Úvodník III. - aneb Pane, pojďte si hrát!
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Úvodník III. - aneb Pane, pojďte si hrát!Úvodník III. - aneb Pane, pojďte si hrát!

 

Úvodník III. - aneb Pane, pojďte si hrát!

Google       Google       7. 7. 2006       16 685×

A už tu máme prázdniny. Studenti jistě využívají příjemné počasí a hlavně v poslední pracovní dny aktivně „kalí“ či si sednou s kamarády u dobrého vínka či pivka. A abyste se některé dny nenudili, připravujeme pro vás již ohlášenou soutěž, která nabídne opravdu zajímavé ceny a především zábavu.

V několika posledních týdnech se starám především o soutěž, její harmonogram a celkově organizaci, proto bych vám ji chtěl představit a něco povědět o samotném jádru soutěže.

Soutěž se bude jmenovat Tajemný kód a již z názvu je možná partný cíl celé soutěže. Ano, hlavní a jedinou náplní soutěže bude hledání kódu – řetězce všemožně na českém a slovenském Internetu. Tento kód – série znaků – bude po jednom písmenku umístněn na několika (přibližně 20) portálech. Vždy v rozmezí několika dní vám přineseme indicii, kde jednotlivá písmenka hledat. Upřesníme nejen stránku kde hledat, ale později i umístnění či formu zamaskování písmenka. Oceněni budou ti nejrychlejší – resp. cca prvních 10, kteří nám zašlou správný kód (soutěž je určena pro české a slovenské čtenáře).

Soutěž začne koncem července či začátkem srpna a skončí koncem září. Jsme si vědomi, že někteří mají přístup k Internetu jen díky škole, a díky tomu, že soutěž bude probíhat cca 2 měsíce, se jí můžete zúčastnit i v září. Ano, i když začnete soutěžit v září, stále se můžete bez omezení zapojit do soutěže. K dispozici bude také speciální topic ve Fóru, kde si můžete písmenka vzájemně vyměňovat. Například pokud vám chybí písmenko č. 8, můžete jej po dohodě s dalším soutěžícím vyměnit za jiné písmenko, které on nemá.

V průběhu celé soutěže nebudou potřeba žádné speciální dovednosti či znalosti. Stačí se občas podívat na Programujte a hledat dle indicií. Pro získání některých písmenek budou možná třeba sofistikovanější metody, ale to už záleží na vás, jak si dokážete poradit při hledání. Dále v průběhu soutěže bude dostupná jakási hospůdka, kde budou další menší indicie a budou vyplývat z průběhu soutěže a vašich reakcí.

Dle prozatimních pravidel,které se stále dotvářejí, nebude potřeba žádná registrace do soutěže, tedy ani čtenářský účet. Ovšem přístup do Hospůdky bude možný jen registrovaným čtenářům a diskuze ve Fóru taktéž. Ovšem není to nutné pro získání kódu. Jakmile tedy získáte celý kód, zašlete ho e-mailem. Ohodnoceno bude několik prvních pozic (předpokládá se 10 pozic). Pozor! Pokud pošlete špatný kód, budete vyřazeni ze soutěže a již nemáte šanci se soutěže zúčastnit.

Jelikož tato soutěž bude opravdu pro zábavu, byl bych rád, kdybyste již nyní začali diskuzi například zde v komentářích, jak se vám nápad líbí, zda se zúčastníte apod. Také bych byl rád, abyste upozornili na tuto soutěž svoje kamarády a známé – ať se zúčastní co nejvíce lidí – bude o co soutěžit. Čím více lidí se zúčastní soutěže, tím větší bude zábava. Pokud máte osobní stránky, budeme taktéž rádi, když podpoříte tuto soutěž umístněním odkazu či banneru na tuto soutěž (samozřejmě až jakmile soutěž začne).

A jaké budou ceny? Samozřejmě, tato informace je tajná ;-) Ale můžete se těšit na různorodé ceny (desítky cen) – nejen doplňky k počítači. Navíc, soutěž se bude rozvíjet sama – v průběhu celé soutěže budou přibývat další ceny pro výherce – ovšem to záleží na výsledném zájmu o tuto soutěž. Ale již teď mohu říci, že ten, kdo zašle kód jako první, získá poměrně zajímavé ceny. Pokud bude soutěž úspěšná, rádi bychom ji zavedli každoročně.

Samozřejmě nemůžeme nabídnout žádné drahé věcné ceny, jsme neziskový projekt, ale díky našim partnerům můžeme nabídnout zajímavé ceny opravdu pro každého. Tato soutěž je jen pro vás, tak čekám na vaše názory a připomínky :-) Zúčastnit se budou moci všichni – včetně teamu redaktorů Programujte, protože nikdo z nich nebude znát žádné podrobnosti okolo soutěže.

Tak co, budete soutěžit? ;-)

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

3 názory  —  3 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý