Dobrý deň .
Neviete ako by sa dalo nastavyť žeby sa form správalo ako errorá správa.
Čiže žeby sa nedalo zapnuť ničiné iba to okno . A žeby sa na to muselo odpovedať .
Za radu ďakujem .
Fórum › .NET
Form ako error správa.
Umíš pracovat s výjimaka? Umíš
Umíš vytvořit nový form a zobrazit ho? (i když tady by bohatě stačil MessageBox) Umíš
Co víc potřebuješ? Nic
Prostě to bloku "catch" napiš "MessageBox.Show();" (s pár parametrama, které si určitě vygoogluješ)
ved som to hľadal ale nič neviete niekto poradiť ?
Cchcem docieliť že by sa nedalo na nič stlačiť iba žeby si na to odpovedal .
To zonda : Vždyť ti poradil, napsal ti, jak se máš dopracovat k řešení. Co víc chceš? Zdroják? Heh.
To zonda : Proboha, vždyť já jsem ti napsal co máš udělat! :smile6: Do kódu, který se má zavolat, když se vyskytne ta a ta výjimky dej vyvolání MessageBoxu.
Jestli neumíš ošetřovat výjimky, tak ti nepomůže ani svěcená voda:-)
To zonda : Pokud ti to nevyhovuje, tak můžeš změnit border formuláře (nemám náladu za tebe hledat název vlastnosti) a dál už jak napsal paashi.
djanosik: no toto som chcel počuť lebo neviem čo som mal hľadať .(border formuláře )A aj toto my pomohlo : form1.ShowDialog()
A že som lenivý ta asi ee ved som to všera hľadal asi 2hod. na googli a nič lebo neviem kľúčové slová . Ale aj tak neviem čo mám hľadať lebo ja som skúšal krorá zo správ je tá ktorú hľadám ale nenašiel som ju. Ja hľadám neakú vlastnoť na form na ktorú by si musel odpovedať a nee že ju vypneš alebo prepneš na niečo iné. Ako nabehne ti neaká správa .A ako docieliš (stačia neaké kľúčové slová) aby sa na tu správu muselo odpovedať .A nie že ti nabehne a ti slačiš napr: na /tentopočítač/ ktorý budeš mať popritom zapnutý a normálne budeš hocišo robyť aj ked ta správa tam bude ale nenúti ta odpovedať na ňu lebo ju môžeš niečim zakriť . A ja chcem aby si cez tu správu nemohol robyť nič iné iba na ńu odpovedať .
Stačia iba kľučové slová lebo fakt neviem čo mám hľadať lebo error správa nemá také vlstnosti aké chem .
Chrasty: ako dík za rady ale aké vlsne výnimky mám to zachytiť aspoň to povedz . Lebo ja si ich potom najdem na nete ale keby som vedel že aké .
mnn: a ja som neotravoval na buildere .Tam som už nebol viac ako pol roka .
Načo my to je : Chcem si vytvoriť vlsné zaheslovanie windousu .Že po zapnutý windousu ti nabehne form z menom a heslom a to sa nebu dať niak odstraniť iba tak že zadaš meno a heslo . Viem všetky vynimky zachytiť aby to nemohol vynúť ale neviem iba to aby nemhol íst na niečo iné napr: nabehne mu to a on nato bude srať a zapne si tento počítač aj ked on to nevipne ale bude to iba tam a on na to bude kašlať ked môže všetko ostatné robyť .
Soorii za taký veľký šlánok ale ma fest štvete ked pýšete aký som lenivý a že nič nehľadám keď ja ako debyl skúšam všetko čo sa dá a nič a chcem iba jednu vec a nik nič a ani tie výnimky ste nedali :( .
Měl si líp popsat problém, podle toho co jsi řekl jsem si představoval, že chceš mít okno, které se objeví při nějaké chybě (to je totiž to, co si představím při slovu error zpráva...).
Když tam chceš použít ty TextBoxy (což jsi taky neřekl), tak to budeš muset udělat přes ten Form, jak jiní řekli.
Výjimky už neřeš, teď když konečně vím, co jsi vlastně chtěl, je už nepotřebuješ.
To zonda : A napadlo tě hledat ve zdejších příspěvcích cca. týden zpět. Mám dokonce pocit, že jsi to ty, kdo se na to už ptal a komu bylo odpovězeno (http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=9767-pekna-blbovina-programek-k-otestovani-#80066). Zvláštní, co?
Pokud nedokážeš přesně napsat, co potřebuješ, tak si budeš muset poradit sám. Pokud nevíš klíčový slova, tak doporučuji zkusit překladač.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ako submitnut form a neredirectovat — založil jano
Sprava pamate — založil Martin
Vzdalena sprava PC — založil dyžon
Sprava disku — založil hrach
Moderátoři diskuze