Anonymní profil Farao – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Farao – Programujte.comAnonymní profil Farao – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 78.102.176.–

Farao
PHP › PHP Frameworky Phalcon a Lar…
10. 2. 2014   #187297

#5 WhoKnows
Řekl bych, že máš pravdu. Na první pohled se mi taky líbil, ale přeci jen jsem už trochu línej se učit něco zbytečně navíc, takže jsem moc rád, že jsi mi napsal jak na to koukáš ty, když jsi CI také používal. Myslím, že rovněž zkusím ten Laravel.

Ono je u Phalconu hlavně blbí to, že člověk musí na Hostingu doinstalovat to jeho rozšíření, což může být u nějakých free projektů trochu problém.

Farao
PHP › PHP Frameworky Phalcon a Lar…
10. 2. 2014   #187288

#3 WhoKnows
Mockrát dík za odpověď.

Samozřejmě, že nespoléhám čistě na samotnou rychlost frameworku, ale přehlížet by se také neměla. :-)

No a na co si stěžují Nette chalani to mě ani moc nezajíme. Nette mi osobně moc k srdci nepřirostl, dělám s ním jen protože v práci musím. Osobně mám velmi rád CodeIgniter, ten se hlavně hodí na malé a střední projekty, ale vzhledem k tomu, že na jeho rozšiřování tvůrci nemají prachy, tak je jeho budoucnost vcelku nejistá. :-(

Farao
PHP › Codeigniter view ?
25. 1. 2014   #186656

#1 Sparky29
Moc nechápu jak to myslíš. Rozčlenit View soubory do složek si můžeš ve Frameworku dle své libosti. Pak si naprosto jednoduše akorát zavoláš, který soubor chceš.

$this->load->view('folder_name/file_name');

Ale moc se mi nezdá, že bys chtěl dělat několik šablon pro stejnou věc. :-) Uživatelské úrovně (práva) si buď můžeš nahrát do session a nebo si je zjistíš(vytáhneš z databáze) v Controlleru a pak si potřebné údaje přepošleš do View.

Farao
PHP › PHP Frameworky Phalcon a Lar…
24. 1. 2014   #186655

Dobrý den,

chtěl bych se optat jestli už má někdo zkušenosti s novými perspektivními Frameworky jakými jsou Phalcon a Laravel. Případně jestli by se o ně podělil.

Na první pohled se zdají být velmi efektivní i jejich rychlost zpracování dotazů a malé nároky na využitou paměť jsou skvělé i dokumentace se zdá být slušná, ale raději bych znal názor někoho, kdo s nimi už pracoval. Asi by mě nejvíce zajímalo, jestli se tyto Frameworky hodí i na střední a větší projekty.

Předem děkuji za jakoukoliv reakci.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý