Názory ke článku Konec podpory Win 98 a ME – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Konec podpory Win 98 a ME – Programujte.comNázory ke článku Konec podpory Win 98 a ME – Programujte.com

 

Názory ke článku Konec podpory Win 98 a ME

Jarda   NOVÝ
14. 4. 2006

heh. myslím, že většina lidí co 98 maj, tak je maj kvůli tomu že XP na jejich kompech moc dobře nefaká

cinan   NOVÝ
14. 4. 2006

nevadi... i tak ty aktualizace lidi nepoterbujou. Mam 98SE a ani jednou se nestahnul aktualizace a jede vsechno v poho, protoze mam antivirus.

Jarda   NOVÝ
14. 4. 2006

No to já mám právě s antivirama na 98 problém, když dám kontrolu tak to najde tisíce virů, trojanů atd, vyléčím a posere se mi celej komp, proto už nemám antivir a PC fakčí v pohodě. A aktualizace taky nestahuju

survik1   NOVÝ
14. 4. 2006

nj ,ale ted ti mohou po kompu pobihat desitky viru. a staci jen jedna malickost a pocitac muzes vyhodit do popelnice

Frosty   NOVÝ
14. 4. 2006

Kvůli viru do popelnice? Co tak závažného může způsobit? Maximálně přeinstaluješ OS. (Pokud jsi to myslel obrazně, tak se k tomuto komentáři ani nemusíš vyjadřovat, chápu.)

Johny_G   NOVÝ
14. 4. 2006

V životě jsem jí nepoužil v žádné verzi Windows. Tak hlavně že to vím ;-).

Ondra_001   NOVÝ
14. 4. 2006

Souhlasím. Vždy když jsem naistaloval Win tak první co bylo, jsem vypnul automatické atualizace a nikdy s tím nebyl problém. Naduhé straně ale znám lidi, co to používají a vyhovuje jim to.

manweru   NOVÝ
14. 4. 2006

Presne tak, ja som tiez happy win 98 SE user, pretoze je to ten najlepsi OS aky kedy visiel, a vacsinu veci robim len v nom, a tiez som nikdy nepotreboval ziadne aktualizacie. Ze je zastarany vsak uz zacinam pocitovat aj ja, ked mi pri instalacii vyhodi, ze mam stary OS, ale sposobi to miesto preinstalovania OS len to, ze prejdem na konkurencny program ;)

Frosty   NOVÝ
15. 4. 2006

U Win XP je navíc taková věc, že pokud je máte nelegální, po stažení a nainstalování aktualizací se vám začnou vyhazovat protivné hlášky. Není to má zkušenost, ale je to myslím všeobecně známé. Co se týče mě, taky je nestahuju. Nepoužívám ani antivir ani firewall. Jsem za NATem, nechodím na pochybné servery a zatím jsem neměl větší problémy. Občas promrskám wokna přes Spybot S&D a je to v pohodě.

Frosty   NOVÝ
15. 4. 2006

To jsem psal já.

Curo   NOVÝ
15. 4. 2006

I tak považuju za šílence každého, kdo nepoužívá
- antivir
- firewall

Na nějaké spy-ware budiz, ale tyto dve veci by MEL mi ZAPLE kazdy.. vy si totiz opravdu neuvedomujete rizikainternetu. To, ze vam to nic nehlasi, neznamena, ze se u vas nic nedeje..

Frosty   NOVÝ
16. 4. 2006

Ale no mě je to jasné, že i když to nemám zaplé, něco se stejně děje. Proč myslíš, že si cca každý měsíč až dva reinstaluju OS? Já mám totiž rád pořádek na PC a ničím jiným mě k tomu, abych si "uklidil", nedonutíte. Prostě si udělám zálohu práce, dokumentů, nových stažených programů, empétrojek atd. atd. a směle si všechno zformátuju a nainstaluju znova. Nástrojem ntbackup jsem si jednou udělal zálohu systému na CD (po čisté instalaci). Tu tam po každém přeinstalování nahodím a jedu směle dál, mám hotové zálohy, takže to jsou 2 kroky v jednom. Uklizeno a data v bezpečí. Kdo se k tomu vyjádří?

Antilles   NOVÝ
16. 4. 2006

kdyztak staci aktualizovat jen na Win2000 pro ktery jsou podle mne lepsi jak XP. Jde na nich vice predevsim her, mozna i programu. A windows 2000 mi hlavne behaly v pohode i na 75MHz takze vlastnici zastaralych PC neveste hlavu.

Ondra_001   NOVÝ
18. 4. 2006

Už se to tu jednou řešilo. Jste blázni vichni, kdo nemáte antiviry ani firewally. BTW: myslíš, že format HDD a reinstall OS je praktické, elegantní řešení zabezpečení počítače?

Frosty   NOVÝ
18. 4. 2006

Ahm, musím opakovat elý svůj komentář? Psal jsem tam O SOBĚ, tak, jak to vyhovuje MĚ. Ano, je to elegantní, opět pro mě. Třeba jsem blázen, ale opravdu to nepotřebuju. Spráskněte si nade mnou ruce, jak chcete, je mi to jedno :).

Ondra_001   NOVÝ
18. 4. 2006

Každý svého štěstí strůjcem. Pokud ti to ale takhle vyhovuje...pak nic proti. ;)

  NOVÝ
5. 5. 2006

podle mně stačí solidní firewal (antiwir není tak nutnej) a spyboot, ad-aware a komp jede ok. Co se týče starších OS od microsoftu dá se s tim v pohodě dělat
akorát nepojedou některý nový věci (98,ME) asi nej volba je 2k nobo raadší LINuX

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý