Anonymní profil Evr0 – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Evr0 – Programujte.comAnonymní profil Evr0 – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 79.110.38.–

Evr0
Číslicová technika › Programování PLC Mosaic
11. 8. 2017   #217420

#4 Jerry
Největší gól je, že to je úloha na vyšší odborný škole, tam je to řešený přes ředitele to posouvání semestrů...já sám sem na vysoký, takže proto trochu vím víc, kde se optat...moc dobře vím, že Siemens je mnohem rozšířenější...Vůbec ta práce není pro mě, jen vím, že existuje spousty fór, kde se dá někdo sehnat tak zkouším štěstí :)

Evr0
Číslicová technika › Programování PLC Mosaic
10. 8. 2017   #217416

#2 Jerry
Problém je, že je to školní práce...byl jsem požádán, zda li sem schopen sehnat aspoň bližší informace (osoba, které to je, tak programování nerozumí ani za nic, ale na jednom školním předmětu mají takovou práci, ani neví kam se obrátit) a upřímně dle zadání, je to práce na měsíc pokud se to člověk učí a vidí prvně. Zadali jim to v posledních 2 týdnech školního roku. Zkouškové bylo prodlouženo na žádost do konce srpna. Mě to bylo sděleno nedavno... Proto zkouším fóra kde to jde. 

Dokument, který jste posílal jsem procházel ale jak sem psal výše, nerozumím deklaracím a stylu psaní v mosaicu...Stačilo by mi třeba říct tady piš to a tady to...a nějak bych to dokázal sepsat snad...nevypadá to složitě. 

Evr0
Číslicová technika › Programování PLC Mosaic
10. 8. 2017   #217409

Dobrý den,

v mé práci mám naprogramovat ovládání mísích jednotek, problém je, že mosaic vidím prvně a chtěl jsem se zeptat jestli je tu někdo kdo se v Mosaicu vyzná?

Dokážu si představit jak by měl program vypadat, ale neodvedu si to představit jak to psát v Mosaicu.

Samostudiu se věnuji od konce července. Dělal jsem v Assembleru s mikročipem 8051 a to jsem chápal v pohodě. Tohle je trochu jiný level (aspoň zatím). Nežádám někoho o psaní celého programu (pokud by někdo chtěl finanční odměna je jistá) ale spíše o rady jak se zorientovat

Za každou reakci děkuju

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý