Názory ke článku Jak bude vypadat reklama na webu? – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Jak bude vypadat reklama na webu? – Programujte.comNázory ke článku Jak bude vypadat reklama na webu? – Programujte.com

 

Názory ke článku Jak bude vypadat reklama na webu?

Curo   NOVÝ
18. 2. 2007

Google ovládne svět, je to jasné :smile7:

mozek007   NOVÝ
18. 2. 2007

A nakonec, ještě, že jdou reklamy blokovat

Curo   NOVÝ
18. 2. 2007

To mozek007: Třeba nepůjdou :)

daneka   NOVÝ
18. 2. 2007

Já bych budoucnost reklamy viděl jako ve Futuramě - výsílání v noci formou snů :o).

CommanderZ   NOVÝ
18. 2. 2007

Lol, net do PDAcek zadara, at jdou do toho :)

v4sek   NOVÝ
20. 2. 2007

...ale bude tam tolik reklamy ze k obsahu ktery hledas se ani nedostanes :-D

Lukáš Chadraba   NOVÝ
20. 2. 2007

To ne :D LoL. Ten koncept počítá s chvilkovým překrytím reklamou a nebo zobrazením reklamy při spuštění zařízení. Ale půjde třeba o upoutávku na film žánru, který máš oblíben nebo reklamu na chytrý multimediální telefon, pokud budeš v cílové skupině fandů hi-tech hraček. Prostě cílení jak má být.

benghi   NOVÝ
20. 2. 2007

Leda prd a dva ořechy k tomu! Google možná ovládne internet, ale svět není Internet, ne, ne, ne a nikdy nebude! Možná tak celej civilizovanej svět, ale toho necivilizovanýho je furt ještě víc (ač beru, že tam žije míň lidí ;-).

benghi   NOVÝ
20. 2. 2007

Já bych viděl budoucnost reklamy jako budoucnost obtížnýho hmyzu. Všichni ho nesnášíme, ale to je tak jediný, co s ním můžem dělat. Pokud se totiž rozhodnete něco koupit, reklama vám v tom vůbec nepomůže, kdežto pomáhá právě prodejcům, kteří vám potřebujou prodat to, co nepotřebujete, neb to nikdo nepotřebuje, což je důvodem, proč toho mají plný sklady a nemůžou se toho zbavit. Zboží, který je kvalitní a potřebný, je v současný době nesehnatelný. Všiměte si, jak málo je reklam na základní potraviny, který ovšem potřebuje každej z nás k tomu, aby mohl žít. Říkám, skutečně potřebuje! Jistěže, to se totiž prodá samo, to reklamu nepotřebuje. Takovejch věcí je víc. Na druhou stranu jsem v jistý době viděl ohromný množství reklam na plasmový televize. Jasně, to si totiž nemohl koupit člověk, kterej měl alespoň zbytky zraku, tak příšernej obraz jsem neviděl ani na prehistorickým Tesla Color 110 a že ten teda uměl věci. Tudíž bylo potřeba vytvořit dojem, že je to tzv. ,,in'', bez ohledu na to, jak na tom ten obraz vypadá, bo pak si to každý frikulín koupí a to je přesně ta ,,cílová skupina''. Člověk, kterej nezná cenu peněz, nebo je dementní (typicky frikulín a důchodci). Nejstrašnější oběť reklamy. Na důchodce je nejlepší útočit přes televizi, protože co je v TV a v novinách je pravda, ne že bych se tomu divil, celej život byli v tomhle vychovávaný, tak čemu se teď divit, na frikulína zas zapůsobíte přes Internet, protože pro něj je zas pravda všechno, co je na Internetu a je v tom vychovávanej už dost dlouho (ne že by v tom byl nějakej rozdíl).

Po pádu jednoho totalismu (a nástupu jinýho) byla tahle společnost zničeho nic vystavena obrovskejm novejm tlakům, ať už se jednalo o skořápkáře, náboženský sekty, podvodníky všeho druhu, agenty s horkou vodou a kdejakým jiným neřádem až po neskutečnou reklamu. Skořápkáře dneska nepotkáte (ač jich v 92 byly plný ulice a spousta lidí tam prohospodařila celoživotní úspory), už ani ty sekty nejsou to, co bývaly, ač je jich pořád ještě dost aktivních, agenti s teplou vodou se už asi opařili a dali pokoj, pyramidový hry už dnes v podstatě nepotkáte a závislost na TV a reklama půjde časem do stejný holý prdele. Já vím, že dobře už bylo a že se mám uklidňovat tím, že tu nebudu sto let, ale ono je to zas na druhou stranu zajimavý, jaký nezměrný píčoviny jsou lidi schopný vymyslet...chce to jenom ten odstup.

Lukáš Chadraba   NOVÝ
21. 2. 2007

Všechno co jsi napsal má rysy kritiky doby, kapitalismu,...

Je to věc názorů a ty máš svoji pravdu a já taky svoji.

jimino   NOVÝ
21. 2. 2007

mozno ovladne ale zatial je google velmi solidna firma, ktora ma uzasne zisky aj napriek tomu ze je velmi privetiva k uzivatelom. vid google adsense ci uzasny Gmail.. len tak dalej google (inak google vyhlasil niekedy davnejsie ze planuje vytvorit OS, ktory by priaom konkuroval windowsu takze by to bolo urcite velmi zaujimave. nechajme sa prekvapit)

Tokan   NOVÝ
21. 2. 2007

nestraš

martin   NOVÝ
20. 5. 2013
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1367863554_1579_719_0_300_250_8_1_47" type="text/javascript"></script>
martin   NOVÝ
20. 5. 2013

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý