Názory ke článku Spammer musí zaplatit 2 600 dolarů za jeden e-mail – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Spammer musí zaplatit 2 600 dolarů za jeden e-mail – Programujte.comNázory ke článku Spammer musí zaplatit 2 600 dolarů za jeden e-mail – Programujte.com

 

Názory ke článku Spammer musí zaplatit 2 600 dolarů za jeden e-mail

Tokan   NOVÝ
11. 3. 2007

kdybych se měl soudit s každym, kdo mi odešle spam, byl bych miliardář :smile20:

Frosty   NOVÝ
11. 3. 2007

To Tokan: Hah, no asi tak nějak :)

Curo   NOVÝ
11. 3. 2007

To Frosty: Asi byl byl bohatší, něž Bill Gates :) Těch 1000 emailů denně, to máme 1000 x (2600 x 25) = 65 000 000 za den.. Slušná částka.. (ne že bych si dnes nevydělal víc..) ale.. :smile20:

ps2console   NOVÝ
11. 3. 2007

ale zase je to škót... a okrem toho sa mu už nikto nikdy neopováži poslať SPAM...

benghi   NOVÝ
11. 3. 2007

To si nemyslím. Velmi rychle by totiž pochopili, že takhle ne. Problém toho, že se to takhle strašně rozmohlo, spočívá v tom, že se to hned ze startu neřešilo, neb se to považovalo za malej problém...problém se nám trochu zvětšil.

Totiž, kdyby někdo konečně začal řešit spammery, dostal by se velmi brzy i na tvůrce virů a mohlo by to být zajimavý, protože by se asi vyřešilo v danej moment dost věcí. A antivirový společnosti by přišly o část zisku. To je totiž teror konanej na uživateli a poskytovatelích internetu, e-mailovejch schránek a různejch jinejch služeb, z kterýho profitujou společnosti poskytující antispam a antivirovou ochranu, lidé, kteří tyto věci implementují na konkrétních řešeních a teoreticky vzato i spammeři samotní. Je to novodobá forma pirátství, kde jsou ,,mezinárodními vodami'' internetové linky, leč pořád jde o prospěch početně menších skupin obyvatelstva na úkor zbývajících.

Pokud totiž máte pocit, že se vás to netýká...týká a to i v případě, že vůbec internet nemáte. Jednak na antivirovou a antispamovou ochranu ve státní správě jde část daní. To je pochopitelný, jinak to nejde. Druhák to platíte v ceně zboží, protože i výrobci čehokoliv používají internet a počítače a tudíž i v ceně jejich zboží platíte náklady na jejich ochranu. Podobným způsobem bych mohl pokračovat, končí to vážení pohřební službou, který nikdo z nás neunikne a pádem tím se to (byť v minimální míře) týká úplně každýho.

Obdivuju lidi, kteří se s tím snaží bojovat, je to boj na první pohled nesmyslnej, kterej vypadá marně, ale pokud se s tím smíříme jako s faktem, tak prohrajem vlastní důstojnost a věnujem zmrdům zase kousek vlastního života. Pokud tohle projde, co příjde dál?

Tax   NOVÝ
13. 3. 2007

To benghi: Souhlasím spam nikdy mevymizí, jelikož by přišly o zisk firmy vyrábějící protispamové a antivirové ochrany. To je to stejné jako s kouřením na jednu stranu nám vtlouká stát do hlavy že to je špatné a sanží se to co nejvíce omezit ale na druhou stranu jenom v co nejmenší míře protože mu z něj jdou velký prachy.

Dokaď se lidi takto nezačnou bránit spamu bude pořád a pořád přibývat!

Tokan   NOVÝ
13. 3. 2007

no ale stejně tak by o zisk začali přicházet i firmy, které si spamem vydělávají

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý