Po delší době se zase obracím na tohle fórum s dotazem...
Naprogramoval jsem si v Silverlightu jednoduchý shoutboard, jen mám neskutečné problémy s ukládáním a načítáním příspěvků. Problém je také v tom, že řešení musí být naprosto nezávislé na IIS7, takže můžu použít pouze čisté C# a XAML, žádné ASP.NET a podobné technologie.
Databázi jsem musel vyloučit hned (Silverlight to zatím nepodporuje), databinding z XML je zbytečně komplikovaný (narozdíl od WPF není pro Silverlight v Blendu podpora pro +XML, ale pokud nebude jiné řešení, holt si to napíšu sám). Dokonce by mi stačilo i načítání a ukládání do .txt, ale tam jsem zase narazil na problém, že StreamReader ho nějak odmítal načíst (na Silverlight.net jsem o tomhle problému našel diskuzi, ale ta skončila nevyřešeným problémem).
Nepotřebuji žádné konkrétní řešení, ale spíš mě zajímá, jestli tady někdo podobný problém neřešil a stačilo by, kdyby řešení jen nastínil... zbytek už si vygoogluju :smile1: Tak díky, snad je tady nějaký SL odborník...:-)
Fórum › .NET
Silverlight a databinding
Tak jsem si napsal jednoduchou metodu pro načítání XML (pomocí třídy XmlReader), ale s tím zapisovánim budou problémy... Silverlight aplikace běží u klienta, ne na serveru, takže k tomu souboru nebude mít přístup pro zápis. Normálně bych to řešil nějakým server-side kódem, ale jak jsem řekl, tohle chci, aby bylo nezávislé. Jestli ale někdo víte o hezkém provázání s jiným jazykem, kterým by to šlo provést, sem s ním :smile1:
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů
Podobná vlákna
Silverlight - dataBinding — založil Petrroll
Silverlight - dataBinding z kódu - ProgressBar — založil Petrroll
DataBinding v C# (C++) — založil paashi
DataBinding vs. VisualStudio 2010 — založil VladislavK
Silverlight — založil weny
Moderátoři diskuze