Názory ke článku Netscape Navigator 9.0 beta 1 – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Netscape Navigator 9.0 beta 1 – Programujte.comNázory ke článku Netscape Navigator 9.0 beta 1 – Programujte.com

 

Názory ke článku Netscape Navigator 9.0 beta 1

Curo   NOVÝ
7. 6. 2007

K čemu se vlastně vrací? Proč? Kdo ho chce?

Garret Raziel   NOVÝ
7. 6. 2007

Myslím, že ho chce hlavně AOL :D. Jinak je to podle mě jenom ždímání známého jména, vždyť v dnešní době už všichni uživatelé Netscapu přešli na Firefox. A myslím, že tomu uvolnění zdrojového kódu rozhodně prospělo. Tak se dostáváme k paradoxu, že mateřský projekt kopíruje své vlastní "kopie". A v dnešním Nestcapu už je jenom zrnko původního kódu.

mstarman   NOVÝ
7. 6. 2007

Víceméně souhlasím s názorem nade mnou. Asi chtějí oživit legendu a znovu udělat díru do světa. Zatím to ale nevypadá. Vypadá to moc jako FF.

Frosty   NOVÝ
7. 6. 2007

To mates: No, na můj vkus je to až moc firefoxové, jsem teda čekal, že jen jádro a minimální vzhled bude dle FF. Zbytek jsem čekal trošku jiný. A nelíbí se mi ta zelená, taková... chladná...

djanosik   NOVÝ
7. 6. 2007

Heh ... dělaj z něj Firefox, tak proč to nezkusit naopak ... http://blog.netscape.com/2007/04/10/netstripe-netscape-9s-theme-for-firefox/.

ProgDan   NOVÝ
7. 6. 2007

Kdysi dávno jsem používal MSIE....ale protože sem dělal weby, potřeboval sem něco jinýho...narazil jsem na Netscape 7.2, kde byl i emailový klient, něco jako frontpage (na jmeno uz si nevzpomenu) a správce kontaktů...nadchnul mě..používal jsem ho velmi rád. Když pak přišel NTSPC 8, v klidu jsem na něj přešel (jako web-developer jsem oceňoval možnost přepínat mezi vykreslovacími jádry IE a FF). Jenže pak přišel nějakej update a od tý doby začal NTSCP zzamrzat, padat až sem se naštval a odinstaloval jsem ho....teď sem na Opeře a nestěžuju si....ale popravdě přemejšlim, že dám Netscapu druhou šanci....zaujal mě....přecijen je to Netscape....

mstarman   NOVÝ
7. 6. 2007

Přesně to je můj problém. Jak jsem psal v článku i tady v komentáři připomíná mi to moc FF. Ale kdysi jsem Netscape používal a byl bezkonkurenční.

  NOVÝ
8. 6. 2007

Opera a hotovo!!!!!!!!!!!!!!!

Garret Raziel   NOVÝ
12. 6. 2007

Tak bych to neviděl. Nic ve zlym, sám někdy Operu používám, ale nemůžeš xenofóbně odhazovat ostatní prohlížeče a vykřikovat duchaprázdné výlevy. Já jsem např. vyzkoušel snad téměř všechny dostupné prohlížeče na Wokna, tzn. Firefox, IE 5-7, Flock, Operu, Mozillu, Netscape 7-9, Maxtron, na linuxech pak ještě Konqueror, a zatím nejspokojenější jsem s Firefoxem... prostě mě nejlépe vyhovuje. Pokud bys' nebyl xenofóbní a zaujatej, taky bys' třeba přivyknul chuti Maxtronu (na zobrazovacím jádře IE, ale výrazně kvalitní), nebo Flocku... já například jsem dlouho sám přemítal, jestli finálně spustím Flock, anebo Firefox... Smůla, že ještě existují xenofóbní a nepřijímaví lidé, aď už u IE, Firefoxu, nebo Opery.

mstarman   NOVÝ
12. 6. 2007

Mohu jenom souhlasit. Používám pouze operu ale vyzkoušel jsem taky většinu prohlížečů, které jsou na wokna i linux a prostě mi sedí nejvíc. Je dobré, že si každý může vybrat. Jako druhý mám FF. Není to špatný prohlížeč ale opera mi sedla více.

Garret Raziel   NOVÝ
13. 6. 2007

Ještě musím upravit svůj překlep, prohlížeč "Maxtron" se samozřejmě jmenuje "Maxthon".

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý