Anonymní profil Dan – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Dan – Programujte.comAnonymní profil Dan – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 212.79.110.–

Dan
Offtopic › Práce ve společnosti UNICORN
16. 9. 2014   #194006

No řeknu to takhle, nástupní plat mi nabídli dost malý (v porovnání s konkurencí, kde jsem byl také na pohovoru), ale garantovali mi, že do roka budu mít skoro dvojnásovek (což vím, že u konkurence mít nejspíše nebudu). Takže se teď rozmýšlím, zda Unicornu věřit a risknout to, nebo ne. Dost by mi právě pomohl názor někoho, kdo tam alespoň ten rok pracoval.

RomanZ: A to odešli kvůli tomu, že jim dávali složité projekty, které nezvládali nebo se jim tam prostě nelíbilo?

Dan
Offtopic › Práce ve společnosti UNICORN
14. 9. 2014   #193953

#4 RomanZ
Něco podobného se mi právě také doneslo no. Chtěl bych jít pracovat do společnosti, kde fakt získám relevantní praxi v programování. A kde nebudu pracovat za pár korun. Chápu že jako absolvent si nemůžu vyskakovat, ale na druhou stranu rozhodně nechci za rok mít stejný plat jako nástupák...

Proto mi jde také o to, zda mám věřit tomu, když mi u pohovoru trvdí, že si "myslí", že do roka budu na skoro dvojnásobném platu.. Nevím jaká je běžná praxe, bylo by to moje první zaměstnání...

Dan
Offtopic › Práce ve společnosti UNICORN
10. 9. 2014   #193812

Ahoj, jsem čerstvě po škole a tak se poohlížím po práci, která by byla zaměřená na programování. Absolvoval jsem pár pohovorů a nejvíce mě zaujala společnost UNICORN. Velká škála benefitů a do roka skoro dvojnásobný plat + pozvolný přístup co se zapojení do projektů týče.

Rád bych se Vás proto zeptal zda máte nějaké osobní zkušenosti s touto společností, zda je realita opravdu taková, jaká mi byla nastíněna.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý