Ahoj, neleží Vám někomu zbytečně na poličce něco z těchto knížek?
[seznam]Požadavky na software - Od zadání k architektuře aplikace[/seznam]
[seznam]Programátor pragmatik - Jak se stát lepším programátorem a vytvářet kvalitní software[/seznam]
[seznam]Dokonalý kód[/seznam]
[seznam]Co programátory ve škole neučí - aneb Softwarové inženýrství v reálné praxi[/seznam]
[seznam]Mistrovství v Ajaxu[/seznam]
Pokud ano, rád bych je od Vás odkoupil. Díky
Fórum › Inzerce
Sháním knihy
Mám doma "Webdesign - Nenuťte uživatele přemýšlet!, 2. aktualizované vydání".
Za 200 + poštovný ji můžeš mít. Pokud mi je pošleš na účet, ušetříš na poštovným ;)
To Nefaritus : to jo, ale dobírka dělá asi 70 korun. Poštovný cca 30.. ;-)
Uvítam knižky typu Mistrovství v C++ alebo iné knižky o C++ .. NIE PRE POKROČILÝCH. Ideálne na území Slovenska. Viac na niektorom z kontaktov uvedených v mojom profile. Srdečná vďaka.
Zároveň ponúkam knižku Microsoft Office Access 2007 - podrobná uživatelská příručka. Obrázok:
Ďakujem za pozornosť. Prajem pekný deň :)
Mám doma knížky "Naučte se v C++ za 21 dní" a "Python" navíc. Konkrétně jsou to tyto:
Python - [url]http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani/zaciname-programovat-v-jazyce-python-2-opravene-vydani/
[/url]
C++ - http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani/naucte-se-c-za-21-dni-2-aktualizovane-vydani/
Pak tu mám ještě knihu Java 6 výukový kurz od Addisona Wesleyho a bohužel Java bez předchozích znalostí od Jamese Keogha (nevhodný dárek, obě knihy byly čtené, ovšem okrajově, u Javy 6 je rozbalené CD)
případným zájemcům můžu samozřejmě detailně vyfotit obálky, ať ví, co kupují, přecijen jsem seriózní člověk a případně bych nerad, aby byl kupující nespokojen.
Obě dvě knihy jsou nové (důkazem budiž dokonce nerozlepené CD v knize o C++), ovšem třeba zrovna to C++ nebylo nejlépe uskladněné a tak při bližším zkoumání je vidět na hřbetu knihy.. Jak bych to řekl, prostě požkození... Pokud by někdo měl zájem, C++ za 21 dní prodám za 600, Pythona za 300. Zaručuji rychlé jednání, o ceně by se mohlo dát decentně smlouvat. Poštovné pak bude záviset na způsobu dopravy (neúčtuju třeba pevnou stovku, ale prostě zajdu na poštu, řeknu, ať to dá třeba na dobírku a ať to je 600 + ta sazba)
Pokud by někdo měl naopak doma "přebytečné" knihy, koupím knihy o C#. Nepohrdnu Microsoft Visual C# 2008 od Johna Sharpa (sice mám od něj knihu předchozí, ale publikace to byla poměrně pěkná, takže bych se rád koukl na nové vydání), či nepohrdnu téměř čímkoliv o ASP.NET. Knihy typu "Visual C# 2005 "for the biggest dummies"" od Jeffa Kenta mi ani nemusíte nabízet, protože nesnáším, když ze mě autor dělá neschopného idiota, který neví, jak si zapamatovat prefixovou a postfixovou inkrementaci :-/
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Sháním spolupachatele — založil Jiří Chytil
Sháním grafika — založil Resp
Sháním programátora C++ — založil Jakub
Sháním programátora v C++ — založil TomasVanik
Moderátoři diskuze