Názory ke článku Navicat – náhrada za PHPMyAdmin? – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Navicat – náhrada za PHPMyAdmin? – Programujte.comNázory ke článku Navicat – náhrada za PHPMyAdmin? – Programujte.com

 

Názory ke článku Navicat – náhrada za PHPMyAdmin?

CommanderZ   NOVÝ
25. 6. 2007

Ja pouzivam uz pekne dlouho EMS MYSQL Manager 2005 Lite - je free a podle mnetoho umi i vic.

insider   NOVÝ
25. 6. 2007

zdravim, no pouzivam navicat hlavne diky schopnosti se pripojit i na server, na ktery je pristup pouze z localhostu - autor clanku asi nema moc prehled o vlastnostech tohoto programu, nebo ma jednu z prvnich verzi, kde to asi jeste nebylo ... takze pro autora a pro vsehny ostatni - pripojeni nastavit normalne, jako by se pripojoval primo z rootu webu - server = localhost, popr cokoli jineho, co je mysql server a v posledni zalozce(nevzpomenu si na nazev) zaskrtnout http tunel, na ftp webu nahrat soubor ntunnel_mysql.php(umisten v instalacnim adresari) a zadat k nemu do volneho pole cestu. Pak uz jen connect a pracovat tak, jak bylo napsano(i kdyz sem to moc necet)

Mrword   NOVÝ
25. 6. 2007

Raději dávám přednost PHPMyAdmin! A proč? Stačí ho mit nainstalovany pouze na serveru a mužu spravovat databazi odkud koliv ze sveta bez ohledu na platformu ci omezeni PC.

hrach   NOVÝ
25. 6. 2007

co je to za blbost? potrebujes vzdy prohlizec :-D a navic phpmyadmin je vecne zabudovany pomaly, spatny.... pryc sou doby, kdy se snim dalo komforntne pracovat... ted toho umi mnoho.. a hruza..

hrach   NOVÝ
25. 6. 2007

jinak dodám, že navicat má verzi také pro postgresql!

Mrword   NOVÝ
26. 6. 2007

Muzes spravovat pomoci Navicat MySQL z PDA pres WIN CE? Ci dokonce pred EPOC? Tohle uz uz me nekolikrat zachranilo. Proste mas pravdu potrebujes prohlizec, ale ten je dnes uz i v lednicce ci mikrovlnce.

Jen dotaz, proc mit Linux server zdarma, kdyz na nem mám z duvodu Llicence MySQL, ktera je na Linux zdarma a ted si mam kupovat neco za prachy. To ztraci logiku Linux zastancu.

insider   NOVÝ
26. 6. 2007

no ne kazdy spravuje jen jeden server a pamatovat si 20 adres na phpmyadmn a k tomu jeste 20 prihlasovacich udaju je celkem problem. Mozna by nebyl tak velky problem udelat podobny programek v jave a muzes si ho rovnez spoustet temer kdekoli, kde mas kompilator = treba i v mobilu a bez prohlizece(mozna ze neco takove existuje, zatim sem nemel potrebu to hledat, staci mi navicat na nb ...)

to ze nekdo vyviji pro linux neznamena, ze to automaticky bude opensource, nebo zdarma, samozrejme existuji projekty, ktere toho umi mnohdy vic, nez komercni produkty a sou zdarma, ale v nekterych castech tyto free produkty proste nejsou a dokud se nenajde nekolik nadsencu, co maji dost casu a udelaji potrebny program a jako odmena jim bude stacit podekovani, tak zadna free verze nebude. Hlavnim ukolem (smyslem, nebo jak to mam napsat) firmy je vydelek ...

magelan   NOVÝ
26. 6. 2007

Což je vlastně MySQL-Front (která byla free, potom shareware, potom přestala existovat)
Je free a pro moje potřeby stačí bohatě (mám jen W2K)
adresa:
http://www.heidisql.com/
funguje i jako portable, takže jí nosím s sebou na klíčence. Vyzkoušejte
:-)

MrWord   NOVÝ
27. 6. 2007

Spravuji zhruba 16 webu. Kde je 16 uživatelských účtů a pouze jeden administrátorsky pro všechny. Sice podotýkám, že všechny weby běží u jednoho poskytovatele a liší se pouze názvem databáze. Kdo umí používat v MySQL něco jako uživatelské účty a práva tak ví o čem mluvím a kdo to neumí, má v hlavě hooodně hesel a účtů a asi nepochopí to co chce básník říct.

benghi   NOVÝ
27. 6. 2007

HE! To je dobrá blbost... Zkoušel jsi to někdy přes GPRS, či vytáčenou linku? Ano, vytáčelo mě to celkem znamenitě. Tam pochopitelně musí být pytel nějakejch grafickejch ptákovinek, který se reloadujou kdykoliv do něčeho klofneš. Jako phpmyadmin přes GPRS už nikdy! Pominu-li neskutečnej datovej průfuk, pak teda ta rychlost je skutečně omračující, dělalo se mi z toho temno před wočima! Takže fakt, že se v tom můžu hrabat z čehokoliv, co má webovej prohlížeč (teoreticky) mi zrovna neimponuje, protože to ,,něco'' musí mít rychlý připojení k tomu serveru, ve kterým mi běží phpmyadmin.

hrach   NOVÝ
4. 7. 2007

též sem používal, ale vzhledem ktomu, že nepodporuje utf.. :-(

Anonymní uživatel   NOVÝ
1. 1. 2008




Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý