Názory ke článku Nová verze vypuštěna – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Nová verze vypuštěna – Programujte.comNázory ke článku Nová verze vypuštěna – Programujte.com

 

Názory ke článku Nová verze vypuštěna

vachi   NOVÝ
22. 10. 2007

ahoj,
jsem denní návštěvník tohoto portálu, a jsem velmi mile překvapen touto razantní změnou, sice jsem si zvykl na starý web, ale toto je krok správným směrem a je to velký krok kupředu
hodně štěstí do budoucna

Minatory   NOVÝ
22. 10. 2007

Sotjím za prvním názorem :) - akorát to menu by mohl obýt výraznější. Skutečně mi dalo celkem práci jej hledat. Tedy konkrétně hledat tu nejdůležitější sekci - sekci o programování ;)

Kashim   NOVÝ
22. 10. 2007

zatiaľ sa v tom nedokážem poriadne orientovať...

pin2k   NOVÝ
22. 10. 2007

Myslím že výsledek je super. Každému bude chvíli trvat než si zvykne, každopádně je to změna k lepšímu.

Pacik   NOVÝ
22. 10. 2007

Už hrozně dlouho jsem se těšil až vyjde new verze a dnes když jsem stahnul postu a ctu ze uz byla nahozena sem tomu ani nemohl verit. Skvělá práce Curo!

P.S. Koukněte se na http://programujte.com/blog/ je tam video Live nasazení nové verze.

Honza Mac   NOVÝ
22. 10. 2007

To Pacik: Jo jo, to video jsem natáčel já :-) Měl jsem tu možnost, sledovat konečný vývoj programujte.com. Myslím si, že do toho dal Curo opravdu všechno. Teď zaslouženě spinká. :smile18:

pa3k   NOVÝ
22. 10. 2007

Graficky sa tomu nedá moc vytknúť, je to pekné, štýlové, prehľadné - snáď len to menu trocha viac zvýrazniť... Pekná práca. Z kodérskeho hľadiska ma trocha mrzí, že pri mojom obľúbenom rozlíšení 1280x1024 a 150% veľkosti textu to nevyzerá moc vábne, no aspoň sa úplne nerozpadá layout tak ako v predch. verzii, takže aj tu je posun k lepšiemu aj keď to stále nie je ideál. Čo ma ale prekvapilo najviac je, že ste vsadili na problémové a nevalidné XHTML 1.1, pretože je serverom posielané ako text/html. Sranda je, že tu na validitu pindalo kopec amatérov, ktorí sú teraz akože spkojní :-D Lenže validátor od w3c v tomto prípade validuje chybne, neberie totiž do úvahy mime typ dokumentu a potom je výsledok úplne iný, w3c upozorňuje len warningom na konflikt, skutočný parser tam ale vidí more chýb (nie warningov). Je to trocha smiešne, validita je len naoko - tzv. imidžová validta ;-) IMHO je to zhoršenie stavu, ak opravíte tú chyby s mime typom posielaným zo servera, tak môžu začať skutočné problémy s prístupnosťou. Tu by som sa s XHTML radšej nezahrával a použil staré dobré, osvedčené HTML a vys*al sa na mime typ aplication/xml :-) Držím palce.

OLDA220   NOVÝ
22. 10. 2007

:smile20: Hustýýý, je to prostě cool, ta nevigace mi nevadí, je to o zvyku. Curo seš king !!! :smile2:

Curo, autor článku   NOVÝ
22. 10. 2007

To pa3k: Problém je, že zatím není způsob, jako nasadit dobrý mime typ a zachovat kompatibilitu (tuším s IE?).

Antilles   NOVÝ
22. 10. 2007

Paráda Curo!!
njn, hned se pozná , kdo je profík ;) :)

Jarda   NOVÝ
22. 10. 2007

Škoda že to nejede v Opeře, jak by mělo :(

Curo, autor článku   NOVÝ
22. 10. 2007

To Jarda: proč by nejelo? Jede to všude (od iE, po safari). kde je chyba?

Tails   NOVÝ
22. 10. 2007

Hmm, hezký vzhled. První dojem sice byl "Proboha co to je?!" (njn nezvyk :-), ale jak jsem tu trochu déle, tak už to není tak hrozné, ba naopak, dobrá práce :smile1:
Akorát ta část s textem mi připadá taková moc svítivá (asi díky tomu bílému pozadí, v původní verzi bylo tuším tmavší), ale na to se snad taky dá zvyknout :smile1:

Lama   NOVÝ
22. 10. 2007

Pane bože. Verze pŘed tím byla nepŘehledná, ale tohle... vyhráli by jste soutěž v nepŘehlednosti.

3xore   NOVÝ
22. 10. 2007

no zacnej tym menej dobrym: gesign neviem ale cakal som viac ja viem ze to bolo aj kvoli velkosti obrazkov ale hlavicka z minulej verzie bola lepsia ale inak pekne az na tu zelenu farbu...
prehladnost neviem ci sa vylepsila ale to hlavne co potrebujem najdem hned. A teraz tie veci co ma dojali. Fórum nadhera zaujmavo vyriesene nove prispevky s casoma je aj prehladnejsie. Dalej verzia pre PDA a WAp tak to je sila to som naozaj rad uz budem visiet na tomto portale aj cez mobil:D. A to posledne tak kazdy uzivatel si moze menit style portalu tak to bomba uz si idem nieco vytvorit. Celkove hodnotenie je velmi dobre drzim palce! [to: lama ty si ozaj lama:D]

Kubák   NOVÝ
22. 10. 2007

Čau, vypadá to výborně - mám jen jeden problém - při scrollování se mi stránka "seká" - nešlo by ještě něco udělat i s tím?

Anonymní uživatel   NOVÝ
22. 10. 2007

To Kashim: zvykneš si

Phoenix   NOVÝ
22. 10. 2007

To Lama: a je to tady zas :smile1:

Anonymní uživatel   NOVÝ
22. 10. 2007

To Kubák: Ahoj, jaká máš prohlížeč? Problémy se scrollováním nikdy nevidim. a hned si za tu větu hodim nějakýho smajlíka :smile14: peckaaa... A víte jak bylo těžký novou verzi, její podobu, odkazy atp.... no, a už je to venku :smile18:

Colpik   NOVÝ
22. 10. 2007

Yeehaw! Nádhera! Co se týče přehlednosti, ta konečně dosáhla Root.cz. A grafika, jako ve všech verzích, taky moc hezká. Nové funkce ještě neznám, ale už se těším, až se s nimi seznámím :)

Jarda   NOVÝ
22. 10. 2007

To Curo: někde nesedí odsazení mám pocit, ale hlavní problém, no asi problém Opery, že se mi načítání stránky prostě sekne, dělalo mi to i u starý verze, na jinejch webech jsem se s tím nesetkal

Anonymní uživatel   NOVÝ
22. 10. 2007

To Lama: pozeral som tie stranky co si sem pisal, ze ake su super.. hmm.. ak je neprehladne toto tak co je potom to? sak boze chlapce myslim ze si zaujaty voci tomuto portalu..

Tom@sQo   NOVÝ
22. 10. 2007

ale este by som poradil iacej javascriptu a ajaxu, napr neznasam, ak sa ma pre kazde hlasovanie znovu nacitat stranka... potom uz radsej ani nehlasujem :) taktiez zobrazenie/rozbalenie stromu reakcii k clanku, ako napriklad tu ;)
taktiez pls este jak je pridat pod "pridat nazor aj policko s mojim nickom ked som prihlaseny".. napr. nemenitelne- disabled=true ;) + nebrat do uvahy, co je tam napisane(z bezpecnostnych dovodov, keby niekomu nedalo a zmenil hodnotu), ale proste mi vadi, ked neviem pod akym nickom vystupujem :)

ja ale vsak mam jeden malinky problemik, totiz neviem sa dostat do serialu napriklad na python :) co mam robit? kde mam kliknut, ked chcem listing vsetkych lekcii? inaac new verzia celkovo celkom pekna, len neviem, ze ci by sa pacila aj total n00bovi, ktory prave objavil tuto stranku... IMHO by hned odisiel :)

Frosty   NOVÝ
22. 10. 2007

To Tom@sQo: ad python - v horním menu si rozklikej Programování -> Python ... atd.

uiii   NOVÝ
22. 10. 2007

No jako je to pekny, ale pracuju v linuxu a treba polozka menu "pridejte se" je zalomena na dalsi radek, a "Login/Novy ucet" - tak je zalomeny na novy zadek to slovo ucet. A taky se to podle me o dost vsechno z pomalilo, vubec jen rolovani uz neni tak plynuli. Ale jinak dobry.

sandG   NOVÝ
22. 10. 2007

...stará verzia sa mi zdala neprehľadna..asi to bolo tou grafikou, hoci ten "černoch" (asi script) čo sa objavoval v novinkach bolo dobré oživenie.

