Názory ke článku Savana.cz – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Savana.cz – Programujte.comNázory ke článku Savana.cz – Programujte.com

 

Názory ke článku Savana.cz

Jarda   NOVÝ
25. 11. 2005

Curo 4ever ;)

zimmi   NOVÝ
25. 11. 2005

Už delší dobu uvažuju o placeným hostingu (zatím jsem na wz), a právě savanu mám v záložkách jako docela dobrou možnost.
Takže se tenhle článek výborně hodí.

ian   NOVÝ
25. 11. 2005

Tohle je takový citlivý způsob jak se savana.cz revanžovat za jejich vám poskytované služby, nemám pravdu?

xHire   NOVÝ
25. 11. 2005

Předem upozorňuji, že celý tento příspěvek je můj osobní názor na Savana.cz. Nemám v úmyslu nijak pošpinit Savana.cz, ale uveřejňuji zde POUZE HOLÁ FAKTA!

Mám tu jedno nezávislé měření serveru Boot.cz, který na tomto hostingu hostuje (ověřit si to můžete pingem), na adrese:
http://www.mralert.com/stats/2993/

Osobně si takto měřím několik hostingů, takže pokud by někdo měl zájem, mohu mu poslat adresy i s tím, která ke kterému patří.

I mnohem problémovější Banán.cz má daleko lepší dostupnost:
http://www.mralert.com/stats/2910/ - Herní Klasika.cz

Tím však tento hosting nechci v žádném případě doporučovat, protože s ním mám osobně velmi špatné zkušenosti (na mailu mohu rozebrat podrobněji). Takže Banán.cz NE!

Další hosting, se kterým mám osobní zkušenost je Český-hosting.cz. Tady na tom hostingu mám celkem 3 měření:
http://www.mralert.com/stats/4516/ - Herní Obchod.cz
http://www.mralert.com/stats/2958/ - Vít Dlouhý.cz

To třetí měření je na Měření-dostupnosti.cz, který ještě sice není spuštěný, ale jsem tam již zaregistrovaný. :-)
Český-hosting.cz má bezkonkurenčně NEJLEPŠÍ dostupnost a služby za velmi slušnou cenu. K zákazníkům mají velmi vstřícný přístup, nenadávají jim, že chyba je na jejich straně apod. A co víc - otevřeně přiznávají VEŠKERÉ VÝPADKY A ODSTÁVKY - já je odebírám pomocí RSS, stejně jako nové články na programujte.com - moje Opera má totiž bezvadně integrovanou RSS čtečku. :-)

Přeberte si, co jsem tu napsal. Svůj názor nikomu nenutím, ale určitě stojí za zamyšlení. Pokud budete mít na mě dotaz, rozhodně pište - budu jenom rád. :-)

CuroBOT   NOVÝ
25. 11. 2005

Ač to tak vypadá, pravdu nemáte. Na oplátku hostingu Savana.cz zobrazujeme banner. Tato recenze vyšla na můj popud a rubriku jsem založil taktéž na můj popud. Ostatně, sami si zhodnoťte, jak často se na programujte nedostanete.

CuroBOT   NOVÝ
25. 11. 2005

jj banan :
2005 8 25 97.26 %
2005 8 24 90.05 %
2005 8 23 98.59 %
2005 8 22 93.49 %
2005 8 21 98.6 %
2005 8 20 94.19 %

NO COMMENT!
Takze k bananu : ten, kdo si da banan a rekne mi to, je bud vysinuty, nebo ma 10 a min let :) Jaosobne jsem hostoval na bananu(programujte.com) ANO bylo to to obdobi, kdy jste videli stale Prave probiha aktualizace, pockejte par minut. To byly vypadky Banan.cz a co na to rekli? Cituju"O problemech vime a resime je. Do 14ti dnu by se to melo spravit." Jste-li opravdovi webmasteri, tak ted bude lezite na zemi a ve smichu nebo jste prave zamrzli a dejte si rst. A opravdu plati, ze proti Banan.cz NECO mam :) Ono vite,kdyz vam stranky nejdou 4dny po sobe.. toneco svedci.. Takze jsem zaplatili 1 rok na Banan.cz hosting a po 2mesicich jsem odtud vypadl.. to neslo :) Pak jsme presli na Savana.cz a zde jsme doted.

Sunmay   NOVÝ
26. 11. 2005

jo stím musím souhlasit když jsme byli na bánánu tak to každou chvilku nešlo ted se mi nestalo že bych se sem nedostal snad jednou.

Kolouch   NOVÝ
1. 12. 2005

Plánuji přechod na placený webhosting - líbí se mi Pipni, Savana a Cesky-hosting, co byste mi doporučili? Prosím žádnou reklamu.
Jinak článek mi příjde jako hrozná reklama, na druhou stranu je Savana asi dobrá.
Papa_lala

CuroBOT   NOVÝ
2. 12. 2005

Tot otazka, jak by musel byt clanek zformulovan a napsan, aby nevypadal jako reklama. Zrejme by to ani neslo. Nicmene se jedna o prehled funkci a možností na Savane - z moji iniacitivy + vlastní hodnocení. Ale to hodnocení si můžete udělat vy - sami vidíte, jak často se zde ne/setkáváte s výpadky, jak rychle web načítá. Já můžu Savanu jen doporučit, poněvadž jsem nadmíru spokojen (po zkušenosstch s pípni, banánu a forpsi).

Jan Bříza   NOVÝ
13. 2. 2006

Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho e-zinu! Redakce

Mirek   NOVÝ
5. 1. 2008

Je mi líto, ale musím konstatovat, že výše uvedený článek je o ničem. Napsat v úvodu, že Vám zdrama poskytuje webhosting už zavání naprostou absencí nezávislosti a objektivnosti. Na druhou stranu pak následuje jen přehled služeb, o kterém se mohu dočíst sám na stránkách Savana.cz. Očekával jsem zde nějaký (i subjektivní) pocit z kvality nabízených služeb, dostupnosti, komunikace s podporou apod. Savana opravdu nabízí dobré služby a dovoluje uživateli velkou variabilitu nastavení. Dostupnost stránek hostovaných Savanou bych zhodnotil jako dobrou: občas se stává, že hostované stránky nejsou dostupné a ve stejný okamžik se nedostanete ani na Savana.cz. Ale to je opravdu v zanedbatelném počtu případů. Trochu hůře už bych hodnotil nápovědu u jednotlivých nastavení, která je pro méně zkušeného uživatele poněkud matoucí a nejasná. Nejhorší zkušenost mám se samotou technickou podporou. Pominu-li její "tón" s jakým komunikuje s platícími zákazníky, pak mi nejvíce vadí to, že se nad vzneseným dotazem ani nezamyslí a "smete ho" dvojslovnou odpovědí. Zatím však říkám: hosting na Savana.cz doporučuji.

Makeš   NOVÝ
28. 3. 2009

Leč trochu pozdě, ale i přesto přidávám komentář.

Se Savanou mám zatím jen dobré zkušenosti. Hostuji tam několik menších projektů (do 150 lidí denně). + vytíženější intranetová aplikace. Vše běží OK, mohu si nastavit spoustu věcí sám a když něco potřebuji od podpory tak jsou vstřícní - jen to někdy trošku trvá (řádově v hodinách).

Jsem spokojen

Rashad   NOVÝ
9. 9. 2009

google <a href="http://google.com">google</a>

Jamison   NOVÝ
12. 9. 2009

google [URL=http://google.com]google[/URL]

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý