto poradit preco mi to nefunguje.
Na zaciatku suboru mam premene $tpid[0] az $tpid[19] a chcem ich dostat do pola $tpid.
$i=0;
while ($i<20)
{
$tpid[$i] = $tpid_[$i];
$i++;
}
vopred diky
Fórum › PHP
Cyklus + pole
To Akacko : nemam ked dam print_r ($tpid) vypise mi
Array ( [0] => [1] => [2] => [3] => [4] => [5] => [6] => [7] => [8] => [9] => [10] => [11] => [12] => [13] => [14] => [15] => [16] => [17] => [18] => [19] => )
a pritom mam v kazdej premenej hodnotu
$tpid_0 = $_REQUEST["tpid_0"]; $tpid_1 = $_REQUEST["tpid_1"]; $tpid_2 = $_REQUEST["tpid_2"]; $tpid_3 = $_REQUEST["tpid_3"]; $tpid_4 = $_REQUEST["tpid_4"];
$tpid_5 = $_REQUEST["tpid_5"]; $tpid_6 = $_REQUEST["tpid_6"]; $tpid_7 = $_REQUEST["tpid_7"]; $tpid_8 = $_REQUEST["tpid_8"]; $tpid_9 = $_REQUEST["tpid_9"];
$tpid_10 = $_REQUEST["tpid_10"]; $tpid_11 = $_REQUEST["tpid_11"]; $tpid_12 = $_REQUEST["tpid_12"]; $tpid_13 = $_REQUEST["tpid_13"]; $tpid_14 = $_REQUEST["tpid_14"];
$tpid_15 = $_REQUEST["tpid_15"]; $tpid_16 = $_REQUEST["tpid_16"]; $tpid_17 = $_REQUEST["tpid_17"]; $tpid_18 = $_REQUEST["tpid_18"]; $tpid_19 = $_REQUEST["tpid_19"];
$i=0;
while ($i<20)
{
$tpid[$i] = $tpid_[$i];
$i++;
}
print_r ($tpid);
ten riadok by mal vlozit do pola $tpid s klucom 1 premenu tpid_['1']
http://www.phpbuilder.com/manual/en/language.variables.variable.php pro trochu vice infa, pokud te to zajima :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Cyklus FOR vs. Pole? — založil DJ_Rabbit
C++ Cyklus datového pole — založil xgame
Razeni pole ktere v sobe ma dalsi pole podle hodnoty indexu — založil david
Zapsání generovaného čísla do pole a zapisování generovaných čísel d… — založil juraj111
Jak z "List<Integer> pole" uddelat normalni "int[] pole" — založil K4BlOs
Moderátoři diskuze