jozosandy   NOVÝ
22. 10. 2007

Po grafickej stránke a stránke funkčnosti je to obrovský posun vpred. Držím palce a teším sa na množstvo kvalitných príspevkov a článkov. Ako maturant sa hlavne teším na recenzie vysokých škôl zameraných na IT.

raelz   NOVÝ
23. 10. 2007

Já mám trochu problémy s přehledností novinek.. nic strašného, ale rozdílné velikosti nadpisů, reklama, odkazy na fórum a "co jsme psali před rokem" do toho mi to celé trochu míchá :(

Matys   NOVÝ
23. 10. 2007

raelz píše:

Já mám trochu problémy s přehledností novinek.. nic strašného, ale rozdílné velikosti nadpisů, reklama, odkazy na fórum a "co jsme psali před rokem" do toho mi to celé trochu míchá :(



Presne tak, s novinkami mam taky problem, jinak se mi to dost libi. :smile14:

3xore   NOVÝ
23. 10. 2007

Matys píše:

raelz píše:

Já mám trochu problémy s přehledností novinek.. nic strašného, ale rozdílné velikosti nadpisů, reklama, odkazy na fórum a "co jsme psali před rokem" do toho mi to celé trochu míchá :(



Presne tak, s novinkami mam taky problem, jinak se mi to dost libi. :smile14:



preto kym sem vstupim si prezrem rss na novinky a nemusim tam nic hladat:D

chytrolin   NOVÝ
23. 10. 2007

Novy desing programujte.com je podle me krok zajimavym smerem. Pribylo tu par sekci, coz je urcite dobre, nekdo si bude muset zvyknout, ze po stranach j tak nejak prazdno, jenzre to by asi ucel. Jinak celkove to vypada urcite moderneji. GJ!

a   NOVÝ
23. 10. 2007

pěkná práce ............ ale co ta takřka neviditelná postranní "tlačítka"?? je to dobrý nápad, ale chtělo by to kontrast ..........

dinkin   NOVÝ
24. 10. 2007

jsem nadšen, nová verze určitě nesklamala. ta doba čekání se vyplatila :smile1:

Anonymní uživatel   NOVÝ
24. 10. 2007

To Curo: preto je IMHO lepšie použiťčisté HTML a vyhnúť sa zbytočným X problémom ;-) Inak dizajnovo sa mi páčila aj stará verzia, no toto pôsobí jasnejšie a celkovo čistejšie.

maxifick   NOVÝ
25. 10. 2007

Nova verze je naprosto skvela, pri prvni navsteve jsem si rikal ze me snad klame zrak, nevyznal jsem se kde je co. Po chvili vsak muzu rict ze je to vazne excelentni prace. Jen tak dal!! :o)))

Dale mam vsak problem s funkcemi jako je prohlaseni, nova registrace uzivatele aj. Napriklad pri registraci jsem vyplnil jmeno, heslo atd.., dal jsem Vytvorit novy ucet, nacez jsem dostal prazdnou stranku s adresou (obrazne) programujte.com/prihlas.php . Nepomuze ani refresh, ani control + F5... a to jsem to zkousel ve FF i v IE.
Tak co s tim? :smile1:

darkerboy   NOVÝ
26. 10. 2007

je to boziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [taky bych chtel takhle programovat :smile10:

Johny   NOVÝ
27. 10. 2007

Tak táto nová verzia je super. Páči sa mi grafika aj rozvrhnutie obsahu a čo sa týka prehľadnosti, myslím, že je na tom rovnako ako stará verzia. Ja som sa zorientoval rýchlo.

Aj tak, trošku utekajú z designu von slová "Přidejte se" a "Účet".

Pripájam skrínšot:
http://varhol.sk/temp/programujte.com.png
Je to FF2, Ubuntu 7.10, 1280x1024

Ale inak skvelá práca.

PS: Sa teším na podcasty.

Zafir   NOVÝ
28. 10. 2007

Týždeň som tu nebol a keď som sem prišiel a zrazu BOOOOM :smile19: udrel mi do oči nový vzhľad Novy vzhľad .
Je to velmy pekne urobene. TOTO JE NAJKRAJSI WEB AKY SOM KEDY VIDEL :smile2: .
Je to omnoho lepsie ako predtým .


Plusy:
-Nový vzhľad
-Prehladnejsie
-Ako iných veci
Mínusi:

Ziadne


Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý