Hi,
jak se má správně jmenovat soubor robots??? Robots.txt nebo robots.txt
Fórum › HTML / XHTML
Robots.txt or robots.txt
robots.txt, nebo je to možná jedno:) Ale robots.txt je 100% správně
standard je nepouzivat na netu velka pismena vnazvech souboru
To CommanderZ : Náhodou ja používam niekedy aj veľké písmená. Napr. ak mám názov súboru, ktorý sa skladá z viacerých slov, tak to dám napríklad: pridatPrispevok.php , pričom dodržiavam konvenciu - prvé malé, začiatok ďalšieho slova veľké.
Jenze oni existuji urcite konvence, ktere dodruzuje velke mnozstvi lidi (vetsina) a ty je obvykle dobry napad respektovat. Usnadni ti to spolupraci v tymu a treba i kdyz se budes chtit na neco zaptat tady na foru:)
Pokiaľ by som mal pracovať v teame, kde po mne číta kód viac ľudí, určite by sme si spolu sadli a stanovili si konvencie, ktoré budeme všetci dodržiavať. Otázku, či veľké písmená alebo nie ja v rámci vlastného kódu a vlastných projektov neriešim :) Tu na fóre ľuďom nerobí (teda aspoň mne nie) čítať kód, v ktorom je dodržiavaná nejaká iná konvencia písania kódu, i keď to občas možno znepríjemňuje život (osobne kód vždy odsadzujem, najmä pri blokoch podmienkových štruktúr).
tak to ber jako radu do budoucna....usetris cas, kdyz pouzijes jiz ty ustanovene..... ;)Pokiaľ by som mal pracovať v teame, kde po mne číta kód viac ľudí, určite by sme si spolu sadli a stanovili si konvencie, ktoré budeme všetci dodržiavať.
To Earl Cash : Ale no tak. Kdyby všichni dělali jen to, co je zvykem - jen to, co je všeobecně normální, tak jsem pořád na stromech.
Není nic špatného na tom, když se někdo jakkoliv odlišuje, když někdo nezapadá do nějaký skupiny.
To djanosik : netvrdim, ze je dobre pouzivat veskere standardy a ustanoveni striktne, ale proc vymyslet nejake nove konvence, kdyz ty zavedene funguji....
ale tato diskuze je znacne OT.....
To Earl Cash : Tím se už pár let řídí automobilový průmysl. Jen tak dál. Ale jsme opravdu hodně OT, nechtěl bych to dál řešit.
To mylan4 : Je to len ďalšia varianta, pri čom je splnené, že všetky písmená sú malé :) Neplánujem pri svojich projektoch v blízkej budúcnosti reštrukturalizáciu názvov súborov, takže mi to je prakticky jedno :D
Koniec OT. Odporúčam locknúť. 'Problém' bol dávno vyriešený...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Meta: Robots — založil St.Os
Import textu z txt, přepsání kódu z txt? — založil Matěj_
Načtení z txt — založil matesz
RANDOM z TXT — založil kodooo
Z XML do txt — založil jerry123