Anonymní profil Katka V. – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Katka V. – Programujte.comAnonymní profil Katka V. – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 188.75.128.–

Inzerce › Hledám programátora na vývoj…
27. 4. 2016   #210254

Dobrý den,

sonduju zda bych našel člověka, který by měl zájem o spolupráci na vývoji HW a SW pro ovládání - resp. nastavování LED číslic (cen několika produktů). Nějaké řešení používám, ale made-in-china. Vše co se týče výroby HW mohu zajistit, ale potřebuju českou hlavu na vymyšlení SW, případně i HW. Hardware by měl zvládat TCP/IP a Wifi komunikaci, součástí by byla i jednoduchá aplikace pro Android pro nastavování čísel. Vše v tuto chvíli vlastně mám a je kde čerpat inspiraci. Já ale potřebuju produkt vylepšovat a rozvíjet. Budu rád i když mě případně nasměrujete kde a na koho se obrátit. Spíš než firmu hledám člověka, který pracuje na sebe a obor ho zajímá a rozumí mu. V každém případě bych v prvopočátku chtěl s někým prodiskutovat zda to do čeho se pouštím není až příliš složité nebo zda to nepřekročí mojí představu o financích. Jak jsem již podotknul, výrobu a osazení hw mám vyřešené, potřebuju jen člověka v oboru s otevřenou hlavou a zápalem pro věc. Děkuju za odpovědi.

Mikrokontroléry › Vývoj HW a SW pro ovládání L…
27. 4. 2016   #210253

#2 hlucheucho
já bych se spíš chtěl obrátit na nějakého soukromníka než velkou firmu, zadám tedy vlákno ještě do inzerce. Omlouvám se.

Katka V.
JavaScript, AJAX, jQuery › J query galerie - úprava fot…
13. 5. 2014   #190115

Dobrý den, 
Chtěla bych poprosit o radu úpravy jquery: 
http://www.javascriptkit.com/…slider.shtml


Používam fotky na šířku i na výšku a thumbnails mi ty výškové deformuje (zachová výšku a roztáhne do šířky). V hlavním okně je to v pořádku. Nevíte, prosím, někdo, zda se dá nějak upravit, aby se ty výšky v thumbnails zobrazily celé a měly po straně prázdné místo?


Jsem docela začátečník, takže pokud někdo budete tak hodný a poradíte, tak prosím nějak polopatě. Pokud je to složité, tak mi to prosím napište a já to vyřeším jinak.


Díky, 
Katka

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý