Názory ke článku Paint Shop Pro – 4. lekce – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Paint Shop Pro – 4. lekce – Programujte.comNázory ke článku Paint Shop Pro – 4. lekce – Programujte.com

 

Názory ke článku Paint Shop Pro – 4. lekce

martchus   NOVÝ
18. 5. 2006

ale trochu pomalý ;-)

Curo, autor článku   NOVÝ
18. 5. 2006

Protože neslyším žádné reakce od vás :)

martchus   NOVÝ
20. 5. 2006

K té perspektivě bych ještě ukázal postup, jak se narovná nějaký objekt umístěním bodů v obdélníku, který se nám objeví při zvolení tohoto nástroje.

Reppo   NOVÝ
26. 5. 2006

Tento kuraz je super.... presne niečo takéto som hľadal lebo akurat soim si zaobstaral Paint Shop a nevedel som sa v tom ani pohnúť... škoda že štvrtý diel pre mňa neni keďže moja verzia (9.01) neobsahuje funkciu retuš.... kedy vyjde ďalší diel?

Curo, autor článku   NOVÝ
26. 5. 2006

Brzy brzy..
Jinak krom retuše ve verzi 9 je vše..

Reppo   NOVÝ
27. 5. 2006

inak est eby som mal na teba jednu prosbu... kedze nemam cesku verziu tak sa mi niekedy hladaju tie funkcie velmi tazko, dobre by bolo keby si vzdy za nazov (nadpis) nastroja napisal do zatvorky ako je to v anglickej verzii... potom by sa mi to ovela lahsi hladalo... diky

Curo, autor článku   NOVÝ
27. 5. 2006

Přijde mi to celkem zbytečné, když každá funkce je znázorněná i obrázkem / ikonkou. Ze začátku jsem to myslím i psal, ale ono to hodně sdržuje (ač se to nezdá).

martchus   NOVÝ
15. 6. 2006

Jen je nějak pozadu.
<b> Pořád nic ?</b>

Raketka   NOVÝ
21. 11. 2006

Jak to ze na dalsom diele sa tak dlho pracuje je to super serial ale trocha pomaly,zo zaciatku to slo sup sup a teraz uz dlho nic mam vobec este dufat v pokracovanie?

peter.h   NOVÝ
7. 4. 2007

konecne jsem nasel paradni kurz za coz moc díky a rad bych kdybyste pokracovali dal a dal
s pozdravem petr

andrea   NOVÝ
7. 8. 2007

ste super.len tak dalej .dobry kurz

Anonymní uživatel   NOVÝ
21. 8. 2007

Velmi kladné ohlasy,ale nikde ani zmínka, jestli vůbec bude nějaké pokračování.Hlavně pokud se týká oblasti vrstev.V knize Ondřeje Neffa Polopatě je popis pro začátečníka absolutně nesrozumitelný.

Dashee   NOVÝ
29. 11. 2007

Mockrat diky za tisic casu straveneho psanim tohoto kurzu, jen je moc skoda ze neni dokoncen, ja se taky uz nemuzu dockat nejakeho z dalsich dilu, prosim autora aby neztracel trpelivost, urcite to uz pomohlo moc lidem, treba jako me, poridila jsem si kvuli tomu paint shop pro X2 a jsem moc spokojena jen tam toho je jeste hrozne moc s cim si nevim rady a bez pomoci to asi nepujde, moc prosim o pokracovani.... :smile2:
Dashee

dawe   NOVÝ
23. 12. 2007

Bude pokračování???

DoItYourself   NOVÝ
14. 1. 2008

Prave dnes jsem objevila tento vyborny kurs programu. Vytiskla jsem si 1. lekci, 2. lekci, 3. lekci a nakonec i tu ctvrtou. Protoze jsem si prave v techto dnech opatrila prislusny program, hned se diky tomuto kursu dam do studovani a zkouseni. Ma to ale jeden hacek: Vidim, ze uz vice mych predchudcu marne zadaji o pokracovani kurzu a tim o 5. lekci. Autorum techto stranek by nemelo byt lhostejné, jak to s timto kurzes skonci... Kdyz se podivam, kolikrat uz tyto lekce byly precteny a tedy i studovany, tak si myslim, ze to stoji za to, s kurzem pokracovat. Kdyz uz né kvuli nam, tak aspon kvuli vlastnimu krédo.
Uz se tedy tesim na dalsi lekci...

Curo, autor článku   NOVÝ
16. 1. 2008

To DoItYourself: Pokračování v plánu je.

DoItYourself   NOVÝ
20. 1. 2008

To Curo: Dekuji za reakci. Jsem rada, ze jste se ozval. Vsechny 4 lekce jsem ted uz opravdu prostudovala. Ale behem zkouseni me napadaji dalsi otazky, které budou zcela urcite zodpovezeny v dalsich lekcich. Co tedy bude dal a hlavne kdy? Je skoda, ze nové lekce prichazi az po nekolika mesicich. Za chvili bude muj program zastaraly a ja si budu muset opatrit novy. To mi pak tyto lekce budou na nic. Chapu, ze nemate na praci jen vytvareni novych lekci, ale kdyz uz jste zacal s tak vyjimecnym napadem, tak byste jej mohl dokoncit.
Ja jsem se v internetu prihlasila do jednoho Tutorialu, kde mam moznost ucit se vytvaret ruzné Tubs, Signtags a pod. Jakmile ale zacnu cist navod, podle ktereho bych mela v mém Paint Shop Pro X2 postupovat, tak zjistuji, ze skoro nic nemuzu delat, protoze mi v mém programu chybi zakladni vedomosti. Proto pevne doufam, ze bych diky Vasim lekcim postoupila o moc rychleji - bohuzel ale ne rychlosti tvoreni novych lekci. Prosim, pridejte uz brzy novou lekci! :o)

martchus   NOVÝ
3. 1. 2009

Tak se nám sešel rok s rokem a zde se nic nezměnilo. Pane CURO měl byste toho radši nechat a nedělat z lidí blbce. A takovej to byl nedějnej kurs... :smile13:

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý