Po několika dnech používání FF3 na Vistě nemohu uvěřit vlastním očím. Nová verze tohoto skvělého prohlížeče (tohle myslím vážně, bez ironie) mi skoro po každém ukončení ukáže chybovou hlášku že spadnul. Nevím tedy, jestli požadavek uživatele o ukončení programu == spadnutí, ale je to zvláštní. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?
Fórum › Software
Firefox 3 padá?
To už jsem zkoušel. A nejen to, přeinstaloval jsem i celý systém (byl už "zašpiněný", tak se to hodilo).
Ne nic to neukáže. Jen se ukáže zpráva:
Jejda, zdá se že aplikace Firefox spadla. Specifikujte, jak se tento problém stal a odešlete info společnosti Mozilla.
Nic víc.
St.Os napsal:
MS Windows Vista je určen spíše pro MS prohlížeč Internet Explorer.
Tvrzení na základě čeho?
To MZetko : Máš u Vist SP1 a všechny záplaty? Zkoušels nový FF 3.0.1? Jaký software v době pádu FF běží?
To Zdeny :
Vista je už komplet aktuální, i Ultimate Extras tam mám skoro všechny, ale to s tím asi nesouvisí.
FF3.0.1 mám :-) .
Vlastně nic, kromě ovladače zvuku Creative, programů klávesnice a myši od Logitechu, programu k tabletu Wacom a antiviru ESET Smart Security x64, takže v tom problém nevidím... Je to celé zvláštní.
To MZetko : Pokud je OS čerstvě nainstalovaný, tak je to docela divné. Moc bych se nedivil, kdyby tomu vadilo x64 ;)
Spusť Hijackthis a dej sem (nebo někam) log. Stáhneš jej napr. zde http://www.hijackthis.cz/
To MZetko : Ještě taková drobnost.., předpokládám, že je to čistá instalace FF bez jakýchkoliv rozšíření.
FF 3.0.1 půjde pryč ... potřebuju, aby tam běžel firebug ... samo, že mám nejnovější verzi, ale nemám nervy na velmi časté pády. Nevím proč, ale v různých časových intervalech (pár sekund až pár minut mi padá) a to na stránkách ala výpis adresářů v docrootu apache ... tj. není tam vůbec nic co by to mohlo způsobovat ... v podrobnostech o pádu se toho člověk moc nedočte, takže nevím, neřeším, počkám na novou verzi a uvidím :) ... do té doby budu užívat sice starší, ale stabilní verzi FF se starší, ale stabilní verzí firebugu :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Padá mi TP — založil lama
QuickSort padá — založil unik
Proč to padá ? — založil Lukáš Vašek
Chyba pada program — založil Jan
Opakované spuštění kódu padá — založil Kartik