Názory ke článku Internet Explorer 7 již ve středu? – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Internet Explorer 7 již ve středu? – Programujte.comNázory ke článku Internet Explorer 7 již ve středu? – Programujte.com

 

Názory ke článku Internet Explorer 7 již ve středu?

midin   NOVÝ
15. 10. 2006

Sláva Bohu, doufám, že bude lepší než 6-ka... Mno, uvidíme...

djanosik   NOVÝ
15. 10. 2006

Nebude - on je. Kdy je tu IE7, tak už mě nic nenutí používat něco jinýho.

Pacik   NOVÝ
15. 10. 2006

IE sem nikdy nepouzival a ani pouzivat nebudu. Ja raci FF nebo Operu. IE je proste totalne nahovn*

djanosik   NOVÝ
15. 10. 2006

Seš si tím ale nějak jistej. Asi vlastní zkušenosti :-)

Opera je samozřejmě král, ale ve Win Vista ji nepoužívám - není k tomu důvod.

delmor_001   NOVÝ
15. 10. 2006

IE jsi nikdy nepouzival a vis ze je na hovn"? A jako spravny darce dat pouzivas Operu a FF. Co o tom vis? Reknu to polopate: Renault vynaklada miliony EUR na bezpecnost svych aut a pari k nejbezpecnejsim. Hyunday vypada pekne, ale vysypat bych se v tom nechtel. Sedmicku IE pouzivam asi od unora a jsem az na drobnosti velice spokojeny. Jedine co mi vadi, ze neumi nacist posledni otevrene stranky jako Opera (nebo nevim jak to nastavit - nevite nekdo?). Jinak doporucuju.

paashi   NOVÝ
15. 10. 2006

Tak až půjde v IE7 změnit vzhled, ovládat přehrávače, přistupovat k e-mailu (ne pomocí yahoo toolbar nebo jiný hovadiny), půjde na tom ftp v podobě totalcommanderu, rozumnej správce stahování, nějaký slušně ovladatelný blokování reklam a až z toho zmizí win messenger, možná o něm budu uvažovat. Zatím vede FF.
A pokud je někdo tak naivní, že používá počítač bez firewallu a podobných utilit, ať jde radši na procházku do lesa a k počítači nesedá. Já používám FF dost dlouho a žádný problémy nemám. Na druhou stranu IE6 ve spojení s WindowsFirewallem mi dost připomnělo příměr s Hyunday, kdy během pěti minut jsem se namačkal pod kamion, neboli zmizela mi celá plocha a proces exploreru se nedal spustit a pak se začínaly dít věci. Řešil jsem to formátováním (nebylo tam nic důležitýho), ale je snad zřejmé, že důvěru k MS moc nemám. Billovi musí stačit, že jsem si koupil jeho XPčka.
***
Za IE7 musím MS pochválit, vypadá pěkně, ale mě to nestačí.

djanosik   NOVÝ
15. 10. 2006

Když otevřeš víc záložek, tak bude před zavřením požadovat potvrzení a tam můžeš mimo jiné zvolit, že ty záložky chceš příště otevřít, ale automaticky jako v Opeře to zatím nejde (třeba někdy).

djanosik   NOVÝ
15. 10. 2006

Pokud jde o Firewall, tak se bez něj neobejdu, ale stačí mi ten ve WinXP+, věci phishingový filtry, antispyware a antivir nepoužívám a nebo je mám nainstalovaný a neaktivně mi zabíraj paměť - s bezpečností nemám problém.

IE7 umí změnit skin - se skinem OS. To mě vždycky hrozně zajímalo - proč si někdo cpe do browseru ovladač přehrávače - ne že by mi to vadilo, ale podle mě zbytečnost. Webový prohlížeč není FTP klient ani mail klient - někteří stále dělají z FF něco co není (je to jen prohlížeč a ne balík internetových aplikací jako např. Opera).

Nechci tě nijak urážet, ale z toho co jsi napsal se mi zdá, ž esi za většinu problémů můžeš sám a ne MS.

survik1   NOVÝ
15. 10. 2006

K tomu firewallu. Necím jak ty, ale já už win FW nemám, jelikož nebyl ani bezpečný. Já jsem si koupil Kerio FW a musím říct, že jsem s ním víc než spokojený. Jukni na stahuj.cz

paashi   NOVÝ
16. 10. 2006

Promiň, ale nečteš pozorně. Napsal jsem, že problém byl v kombinaci IE6 + WinXP firewall. Dál jsem napsal, že s FF jsem nikdy problém neměl, ale dodávám, že s FF používám Avast a Kerio.
Na vysvětlenou: ovladač přehrávače je věc praktická, protože mě nebaví přepínat okna. A ftp klient mi usnadňuje browzdání po ftp-čkách, protože seznam online ftp serverů mám na internetové stránce ve formě odkazů a nechcese mi přepisovat adresy do totalcmd.
Nechtěl jsem urážet IE7, ba naopak, ale FF mi připadá víc "handy".

djanosik   NOVÝ
16. 10. 2006

Já jsem na nic takovýho nenarážel - jen jsem uved nějaký fakta. Ni proti tobě nebo tvý reakci.

paashi   NOVÝ
16. 10. 2006

Někdo vdolky, jiný holky. To je asi přirozená věc :-)

delmor_001   NOVÝ
16. 10. 2006

...s kazdym nainstalovanym SW se zvysuje riziko nakazy. Kdyz je SW zdarma, tak se to rovna 50%ni jistote. Jde-li o crck, war apod., je to i s dvouletou zarukou :o). Ted me napadaji sporice obrazovky...neni podelanej compl, kam bych neprisel a nemeli tam skvele, nadherne sporice, DCecka,.... Ne kazda nakaza je destruktivni. Rekl bych ze 80% nakaz je neskodnych (jen napr. sbiraji informace, hesla, apod.). Troufam si tvrdit ze nejdokonalejsi nakaza je OS :o). Nezapomen, ze nejprve je vir a potom lek. Jsou viry, o kterych se dlouho nebude jeste vedet a dam za to ruku do ohne ze kazdy mame peknych par kousku v PC. To je jeden z duvodu, proc se vyhybam podobnym produktum. Do IE 7 jsem pouzival Operu, protoze IE6 byl fakt ubohy. To mas pravdu. FF jsem nezkousel. FTP mi zvlada i obycejny pruzkumnik, i kdyz na neco je lepsi Norton.

Tomix   NOVÝ
19. 10. 2006

Tak, máme čtvrtek pořád prd.

djanosik   NOVÝ
19. 10. 2006

Nene IE7 už je od včera venku.

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý