Názory ke článku CSS - 5. lekce – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku CSS - 5. lekce – Programujte.comNázory ke článku CSS - 5. lekce – Programujte.com

 

Názory ke článku CSS - 5. lekce

--==[FReeZ]==--   NOVÝ
22. 12. 2005

CSS lekce 3, zajimalo me to tak jsem si to stahl a co jsem zjistil? Takova primitivni stranka a mate tam 3 chyby tzn. stranka je nevalidni. viz. http://www.w3c.org co si mam pote o vas pomyslet?

Ale vase kurzy se mi libi, zrovna jsem se diky vsem vasim lekcim naucil jednu novou vec, text-align, ja tam porad dalav jen align a nadaval ze mi to nefunguje, nadruhou stranu i vase skripty CSS jsou plne chyb, opet viz. http://www.w3c.org je tam CSS VALIDATOR mohl by jste prosim psat HTML a CSS validne? Rad bych se neco naucil ale kdyz je to plne chyb tak se z toho nic ucit neda

CuroBOT   NOVÝ
22. 12. 2005

validace neni povinna, nybrz doporucena. Prejdete tedy napriklad na XHTML a budete v klidu. Html neni podrizeno W3C konzorciem.

Whizzzkey   NOVÝ
14. 1. 2006

Heh zrovna moc nechapu, proc mi vycitate nevalidnost a primitivnost te stranky, kdyz to byl naprosty zajem autora. Ukolem bylo stranku opravit a na takove jednoduche procviceni opravdu nepotrebuji vytvaret revolucni designy. Zabyvam se tvorbou stranek profesionalne a bohuzel nemam tolik casu abych se mohl vyzivat v designu prikladu jen proto, aby byla dusicka jednoho ctenare klidna. A neuvadejte zde prosim odkazy na w3c konsorcium, ja moc dobre vim co znamena validace, to mi prijde trochu ubohe:). Pokud jste nasel 3 chyby a je to pro vas "plno chyb", tak prosim. Kdyby byla moje prace placena, venoval bych vizualni a validacni strance vice casu, ja ovsem lekce pisu proto, ze me CSS bavi a chci neco sdelit ostatnim.

--==[FReeZ]==--   NOVÝ
18. 1. 2006

Dobre, dekuji za vysvetleni, jsem rad, ze pisete tyto lekce, je to moc poucne. Vite jde mi jen o to, abych mohl napsat jednou CSS styl a on pote fungoval ve vsech prohlizecich (nebo alespon v tech nejpouzivanejsich, IE, Mozilla [treba FireFox], Opera).

Domnivam se, ze kdyz budou CSS styly validni, tak budou fungovat v techno vyse uvedenych prohlizecich tak, jak maji. Cili pokud naznacujete, ze muzu byt v klidu a ze i nevalidini skripti, ktere napisete Vy jsou plne funkcni, tak je vse v poradku.

Omlouvam se za tu kritiku, tesim se na vase dalsi lekce. Skoda ze Vase prace neni alespon castecne proplacena, v dnesni dobe jsou validni stranky nadstandard (napr. seznam.cz i google.com tam maji obrovske mnozstvi chyb, presto tyto stranky funguji v prohlizecich korektne)

Whizzzkey   NOVÝ
19. 1. 2006

Ok, muzu vam alespon slibit, ze se budu snazit vice zabyvat validaci, i kdyz zabira dost casu. Pokud nekde udelam chybu, tak mi napiste na e-mail, rad se opravim:)

Karry   NOVÝ
26. 1. 2006

Podle me je validyta dobra vec, alespon v tom neni neporadek. Na druhou stranu validni dokument moc nepomuze tomu, aby se to ve vsech prohlizecich zobrazilo stejne... Podle me je nejlepe s interpretaci podle specifikace Opera (>8), u IE jsem se setkal s nekolika chybami. Pak clovek bohuzel musi psat i nevalidni zapisy aby to IE zobrazil.

Kazdopadne byl bych pro, aby tyto lekce byly psany validne a pripadne popsany problemy se zobrazenim v ruznych prohlizecich... (vis. jakpsatweb.cz)

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý