Internetové blogy - k čemu se dnes používají?
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Internetové blogy - k čemu se dnes používají?Internetové blogy - k čemu se dnes používají?

 

Internetové blogy - k čemu se dnes používají?

Google       Google       11. 3. 2007       17 878×

Dnešní Internet je plný blogů, čili internetových deníčků. Do deníčků si lidé píší své zážitky, pocity apod. Dnes však na valné většině blogů nalézáme úplně jiné věci!

Dnes si na Internetu vede obrovské množství uživatelů tvz. blogy. Blog je v překladu deník. Do deníku si lidé obvykle píší své poznámky, tajnosti, zážitky atd. Ovšem dnes už na internetových deníčcích nacházíme i úplně jiné věci! Jaké? To ví už asi každý, kdo na Internetu někdy hledal nějakou mp3, film, nebo nějakou podobnou věc.

Češi na Internetu mají k dispozici několik provozovatelů internetových blogů. Je samozřejmé, že všichni uživatelé blogů na svém deníčku neposkytují svým návštěvníkům jen odkazy na multimédia a jiné ilegální záležitosti. Do svého internetového deníčku někteří uživatelé píší to, co se do deníčku píše – zajímavosti, poznámky, tajnosti… Ostatní uživatelé však pro tuto věc internetové blogy nepoužívají. K čemu je tedy používají? Schválně si to pojďme sami vyzkoušet – do nějakého tuzemského vyhledávače zadejme heslo candy shop mp3 ke stažení. Já jsem toto heslo zadal do Seznamu. Valná většina stránek, kterou mi vyhledávač nalezl, jsou právě blogy! O čem to svědčí? Pokud již víte, přeskočte na další odstavec. Nyní zadejme do vyhledávače heslo mafia torrent. Nyní nám vyhledávač opět ve valné většině našel blogy, na kterých jejich uživatelé odkazují na odkazy, na kterých naleznete torrent hry Mafia. Nyní už asi všichni vědí, kam mířím.

Snažil jsem se vám ukázat, k čemu blogeři své internetové deníčky používají. Poskytují na nich odkazy ke stažení ilegálního obsahu – především se jedná o torrenty na hry, mp3 a filmy. Co myslíte vy – je toto správné užití blogu? Blogy jsou poskytovány zdarma, tak proč je nezneužívat, že? To, že valná většina námi nalezených stránek ve vyhledávači jsou blogy, ukazuje i na to, že takovýchto blogerů není málo. Tito uživatelé mezi sebou různě konkurují, soutěží – každý chce být nejlepší.

Na závěr bych chtěl dodat, že v tomto článku není zveřejněn žádný název ani odkaz na blog či jeho poskytovatele. Pokud se ptáte proč, odpověď je jednoduchá – nechceme zde dělat reklamu, a ani nechceme poukazovat na některé weby, nevhodně o nich mluvit a samozřejmě nechceme psát, že s tímto problémem poskytovatel weblogů nic nedělá atd.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor se zajímá o programování, hry, OS, žurnalistiku a psychologii. Programuje v HTML a C++ a bojuje s PHP.
Web    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý