Anonymní profil Josef – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Josef – Programujte.comAnonymní profil Josef – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 149.255.83.–

Josef
.NET › Co programovat ,jako začáteč…
28. 5. 2018   #221169

Děkuji oboum za pomoc. Pokusím se to zprovoznit. :) 

Josef
.NET › Co programovat ,jako začáteč…
27. 5. 2018   #221152

#6 Mutagen
Takováhle tvorba her by mě bavila ,ale právě nevím ,kde začít a čím začít.. Dobrá dám si za projekt udělat piškvorky.. Ale tam už je ten zádrhel ,že nevím ,jak pracovat dobře s Windows formem.. Vizi mám ,ale určitě ,když se podívám na ty píškvorky.. Budu muset vytvořit mřížku(V lekcích jsem se ještě nesetkal ,jak můžu toto postavit) Jak dělat různé objekty.. Myslím si ,že chod programu, chápu a hlava ví ,jak to funguje ,ale právě nevím čím začít.. Mohl by si mi prosím napsat ,jak by se mohl v angličtině ,či češtině jmenovat tutorial na tohle.. Nechci hledat tutorial přímo na piškvorky ,protože bych to jen tupě opsal. 

Děkuji za pomoc. 

Josef
.NET › Co programovat ,jako začáteč…
23. 5. 2018   #221093

Děkuji,

Takže programovat jakékoliv blbosti.. Mně příjde ,ze znalostma ,které teď mám ,tak nemám nápady co bych mohl zkusit bez toho ,abych neměl v tom programu zádrhel.

Josef
.NET › Co programovat ,jako začáteč…
21. 5. 2018   #221072

Ahoj,

Chtěl jsem se zeptat .co bych mohl začít programovat. Učím se sám ,zvládám už malinkaté základy. (Třídy,Pole,Cykly,Podmínky atd.) Ale učím se dost teorii ,ale myslím si ,že by bylo dobré trénovat na programech. V mojí hlavě jsou programy spíše do budoucna ,kdy už budu umět komunikovat i s jinýma souborama v počítači. Kdyby mi někdo napsal ,jak se rozvíjel on sám a předal  nějaké zkušenosti budu moc rád. :) 

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý