Názory ke článku Konec disket, TV v kapse letos nebude, milion dalších Čechů on line – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Konec disket, TV v kapse letos nebude, milion dalších Čechů on line – Programujte.comNázory ke článku Konec disket, TV v kapse letos nebude, milion dalších Čechů on line – Programujte.com

 

Názory ke článku Konec disket, TV v kapse letos nebude, milion dalších Čechů on line

Marecek   NOVÝ
16. 2. 2007

"Konec disket - Dobře jim tak!" Ked sa dozijes dalsich 20-30 rokou dufam ze napises prispevok "Koniec CD, su to shity, alebo Koniec Bluray/HD ze tu to shity:)"

benghi   NOVÝ
16. 2. 2007

Dobře jim tak... No dobře nám tak. Zkuste nainstalovat Win2k na SATAnový disk bez disketovky. Není to zas až tak jednoduchý, jak by to vypadalo.

Jinak souhlasím s tím, že 3.5" diskety jsou shit, to ví každej, kdo zažil 5.25", protože na těch je záznam čitelnej ještě teď a to jsem na některý z nich nahrál data před 20 lety. 3.5" shity nevydrží ani z poloviny tolik, to mám vyzkoušený. Obzvlášť ty 360kB 5.25" jsou skoro nezničitelný. Jo, beru, když byly nový, tak byly hrozně drahý, já pamatuju cenu 62Kč za Verbatim DS,DD, hi. Popravdě řečeno, to je problém každýho media po určitý době. Ty první bývají většinou bez problémů. Když jsem kupoval první médium DVD-R, tak mě stálo neuvěřitelných 72Kč a za vypalku jsem dal 4500 a to bylo poté, co je hrozivě zlevnili (rok 2004). Ty media chodí doteď, ovšem DVD-R i DVD+R, které jsem kupoval o rok později sice stály 9.50, ale je už taky po nich. I DVD vypalku pořídíte za necelej litr, jenomže já mám jaxi pořád tu původní (Teac), kdežto soused už tady ty za ten litr vyměnil čtyři v průběhu dvou let. DVD rekorder se mi posral prosím po čtvrt roce používání (Cyberhome) a prodejce prohlašuje, že je to běžný opotřebení, tudíž žádná záruka. Takže bych to řekl asi takhle. Technologie se musí často měnit, protože kvalitní (jak média, tak zařízení) jsou jenom v době, kdy je to ještě nový, stojí to moc peněz a nevyrábí se to v EU nebo v číně (EU je horší než čína, jak jsem zjistil několika málo pokusy).

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý