Vista bude dostupná přes internet
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vista bude dostupná přes internetVista bude dostupná přes internet

 

Vista bude dostupná přes internet

Google       Google       24. 1. 2007       8 769×

Operační systém Windows Vista bude první program od amerického Microsoftu, který bude ke koupi a stažení přes internet. Pro Microsoft je to nový krok, protože dosud prodával operační systémy Windows jen na discích nebo nainstalované v počítačích, napsala agentura AP. Vistu si z internetu pravděpodobně stáhne malý počet uživatelů. Možnost tohoto postupu ale naznačuje, že Microsoft zkouší nové distribuční cesty. Stažený program bude obsahovat také balík kancelářských programů Microsoft Office 2007, až je Microsoft pustí 30. ledna do prodeje.

Z počátku budou programy dostupné ke stažení jen v Severní Americe. Stahovaná verze Visty je určena lidem, kteří mají předchozí operační systém Windows XP a chtějí Vistu, aniž by si museli kupovat nový počítač. Pro ty, kteří si koupí Vistu běžnou cestou, vytvořil Microsoft nový program, který umožní přecházet z jedné verze operačního systému na vyšší. Vista pro spotřebitele půjde na trh ve čtyřech verzích s rozdílnými cenami. Pro ty uživatele, kteří si koupí Vistu s počítačem, bude vyšší verze programu uložená na pevném disku nebo přiloženém disku. Uživatel pak za spuštění vyšší verze zaplatí přes internet po kliknutí na novou funkci Windows Anytime Upgrade. Poté obdrží kód, kterým vyšší verzi programu spustí.

Zdroj: Česká televize - teletext

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Jan MalýAutor programuje ve VB, HTML, CSS. Zajímá se o grafiku, fotografování
Web     Twitter     Facebook    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý