Názory ke článku World Of Warcraft – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku World Of Warcraft – Programujte.comNázory ke článku World Of Warcraft – Programujte.com

 

Názory ke článku World Of Warcraft

kECUB   NOVÝ
8. 11. 2005

Jj free servery sou na nic a od hraní tak akorát odradí jenže 400Kč měsíčně nemám:'(


P.S. Masoidně návyková to gameska..)

WoSSa   NOVÝ
10. 11. 2005

JJ presne tak muzu jen potvrdit wow je momentalne na free nehratelny doufam ze to napravi Ludmilla :D WoW RULEZZZZZ

Kožak   NOVÝ
21. 11. 2005

World Of Warcraft - Nejlepší MMORPG na světě. Ehm ehm...
Mozna nejlepsi mmorpg pro hrace co s onlajnovka teprve zacina. WoW neprinasi nic noveho, z vetsi casti vyuziva znamyho nazvu Warcraft.
Vice o tematu MMORPG na serveru www.mmorpg.cz

Carix   NOVÝ
27. 11. 2005

Bohužel s vámi nemůžu souhlasit, protože World of Warcraft ještě pozvedl jméno Warcraft a pokud se už budeme bavit o nejlepší MMORPG pak mi řekňete která MMORPG toho může hráčům nabídnout více než World of Warcraft

KozZak   NOVÝ
4. 1. 2006

Ano, WOW jeste pozvedl jmeno Warcraft, ale kdyz zacinal tak uz bylo hodne zname a WOWu to hodne pomohlo k obrovske popularite a zajmu hracu kteri uz drive hrali Warcrafty.
Kazda MMORPG je jina, je tezke rict ktera je nejlepsi. WOW je mozna dobra hra, ale hned v prvni vete clanku vyhlasovat ze je nejlepsi mi prijde silne prehnane.
Reknete mi naoplatku vy, co prinasi WOW noveho, co jinde nenajdete?

Whizzzkey   NOVÝ
14. 1. 2006

I kdyz mam originalku WoW a hraji na placenych serverech, pokusim se o objektivnost:). Proc nerict, ze WoW je nejlepsi MMORPG, kdyz je to pravda. Uz pocet hracu, ktery presahuje 5 milionu o necem svedci, ale neznam jine MMORPG, ktere nabizi tak propracovany pribeh, stylovou grafiku, neuveritelne mnozstvi questu, predmetu, NPC, mobu...., dobrou podporu ze strany vydavatele a predevsim poskytuje vysostnou zabavu a neznam hru, ktera by me bavila tolik jako WoW.

Scarabeus.Scout   NOVÝ
16. 2. 2006

Odkdy o necem svedci pocet hracu hrajicich tu a tu hru? Je jasne ze kazdy si bude hajit svuj pisecek, ale zkusili jste nekdy hrat starickou Ultimu Online? Naprosto modifikovatelny svet, existuje spousta free shardu ze kterych si clovek vybere ten svuj, ano pro privrzence dokonale grafiky prosim, to budte klidne na WoW, ale RPG je predevsim o zabave, stylu a umeni vnest se do postavy a hrat za ni se vsemi jejimi vyhodami i nevyhodami. A narovinu nikdy se nikdo neshodne ktera hra je lepsi.

Dragon_001   NOVÝ
9. 7. 2006

Mno btw WoWWoW 0.2 Beta je mnohem lepší ;)

Palmik   NOVÝ
13. 8. 2006

ja sam hraji wow asi 2 roky muzu rict... ze zacatku jsem byl vazne zavysli i presto ze server bezel na wowemu v te dobe nejlepsi emu (a do dnes nejatabilnejsi) ale pak me to prestavalo bavi a tak jsem se zacal zajimat jak to funguje samozrejmne vlastni server a tak... pak prislo na radu opravdu odhalit jak to funguje (muj 1. emu se kterym mam zkusenoti bylo samo ssebou wowemu) dokonce jsem upravil jeden repack... blizzlike creartures warr eff... naxx a¨q full spawned... ws hyjalu a tak... spell by BAD + neco z ata's spellpatch... pak se na scnu take dostava wowwow jako ted jeden z nejhratelnejsi pomnerne stabilni a jde tam toho mnoho... ale pak nejvice nadejne je mangos... je to open source, kazdy muze pomoct s rozvojem (byt jen kompilaci zdrojaku) je psane v c++ a proto jsem se taky o tento jazyk zacal zajimat... pokud by jste mely zajem dozvedet se neco vice jak zalozit server apodobne veci jak to funguje a podobne rad poradim :)

Palmik   NOVÝ
13. 8. 2006

jeste k tem emu... samozdrejmne nepocitam Jwow a RunWow (POZOR runwow jsou 2 jeden na bazi wowwow a jeden special super emu :D)
runwow.... pri 1000 lidech na serveru (pozor mluvim o free.. tedy castecne od 30lvl se palti asi 5dol. za 2mesice nebo tak nak)
tak pri 1000 lidech 480 mb vyuziti ramky a pingy kolem 200
... uprimne blizzardi vyvyji sve emu urcite tak 7let toto je 2 roky stare a pracuji na tom tak 1.25 cloveka (tak to tedy psaly)
na nejakem americkem foru jsem cetl ze dokonce blizz ma zajem o jejich zdrojaky (kdo by je nechtel) pze blizz ma na jeden server super vykonny pocitace a kdyby mely jejich emu (+ pocet programatoru v blizzu) a doladily par bugu tak by na offi na jednom serveru mohlo hrat soucasne trebas tech 5 milionu lidi :D (i kdyz to by byl trochu chaos :D)

Apokalypsa   NOVÝ
1. 10. 2006

PLS lidi je to good hra a chtel bych zalozit srver ale potreboval bych se naucit SCRIPTY atd tak bych chtel poprosit jestli by me to nekdo nenaucil nebo jestli mate nejaky WEB na kterem to je tak hodte sem link (nejlepe kdyby byl web cesky)

apokalypsa_001   NOVÝ
1. 10. 2006

z tim chaosem souhlasim :D

werwolf2   NOVÝ
17. 12. 2007

Hele pokud se tu nekdo bavi o serveru at uz je to wow nebo jiny na zalozeni serveru je potreba byt na tom dobre financne a umet perfektne ovladat script jazyk c++ a tak dale abych uved prikal na server do ktereho se vejde zu tezi 100 hracu bez logovani je potreba 100 000 a nebo platit mesicny poplatky za vypujceni servru ktere jsou taky velmi drahe hmm hmm to uz je snad vsechno:-)

Pokca   NOVÝ
4. 1. 2008

To werwolf2: To si zase nemyslim - ja jsem si udelal wow server ze sveho osbniho PC (1 Gb ram, sitovka 1Gb pripojeni) a uplne v pohode jsem utahnul asi 20 lidi online s latency pod 500;) takze kdyz date tak 4Gb ram coz je urcite pod 100 000Kc tak mate vystarano... a co se tyce toho ze MUSITE umet v C++ je taky nesmysl - staci ovladat dobre databaze (pro mangos) je to SQL.

A jeste k predchozi rozmluve: WoW skutecne je zatim nejlepsi hra na svete. Je to dokazano tim, ze na oficialnich serverech je registrovano pres 10mil lidi + free a private servery coze je mozna jeste jednou tolik ;) takze rict ze nemuzeme pocitat hru za nejlepsi podle toho ze ji hraje hodne hracu je kravina !!! MUZEME !!! Podle ceho jineho byste chtel odnotit hru za nejlepsi - ze ma grafiku ze to neutahne ani nejlepsi PC NASA ? nebo ze se prodalo 5mil kusu CD nebo podle ceho ? Podle me by se to melo hodnotit jen a jen jak dlouho tuto hru lidi hraji a kolik jich je!!A to ze tato hru hraje pres 20mil lidi na vsech serverech sveta a to uz pres 2 roky hovori za VSE !!!

Indy   NOVÝ
16. 1. 2008

Dark of Magic
Free wow server

online 24h/děnně bez lagu
na serveru se neděla WIPE
zatim populace low ale denně se zvišuje


vice info na
WEB: www.darkofmagic.euweb.cz
REGISTRACE: http://85.193.57.115/

realmlist: set realmlist 85.193.57.115

sa54d   NOVÝ
5. 3. 2008

jj je neajlepsi tak pro male deti a americanov ktory sa boja ze nahou nieco dropnu.KDE mate ve wow PVP?

Typek   NOVÝ
2. 6. 2008

WOW je kktina jak cip lepsi je Lineage 2 for ever

ssss   NOVÝ
26. 10. 2008

neplatí se 400 kč ale 300 kč vy tupci

matek   NOVÝ
27. 11. 2008

ahoj :smile18:

Lukas   NOVÝ
30. 7. 2009

Zdarec pokud paříte WoW tak todle je právě pro vás --> Free WoW Server Fantasticland : raty 1,5x , aktivní GM , Možný převod postavy , patch 3.1.3 ---> www.fantasticland.eu

Estel Silmarien   NOVÝ
3. 10. 2009

Zajimalo by me, jestli jde nejak udelat, aby se ostatnim - treba ostatnim clenum guildy nebo pratelum - nezobrazovalo ze jsem online. Jde to nejak?

mimic   NOVÝ
5. 2. 2010

Úvod:
Jedná se o nový server, který běží na linuxu. Server má jedinečné nastavení, které opravdu nikde neni co jsem koukal.
Prostě to zkuste a uvidíte, určite nebudete zklamáni :)

Proč hrát u nás?
- 3 talenty za level
- upravené HP a DMG veškerých creepů
- v instancích ignorován level
- max level 80
- automaticky odhalené veškeré letecké cesty
- lze naučit až 3 profese
- částečně zrušen limit hordy a aliance

...a mnoho dalšího, více info na webu

!!! http://wow.am0k.cz !!!

Melchior   NOVÝ
8. 2. 2010

Reagoval na komentář od uživatele ssss :
vidis to sikulko...
a nekdo plati za 2 mesice 490..

juris   NOVÝ
3. 3. 2010

==============================================================================
World of WarCraft (build 8606)

Exe: C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe
Time: Mar 3, 2010 8:46:19.937 PM
User: David
Computer: AMD
------------------------------------------------------------------------------

This application has encountered a critical error:

ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition
Program: C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe

Failed to read data.

Thermopyl   NOVÝ
11. 8. 2010

Dnes už můžeš najít PvP v Arenách+Battlegroundech+Word PvP+Wintergrasp. Pokud si někdo myslí že je tohle málo tak snim asi neni neco v pořádku. Jinak kdo nehrál WoW na officiálních serverech tak o sobě nemůže říkat že hrál WoWko !

Anonymní uživatel   NOVÝ
19. 11. 2010

Reagoval na komentář od uživatele Typek :
Presne tak Lineage2 je nejlepsi a dete z WoWkem nekam no .......

Darkenergy999   NOVÝ
6. 6. 2011

Ahoj, ráda bych Vám všem doporučila server Valkyrinon www.valkyrion.eu Jde o dobře zaběhlý funkční server. Vedení je rozumné a ochotné pomoci s jakýmkoliv problémem, spoluhráči fajn lidi:). Více informací se můžete dozvědět i tady na fb http://www.facebook.com/pages/Valkyrioneu/111667578910072.

unknown   NOVÝ
6. 5. 2012

Dopručuju Vsem nejlepsi free server ze vsech prekonal i placene servery a ted se podoba blizzar offiku z 90 % je to uplne dokonaly server vse funguje na 100% zadne bugy opravdu jak offik je TWINSTAR (proc platit za offi kdyz tu mame skoro to same ) server ovlada nejvykonnejsi procesro a prave chystaji nove jadro officialniho serveru a profesionalni web pocet hracu 5400 lepsi nez offi opravdu nenajdete :) myslim vazne !! a vse uplne zadarmo :) ;-)

ne fakt skoro offik

Phenix   NOVÝ
21. 3. 2013

Wow není špatná hra ale potřebovala by trochu upravit jako Diablo III

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý