Anonymní profil David – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil David – Programujte.comAnonymní profil David – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 90.181.142.–

David
C / C++ › Má cenu studovat vysokou ško…
4. 2. 2013   #171129

#27 Hanmir1
Jen k tomu Stevovi, on byl genius, kterej přeskakoval stupně na základce, to je zas něco jinýho :))

David
C / C++ › Má cenu studovat vysokou ško…
4. 2. 2013   #171098

Ptáš se na ČVUT, tak ti o ní něco mohu napsat, studuji tam. Teď jsem v druháku. V prvním semestru jsou Základy matematické analýzy - integrály, derivace, limity. K dnešnímu dni je průchodnost taková... Předmět si zapsalo (všichni co nastoupili) 749, dosud předmět ukončilo: 285. Mně osobně se tahle matematika nezdála tak hrozná, ale nynější prváci s ní mají hrozný problém. Za týden končí zkouškové, takže je jasný, že minimálně polovina bude předmět opakovat. V druhém semestru tě čeká ta nejtěžší matematika - Lineární algebra - Definice, věta, důkaz, prostě šílenost, který jsem ani pořádně nerozuměl :D. A v třetím semestru jsme teď měli Základy diskrétní matematiky, to byla asi ta nejlehčí matematika. Takže jsem tě možná vystrašil, ale když budeš makat, tak tu matiku dáš. Já měl na střední většinou za 3 občas za 2 a dal jsem ty matematiky všechny. Chce to fakt třeba na tři dny zalést do pokoje a nevylejzat a dá se to zvládnout. 

Ještě bych se vyjádřil k původnímu příspěvku. 

Myslím, že jako slušný programátor se bez vejšky neuživíš. Tam tě naučí spoustu věcí o kterých (asi) nemáš ani ponětí. Třeba Efektivní algoritmy, Grafové algoritmy... Budeš pracovat v týmu na projetku - simulace skutečného zaměstnání. Zvykneš si na to dělat programy v angličtině, hledat informace v angličtině, dokonce některé přednáškové slajdy jsou v AJ. 

A abych tě nalákal na programování tak v předmětu OSY jsou dvě programovací úlohy, první byla naprogramovat RAID a druhá filesystem, takže programování tam budeš mít až až. V prvních dvou semestrech budeš mít každý týden programovací úlohu, takže tam zjistíš zda umíš programovat a případně se programovat naučíš. 

David
PHP › Prosím o radu jak na tento p…
4. 2. 2013   #171097

Čau, mám teď trochu času, tak bych si chtěl naprogramovat takovouto aplikaci.

Jsem zaregistrován na jednom webu, který zajišťuje spolujízdu autem. Probíhá tam autentizace, potom výběr jízdy - trasa, datum, čas. Chtěl bych si vytvořit aplikaci, které bych řekl v jaké datum a čas bych chtěl zarezervovat jízdu a ona se postarala o to, aby až taková jízda bude vypsána, mě na tuto jízdu přihlásila.

Programovat bych to chtěl buď v php nebo v C++, případně zvládnu i C nebo C#. Jde mi o to abyste mi poradili co mám k tomu hledat za informace. Popřípadě nějak nakopnout jakým způsobem to implementovat.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý