Marketing & Média – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Marketing & Média – Články – Programujte.comMarketing & Média – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku 10 způsobů, jak zaručeně naštvat zákazníky svého e-shopu

10 způsobů, jak zaručeně naštvat zákazníky svého e-shopu

Tvorba e-shopu, ze kterého návštěvníci nebudou naštvaně odcházet. 

Tržby se nehýbou a vy nevíte, co může být špatně? Možná své potencionální zákazníky e-shopu prostě jen něčím vytáčíte. Pojďte zjistit, čím by to mohlo být a jestli se v některých bodech nenajdete. 

Obrázek ke článku Influenceři? Značce mohou pomoci, ale také ji poškodit

Influenceři? Značce mohou pomoci, ale také ji poškodit

Influenceři hýbou současným marketingem. Firmy do nich investují nemalé peníze v očekávání návratnosti. Správně nastavená spolupráce s influencerem může značce opravdu velmi pomoci, ale také naopak. Podmínkou je k tomu přistupovat s citem. Podle odborníků je stále diskutovaným tématem také přiznání spolupráce

Obrázek ke článku Kariérní postup & vyšší plat: Titul MBA ve sféře IT

Kariérní postup & vyšší plat: Titul MBA ve sféře IT

Působíte jako specialista v oblasti IT a aspirujete na povýšení, příp. řídící pozici? Pak se jistě potýkáte nejen s vysokými nároky (potenciálních) zaměstnavatelů, ale i se silnou konkurencí ze strany ostatních uchazečů. Pokud chcete zvýšit své šance na kariérní posun a lepší plat, měli byste vedle technických dovedností ovládat i ty manažerské. Pomoci vám v tomto ohledu může studium MBA se specializací na management IT.

Obrázek ke článku Jsou Youtubeři jen pro mladé?

Jsou Youtubeři jen pro mladé?

Každá generace má své, a tak zatímco v šedesátkách si celý svět ujížděl na Beatles a v devadesátkách jsme všichni hrdě nosili šusťákovky, dnešnímu světu jednoznačně vládne jiný fenomén, a to jsou Youtubeři. Jedná se o jakési novodobé idoly, které jsou mladým blíže než celebrity z dob minulých. 

Obrázek ke článku Jak předejít špatnému influencer marketingu?

Jak předejít špatnému influencer marketingu?

Takzvaný influencer marketing se dostává do popředí. Loni se o něm hodně diskutovalo a křivka třeba na Google Trends letí vzhůru i letos. Firmy zvyšují rozpočty právě jejich směrem. Uvědomují si, že třeba teenagery dnes již sotva osloví tradičními formáty jako je televize, rádio či noviny. Pro řadu firem jsou také klíčovými zákazníky právě dospívající. 

Obrázek ke článku Konference: Mobilní technologie mají velký potenciál pro byznys

Konference: Mobilní technologie mají velký potenciál pro byznys

Firmy by se podle analytiků společnosti Gartner měly  rychle přizpůsobit skutečnosti, že mobilní technologie už zdaleka nejsou horkou novinkou, ale standardní součástí byznysu. I přesto - nebo možná právě proto - tu nabízejí velký potenciál. Kde tedy jsou ty největší příležitosti? I tomu se bude věnovat již čtvrtý ročník úspěšné konference Mobilní řešení pro business.

Obrázek ke článku Před dvěma lety jsme si postavili Laser Arénu, teď stavíme jedenáctou v Mongolsku

Před dvěma lety jsme si postavili Laser Arénu, teď stavíme jedenáctou v Mongolsku

Je to přibližně dva roky, co jsem zde psal článek, jak jsme Laser Arénu stavěli, proč jsme se tak rozhodli a v čem jsme chtěli být jiní. Od té doby jsme postavili řadu Laser Arén u nás, vstoupili na Slovensko a dokonce jednu postavíme i v Mongolsku. Na veletrhu zábavy ve Švédsku jsme navíc zjistili, že máme nejdetailnější výsledky ze hry na světě vůbec.

Obrázek ke článku Počet .eu domén v Česku roste

Počet .eu domén v Česku roste

Během posledních dvanácti měsíců jsme zaznamenali velký nárůst počtu .eu domén. Ačkoliv je WEDOS Internet, a.s. největším provozovatelem sdíleného webhosting v Česku, tak nás číslo 11.925 opravdu překvapilo. Koncem dubna 2015 jsme pro naše zákazníky spravovali 22.865 .eu domén. Jejich počet se tedy za poslední rok více jak zdvojnásobil. Že by se Čechům zalíbila doména Evropské unie?

Celý článekGoogle22. června 2015PR
Výsledky 1-30 z celkem 52 nalezených
1  2     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý