Máte nějaké zkušenosti s jiným window systemem, než je Gnome/KDE/XWindow? Já jsem právě natáhl WMII a nestačím se divit. Zatím mi příjde lehce nezvyklý, ale myslím, že kdybych' si v něm zvykl orientovat a používat ho, bylo by to produktivnější a rychlejší.
Fórum › OS - GNU / Linux
WMII, DMW či jiný podivný window system
Jj, doufal jsem, že mě někdo opraví, nechtěl jsem napsat XWindow, ale XFce :-)
Garret Raziel
Taky jsem si jednou prošel tímto „honem“ na nějakého lehkého okenního manažera. Zkusmo jsem zkompiloval evilwm, ale to jsem naprosto neovládal, tak jsem to nechal :o) Větši úspěch jsem měl s pekwm, kde jsem vydržel pracovat přinejmenším den. Jednou jsem taky musel nainstaloval fluxbox a pracovat v něm, protože mi spadlo Gnome a ne a ne najet*. Po nápravě jsem fluxe ještě párkrát nahodil, ale skončilo to jeho odinstalováním. No, skončil jsem stejně zpátky u Gnome s Compizem.
Možná, že ty budeš v hledání úspěšnější :o)
* Nakonec se ukázalo, že v GDM akorát nebylo vybrané správné sezení. Z toho by se jeden pos*al. Taková blbost a byl jsem naprosto v háji :o)
Já si zvykl na enlightenment, myslím, že jsem opravdu efektivněji Xka využil. Ale který WM/desktopové prostředí ti nejvíc sedne asi závisí hlavně na tom, jak systém používáš, jaké aplikace potřebuješ... takže si všechno vyzkoušej a uvidíš :-) jen se nenech odradit počátečním šokem, já když přecházel zpátky z enlightenmentu na KDE, asi týden jsem mačkal levým myšidlem na plochu v domnění, že se otevře nabídka s mými oblíbenými programy... :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Podivný pohled na Programátory — založil tanned88
Content Managed System alebo Bloggersky system... — založil Mega.Lama
Window.open() — založil mORb
Window.opener — založil don_Dominique
Window location — založil Standa