Názory ke článku Česká televize se stala cílem šprýmařů – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Česká televize se stala cílem šprýmařů – Programujte.comNázory ke článku Česká televize se stala cílem šprýmařů – Programujte.com

 

Názory ke článku Česká televize se stala cílem šprýmařů

NixoN   NOVÝ
18. 6. 2007

Myslím, že fráze "Útok hackerů" je silné slovo.

Smokie   NOVÝ
18. 6. 2007

Dokonale!!!

don_Dominique   NOVÝ
18. 6. 2007

Jsou to frajeři to se musí nechat !!!

Tokan   NOVÝ
18. 6. 2007

V článku chybí jedna zásadní informace - nebylo narušeno přímo vysílání ČT 2, ale jen vysílání panoramy z kamery v Černé Hoře. Ztohoven se rozhodně nenabourali přímo do vysílání České Televize.

FufurR   NOVÝ
18. 6. 2007

Tak tak, dolezite info

Btw ,,umělecká skupina Ztohoven" to je ako
Sto hoven alebo Z toho ven? :D

midin   NOVÝ
18. 6. 2007

Co s tím?

Mautinek   NOVÝ
18. 6. 2007

zrychlit :-)

Frosty   NOVÝ
18. 6. 2007

To FufurR: Hehe, taky jsem si říkal. :D

Mautinek   NOVÝ
18. 6. 2007

hehe, nejste samy :))))

Al   NOVÝ
18. 6. 2007

Dobrej joke:D

ada.acs   NOVÝ
18. 6. 2007

Jako docela narez to video :DD nicmene pro nejake starsi lidi to nemuselo byt zrovna vtipne ...

Rozhodne bych to vsak nepojmenovaval "utok hackeru" :X

Frosty   NOVÝ
19. 6. 2007

Tak jsem trošku upravil to s těmi hackery.

benghi   NOVÝ
19. 6. 2007

...a to doslova a do písmene! V telekomunikacích se dodržovaly určitý pravidla a jistý věci se nedělaly ne proto, že by to udělat nešlo, ale proto, že to bylo proti pravidlům. Zmodifikovat něčích zařízení, vysílat někde, kde nemám a to takovým způsobem, abych provedl něco podobnýho, se prostě nedělalo. To, co dělají běžně hackeři v rámci Internetu, se prostě nedělá a veškerý telekomunikace právě fungujou na tom principu, že se to nedělá, ne že by to nešlo. Pokud prorazíte tuhle pomyslnou hráz, můžete se těšit na strašný průsery. Důsledkem činnosti takovejch ,,rádobyvtipálků'' je to, že na Internetu je všechno zamčený a zabezpečený seč to jde, pročež máte mnohdy vážný problémy dostat se k informacím, který potřebujete, jenomže Internet těm sráčům už zřejmě nestačí, tak expandovali na WiFi, což je mmch tragedie, protože ty systémy jednoduše NEJDE zabezpečit a teď se prostě jenom tlačí dál a dál.

UŽ TO PROBOHA NĚKDO ZASTAVTE a začněte se dívat na podobný lidi jako na ODPORNÝ SRÁČE, nikoliv jako na nějaký hrdiny!!! Aneb ono ,,příště dostaneš přes držku ty'' bohužel platí. Zatím jsme se zasmáli nad pseudovtipem, ale zajímá mne, kdo se bude smát, až si někdo podle podobnýho principu pohraje s leteckejma majákama, až vám někdo začne shazovat z oběžný dráhy satelity, až vám někdo začne vypínat přívody elektrickýho proudu... To všechno jde vysíláním vhodnejch věcí na vhodnejch kmitočtech udělat a NEEXISTUJE proti tomu obrana. Podobnejch ,,srand'', kdy by začalo někomu jít o prdel, mě napadá poměrně hodně. Zkuste například trochu rozhodit příjem z GPS a poserou se věci, o kterejch ani netušíte, že to využívají. Zarušení GPS nad Prahou (což technicky není problém) způsobí, že se kompletně posere celý DVB-T, kompletně se posere celý CDMA, začnou mít problémy na letišti, co bude dělat MATRA/TETRA/TETRAPOL a další deriváty je otázka (přímo závislý by to být nemělo), leckterej dispečink nebude vědět kde má který auto, rozeserou se některý datový linky a určitě se stane ještě dost dalších věcí, který mě momentálně nenapadají. Tím pochopitelně nechci nikoho navádět, jenom poukazuju na fakt, že to, že se to zatím nestalo, je daný jen a pouze tím, že lidé, kteří vědí JAK to udělat, to nedělají a nikomu o tom neříkají. Vykopávejte tyhle dveře, podporujte takový vtipálky, těm logicky s jídlem poroste chuť, až se dočkáte něčeho takovýho, bo náhoda je blbec a i slepý kuře občas najde zrno.

kolemjdouci   NOVÝ
19. 6. 2007

To je asi lakmusak na zmrdy, zmrd vidi 100 hoven, nezmrd jak z toho ven...

kolemjdouci   NOVÝ
19. 6. 2007

No možná máš pravdu jenomže já v tom vidím hlavně demenci návrhářů těch systémů, to je první bod obratu. (Je to přímo na naliskání že činí tolik struktur takto zranitelných)

Druhý bod obratu vidím v tom že někdo kdo je schopen zarušit satelit to prostě neudělá bo to nemá zapotřebí a není idiot.
Zase bych to prostě tak nehrotil, taky to nabodnutí videa není nic až tak technicky zdatnýho jako rušení satelitu takže to mohl udělat i idiot (je to jako někomu vyhodit u bytu pojistky), nadruhou stranu TV je denodeně využívána k manupulacím které stojí peníze NÁS VŠECH a ne jen leknutí starých babek, tak si vyber.

Třetí bod obratu je že všechny tyto díry budou v případě války nepřítelem zneužity takže je dobře že se o nich ví a mělo by se s tím něco dělat.

Anonymní uživatel   NOVÝ
20. 6. 2007

Nedovedu si představit, jak by vyřazení GPS mohlo ovlivnit DVB-T...

kolemjdouci   NOVÝ
20. 6. 2007

Digitální signál se tím fázuje aby každý vzdálený vysílač neskučel jinak, to by zvýšilo šum natolik že by byl znemožněn příjem. Ono už nyní jsou určitě problémy když z různých vysilačů přiletí signál s různým spožděním, kdyby se k tomu přidalo spoždění na uplinku asi by bylo vidět prd.
Ty dvě-čtyři sekundy o který je DVB zpožděný vůči reálnýmu času (a analogovýmu vysílání) jsou buffery ve studiu buffery na trase a na vysílači.

Zelenáč   NOVÝ
20. 6. 2007

To neumíš nic jiného, než očerňovat slušnou komunitu lidí, kterou hackeři bezesporu jsou?

kolemjdouci   NOVÝ
20. 6. 2007

Klid, on je taky hacker jenom se tu snaží výchovně působit ;-)

wasek   NOVÝ
20. 6. 2007

Ti s tím videem a jím podobní jsou sráči co dělají ty hovna. Nejsou to hackeři!!! Pro info:
Hackeři jsou počítačoví specialisté či programátoři s detailními znalostmi fungování systému, dokážou ho výborně používat, ale především si ho i upravit podle svých potřeb. V massmédiích se však tento termín začal mylně používat pro počítačové zločince a narušitele počítačových sítí, kteří se správně označují termínem cracker. Dnes jsou oba pojmy často nesprávně zaměňovány a jako pojem blízký původnímu významu se používá také termín geek. Více: http://cs.wikipedia.org/wiki/Hacker

kolemjdouci   NOVÝ
21. 6. 2007

Proč to říkaš mě ty píčo ? já mu tu skládám poklonu a pak tohle.

Ale stejně mě nasral na jiným dredu tak je to jedno, a ty si taky trhni.

Tokan   NOVÝ
21. 6. 2007

No tak klid pánové. Jděte si ty vaše problémy řešit někam jinam.

Zelenáč   NOVÝ
21. 6. 2007

"To, co dělají běžně hackeři v rámci Internetu, se prostě nedělá a veškerý telekomunikace právě fungujou na tom principu, že se to nedělá, ne že by to nešlo...."

Bez tehle vety se s nazorem naprosto stotoznuju ;-)
To wasek: ty o hackingu taky asi moc nevis, co...

wasek   NOVÝ
27. 6. 2007

Měl by sis zajít k doktorovi a požádat ho o nějaké prášky.

wasek   NOVÝ
27. 6. 2007

Zato ty jsi poslouchal rádio.

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý