Názory ke článku Ovládání znakového LCD 20×4 znaků – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Ovládání znakového LCD 20×4 znaků – Programujte.comNázory ke článku Ovládání znakového LCD 20×4 znaků – Programujte.com

 

Názory ke článku Ovládání znakového LCD 20×4 znaků

Petr   NOVÝ
2. 1. 2007

Jsem hrozně rád, že se stále v dnešní "java" a "vižubižu" době najde někdo, kdo se snaží programovat efektivně v assembleru. Držím palce.

vagovszkym   NOVÝ
3. 1. 2007

Děkuji. Myslím že ASM má své kouzlo (alespoň pro mě). Jenže dnešní doba už mu příliš nepřeje. Lidé (a zvláště programátoři) jsou holt od přírody líní :)

DavesMan   NOVÝ
3. 1. 2007

Jsi kapku mimo.
Těžko někdo bude psát nějakou enterprise aplikace v ASM a naopak. V J2EE nebo C# asi těžko budeš psát např. kernel driver.
A není to o lenosti.

tommz9   NOVÝ
3. 1. 2007

Kernel drivery se pisou prevazne v cecku ...

vagovszkym   NOVÝ
3. 1. 2007

Bylo to myšleno obrazně. Nejsem uplnej hlupák.. A o programování něco málo taky vím.. Možná nejsem tak chytrej, jako ty, ale bez urážek by to taky šlo, ne?

DavesMan   NOVÝ
4. 1. 2007

Když se podíváš do stromu diskuze, neodpovídal jsem tobě. A nevim čim jsem měl koho urážet...

DavesMan   NOVÝ
4. 1. 2007

Přesně tak, s vloženými asm bloky. Jsou věci, které fcemi céčka neuděláš (nebo jen krkolomně) a ty se v driverech vyskytují dosti často.

vagovszkym   NOVÝ
4. 1. 2007

Omlouvám se..

Radek Hemelík   NOVÝ
20. 6. 2007

Rád bych toto zařízení vytvořil. Našel by se zde někdo, kdo by mi s tím pomohl? Alespoň radou.

Díkec
Radek Hemelík
radek zavináč hemelik tečka com
icq 68893970
www.hemelik.com

Roman   NOVÝ
11. 7. 2007

asembler neni ma silna stranka,najde se nekdo kdo mi poradi jak tento asembler pripojit jako modul ...a volat jej funkci treba write(radek,....,"text",)a pod....v programu C??????
Roman77@centrum.cz

Radek Hemelík   NOVÝ
24. 8. 2007

Tak už se mi to podařilo, mám jej tady na stole a denně dobře slouží. Je to mnohem jednodušší, než se zdá. Jen pozor na to, že na internetu je několik různých návodů a jen jeden z postupů funguje. Tento s ASM je zbytečně složitý.

Pokca   NOVÝ
28. 12. 2007

To Roman:
Ano, šlo: 1. Přepsat tento kód v ASM do C :D
2. Najít kompilátor který ti z tohoto kódu uděla knihovnu, kterou budeš volat pomocí #include <cesta\název.koncovka>

Já osobně programuju v CodeVisionAVR (syntaxe C) pouze AVR procesory a tam je to jednoduchý protože napšu pouze #include <tiny2313.h>, makra pro bitový přístup a pak už je to jednoduchý...

Grolmusová   NOVÝ
23. 4. 2008

Radek Hemelík je podvodník,rád si nechává cizí peníze.NIKDY mu neplaťte předem.Já to udělala a nemám ani zboží ani své peníze.Je to zloděj,který si říká Výkonný ředitel.

Petr   NOVÝ
6. 7. 2012

#13 Grolmusová

MYSOFT.CZ /Podvod a zlodejna?? Vas nazor?/

od Eire » 01 črc 2012 21:23
Timto clankem chci poukazat na nase zkusenosti s firmou www.mysoft.cz provozovatele CrazyRadio. Pana Radka Hemelika zname jiz od roku 2011 a v roce 2012 jsem pro jeho firmu zajistoval dodavatele zbozi pro jeho cinnost, podotykam,ze za tyto sluzby mu nebyla nikdy uctovana zadna provize a vse se bralo jako pratelska vypomoc. 13.6.2012 jsem vyse uvedeneho pana poprosil,zda by nam nemohl pomoci, protoze nas programator odjizdi na mesic a pul, a my potrebujeme dodelat webove stranky v redakcnim systemu Joomla. Pan Radek Hemelik nasi nabidku prijal s vedomim ze uvedeny web musi byt dokonceny 1.7.2012. Povedel nam ,ze vse je jednoduche jako facka a ze to bezproblemu zvladne - Zachoval se jako Mistr Sveta a jeste stihnul zkritizovat naseho programatora, ze je to neschopny blb, ktery se nevyzna ani v FTP.
Dne 16.6.2012 jsem vyse uvedenemu panu PODNIKATELI predal veskere pozadovane informace a on jakoby zacal pracovat-jako prvni zacal presouvat na svuj server nas web: po nahrati zjistil,ze na jeho serveru nas web nebezi a oznamil nam ze nevi kde je chyba a ze vse asi bude nase vina. (Kontaktoval jsem nasledne jineho programatora aby zjistil kde se nachazi chyba, kdyz provozovatel serveru neni schopny dohledat)poz. na jinych servrech nas web bezi bez problemu,ale firma www.mysoft.cz nam chtela nabidnout neco extra vyjmecneho /. Bylo nam receno nezaujatym programatorem, ze server teto firmy je hodne zastaraly a tudiz se neda upgradovat aniz by byla zajistena jeho spravna funkce. I toto zdrzeni se dalo z nasi strany tolerovat, prece jen nam bylo prislibeno,ze mysoft jsou uzasni odbornici a zvladnou to bez problemu za tri dny. Nas web se presunul zpet na wedos.com. A stale se nic dalsiho nedelo a ja neustale musel pana Radka Hemelika urgovat a doprosovat se i o pouhou komunikaci s nami: jednou se zarizovalo studio a asi 3krat byl na geometrii kol u sveho vozu-parkrat se nam i stalo ze u nasi pisemne komunikace na skype pan mysoft usnul. Zlom nastal 27.6.2012 podarilo se nam pana MYSOFTa presvedcit,ze uz nam moc casu nezustava a opravdu se musi zacit. Opravdu zacal jak slibil a po 20 minutam na sdelil, ze se v joomla nevyzna a ze jsou tam zalezitosti ktere vzivote nevidel /poz. k veskerym zmenam mu nas programator pripravil manual,aby mu ulehcil praci/.
Po vytknuti mu jeho neschopnosti, se zacal jako spravny MISTR SVETA urazet a vina byla na kazdem moznem, jen ne na firme www.mysoft.cz – a tim pan MISTR SVETA – Radek Hemelik ukoncil komunikaci. Jeste dnes jsem se ho pokusil kontaktovat a naznacil mu, ze by se mel k danemu problemu postavit jako chlap a najit nejake reseni....
A asi takto vypada nase komunikace:
[09:52:28] mysoft.cz: doporučuju změnit přístup, v opačném případě nelze komunikovat plodně
[09:52:44] mysoft.cz: vidím, že žádná změna
[09:53:17] Petr: No hlavne zmenit tvuj pristup k praci-a uznat,ze to zpozdeni je jen a jen na tve strane
[09:53:33] Petr: A trosicku se stidet za svoje chovani by se hodilo
[09:55:33] mysoft.cz: vypínám, zkusíme to zítra
[09:56:26] Petr: Mel jsi na poskytnuti informaci 14dni-moc dobre jsi vedel ze ten programator odjizdi do indonesie-a ted se budes vymlouvat-je to pouze tvoje neschopnost a citis se byt nedoktnutelny-kdyz na to nekdo poukaze.

Takze pokud nepotrebujete kvalitu, mate dostatek casu, pevnych nervu, nikam nespechate,bavi vas neustale nekoho uhanet a misto odvedene prace vam staci naslibovane VZDUSNE ZAMKY - vrele doporucujeme Firmu www.mysoft.cz

Toto je zprava kterou jsem obdrzel 29.6.2012 po znameni, ze zverejnime chovani teto firmy na internetu.
Od: Radek Hemelík <radek@hemelik.cz>
A nevyhrožuj, nebo také budu! Mám celkem silné zázemí kdekoliv na světě, mohl bys taky dostat po hubě.
S pozdravem a s přáním krásného dne
Radek Hemelík

PS: Dnes tj. 1.7.2012 jsem pozadal noveho programatora o zahajeni praci na nasem webu,(vyckal jsem az vyprsi termin pro firmu MYSOFT) novy programator dostal pristupove udaje na wedos a se zdesenim bylo zjisteno, ze nas web uz se nenachazi na nasem uctu, ale je vlastnikem radek@hemelik.cz. Telefony nezveda a na email mu nemuzeme napsat protoze nas oznacil jako spam. Takze jakykoliv pokus o komunikaci selhal. Firma Mysoft nam cely nas projekt (UKRADLA) vcetne domeny a hostingu. Ale diky podpore firmy WEDOS se nam podarilo ziskat odcizenou domenu a hosting zpet, za to ji vrele dekujeme.

S pozdravem
Petr

Radek Hemelík   NOVÝ
12. 8. 2012

Petr Hyrš - Eire nám nikdy nic nezaplatil, naopak - své závazky dodnes nesrovnal, je naším dlužníkem a namísto toho, aby své závazky srovnal, snaží se nás na internetu různě pomlouvat, přičemž zneužil i tuto diskusi. Je na něj podáno trestní oznámení a věc jsme předali i soukromé detektivní agentuře, která si ho v Irsku, kde se skrývá, jelikož tam utekl z české republiky najde a předá jej spravedlnosti.

Vše, co zde uvádí je čistá lež. Diskuse, které zde zveřejnil si upravil ke své libosti, to, co uvádí se nikdy takto nekonalo. Dodnes nám ani nedodal zadání. K nařčení z krádeže domény dodám jen jediné - toto není v ČR možné, o jeho doménu, nebo hosting jsme nikdy neměli zájem. Máme vlastní servery v NIXu, takže nevidím jediný důvod, proč bychom potřebovali webhosting u konkurence. K dnešnímu dni nám Petr Hyrš dluží něco málo přes 30 tisíc Kč.
Radek Hemelík

Petr Eire   NOVÝ
29. 8. 2012

Re: MYSOFT.CZ /Podvod a zlodejna?? Vas nazor?/

Příspěvekod PetrEire » 19 srp 2012 18:12

    Radek Hemelík píše:

        Eire píše:No to je tak kdyz si myslite, ze Vam jako kamarad pomuze a on se z neho vyhrabe takovy hajzlik jako je pan MYSOFTAK. Ale to me neomlouva-chtel jsem mu to jen usnadnit a takhle jsem dopadnul...ale jak vidim-tech zkusenosti z mysoftem ma hodne lidi dost stejnych.
        Petr

    Kdybys dodal správně zadání, provedl úhradu zálohy, srovnal své předchozí dluhy, určitě by se na tom začalo dělat. Místo toho, abys plnil své závazky jen pomlouváš a lžeš.

:D Zadani jsi dostal a podle skype pro tebe bylo dostacujici,jsi preci odbornik jak osobe tvrdis a ostatni programatori jsou jen blbecci a bridilove(ty jsi tak mozna odbornik pres analni otvory,ale o programovani toho moc asi nevismoc, ale zalohy by jsi bral :D Prece ti nemuzu platit zalohu za zakazku kterou jsi nikdy neprijal? :D Nebo snad ano? :D Trosicku si protirecis Teplousku :D Pokud jsem mel nekdy k tobe nejake zavazky-ackoliv si nejsem vedom-ukaz nam zde aslespon jednu upominku a nebo alespon objednavku. To ze od mysoftu nic nefunguje neni jen muj nazor a to ze si nechavas zaplatit a nic nedodas,to uz jsem zde taky cetl a nejen zde...
Takze lide-vrele doporucuji spolupraci- spolupracovat s Hajzlikem-ktery jen dokaze naslibovat,nic neudelat a jeste tvrdit,ze mu dluzite za neprijatou zakazku penize je zazitek na cely zivot... Pristiho programatora se zeptam na rovinu zda neni prihraty-protoze ta vase homosexualni mentalita se me vubec nezamlouva.
S pozdravem Petr :lol:

Třebíč   NOVÝ
4. 7. 2013

#15 Radek Hemelík
Pan petr má několik jmen,ale to pravé jméno zní jinak.

Třebíč   NOVÝ
4. 7. 2013

#17 Třebíč
To že Petr neuvádí své pravé jméno má mnoho důvodů,ono ho totiž hledá spousta lidí a státních orgánů.

stejně si mě najdete   NOVÝ
6. 9. 2014

kurňa lidi, já to tady čtu jak detektivku, která se táhne přes několik diskuzních fór. Už ani nevím, kde je pravda. Každý každého špiní a až na pár vyjímek, které se objevili u těchto pavučin asi jen náhodou, mi přijde že proti sobě bojují dvě strany a obě jsou špinavé. Bohužel víc mi přijde p. Hemelí. Asi nejvíc za tuto úvahu může fakt, že jeho stránky, ač vzhledově jsou přívětivé, tak většina podstránek je prolezlá červem, podvrhnutými webovkami a těch errorů 404 tam bylo taky příliš. Však jen něčtěte a běžte se podívat. Bál jsem se mít puštěné pak už i to crazyradio.

Dneska už končím s tou detektivkou, mám na práci dokonce i skutečnou práci :-D Ale nechť všechny grázle dostihne špatný osud - byť třeba ve formě, že je ještě větší grázl okrade o všechno.
Pokud se mýlím, pak hodně úspěchů.

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý