Názory ke článku ZÁBAVA: Kačanová - opravdu podařené video z YouTube – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku ZÁBAVA: Kačanová - opravdu podařené video z YouTube – Programujte.comNázory ke článku ZÁBAVA: Kačanová - opravdu podařené video z YouTube – Programujte.com

 

Názory ke článku ZÁBAVA: Kačanová - opravdu podařené video z YouTube

RiZe   NOVÝ
3. 11. 2007

Ti lidé co makají "tam za drátem" musejí mít hodně pevné nervy, osobně kdyby mi po třetí (možná už podruhé) vykládala, co vše za život dokázala, tak bych se (možná) rozloučil a položil bych jí to. Pak bych si musel asi dát kafe :D. To už bylo moc... ta baba byla možná chytrá jak rádio, ale akademičtí studenti z ní musejí mít evidentně prdel :D

Smokie   NOVÝ
3. 11. 2007

To RiZe: To sa staci len od toho odosobnit. Si pocul na konci ako ju uz mal na haku a pytal sa ci este moze pre nu nieco urobit.

Colpik   NOVÝ
3. 11. 2007

Rofl

Zdeny   NOVÝ
3. 11. 2007

Tak to je povedený, opravdu. Vzdáleně mi to připomíná "Džeka Steka" z České spořitelny. Pro případ, že by to doposud nikdo neslyšel, přikládám odkaz na soubor ve formátu PPS (MS PowerPoint) http://img.zdenekvecera.cz/dzek_mazec.pps

Palmik   NOVÝ
3. 11. 2007

Ano zvuková stopa s paní Inženýrkou koluje po internetu již delší dobu, nyní se rozšířila ještě více, poté co se objevila na rozzlobených mužích.
Co by mne zajímalo je právní stránka tohoto případu, zda-li má daná agentura právo poskytovat lidem po internetu nahrávku "soukromého" hovoru.

mr.Crow   NOVÝ
3. 11. 2007

tohle nemá chybu :-D

zveřejňovat nahrávky soukromých hovorů se jistě nesmí, třeba se dočkají od paní Kačanové dalšího telefonátu, jak si to jako představují, že zveřeňují její hovor, vždyť má ona i manžel dvě vysoké školy a ona z 10 otázek odpověděla všechny správně...:-D

Frosty   NOVÝ
3. 11. 2007

To mr.Crow: A navíc je to VÝBORNÝ ČLOVĚK! :-) Kača jedna :-)

tobel   NOVÝ
3. 11. 2007

Bacha na ni, ona pry vsechno vi. Zajimalo by me, jestli taky vi, co je to napriklad Wi-max, c++, debuger a nebo treba jak zkompilovat jadro linuxu :smile6:

insider   NOVÝ
3. 11. 2007

To tobel: a nebo jaky je smysl zivota, jestli existuji mimozemstane a jak vytvorit perpetum mobile.
Je to v krbu!

JMM   NOVÝ
3. 11. 2007

Tak to je fakt krutý. Bych ji to položil hned co by začla machrovat s tím že je vysokoškolačka a její manžel, dcery a kdo ví co taky. Zastřelit! :smile6:

Palmik   NOVÝ
4. 11. 2007

To JMM: No, jenže právě to přesně udělat nemůžeš (nebo můžeš, ale musísš počítat s postihem od nadřízeného, pokud by jsi nějakého měl :P), stejně tak se musí ptát, zda-li si nepřeje ještě něco dalšího. Maj to těžký :P

geon   NOVÝ
4. 11. 2007

Mě je té ženské líto. Musí být velmi neštastná a zlost si vylévá na ostatních. Do velké míry to může být geneticky, výchovou nebo zážitkem, Svoji rolí plní také profesionální deformace (učitelka). Je to chudák ve všech ohledech.

Líto jje mi samozřejmě i toho kluka na drátě. Po tomhle rozhodvoru bych se zvednul, a musel bych si dát panáka. Je to hrozné, nemoci někoho na telefonu poslat do pryč. Čekat, až odpoví, že skutečně nic dalšího nepotřebuje a nakonec poděkovat. uff.

Klondajk   NOVÝ
4. 11. 2007

Jsou oba k politování, jenže ten operátor se může pořádně zpít a bude to od něj dál, když ne pryč, zatímco paní inžinýrka magistra výherkyně vlněné deky a půl kila minerálů bude až do smrti narážet do zdí nepochopení, jako Leonardo da Vinci a další, kteří všechno vědí, zatímco my blbci...

Earl Cash   NOVÝ
5. 11. 2007

HEHE :-D :smile2:

Emanuel   NOVÝ
5. 11. 2007

Není to zinscenované? Přece takovejhle prudič nemůže existovat.

qwerty   NOVÝ
5. 11. 2007

http://xpaul.ezin.cz/peugeot_sileny_zakaznik.mp3
aneb kdyz se sejde blbec zakaznik a blbec operator :D

da11niel_1   NOVÝ
5. 11. 2007

Take keci ja bych to položil. "Já všechno vim ,jsem chemička,učila jsem kuchaře,jsem ředitelka,vyhrala jsem z cele čr,jsem nejlepší ženska,obchodni..." :smile1: :smile5:

Frosty   NOVÝ
5. 11. 2007

To qwerty: Psychooo :-) (Jsem na straně toho nas*****o pána, operátor je opravdu idiot :-)))

Palmik   NOVÝ
5. 11. 2007

To qwerty: Hehe, škoda, že to tam není celé, zajímal by mne začátek a vyústění :)
To Frosty: Tedy ten zákazník je taky docela šíblý.

djanosik   NOVÝ
5. 11. 2007

To qwerty: Já bych toho operátora ...

Anonymní uživatel   NOVÝ
6. 11. 2007

To Smokie: Smokie píše:

To RiZe: .... a pytal sa ci este moze pre nu nieco urobit....


To je standardní průběh hovoru v těchto firmách.
Pokud by se nezeptal, dostal by černej puntík.

Frosty   NOVÝ
6. 11. 2007

To Palmik: Jo, to uznávám, že mohl zvolit jemnější způsob jednání, no ale stejně...

Granvin   NOVÝ
6. 11. 2007

Pro zde přítomné imbecily: Paní Kačenová je osoba trpící vážnou duševní chorobou, kterou může ke stáru dostat i spousta z vás, kteří se jí tolik smějete. Pravděpodobně si po půl hodině ani nepamatovala, že tento hovor vůbec proběhl a tedy opravdu nevidím logiku urážek, které zde píšete. Vysmívat se nemocnému člověku není frajeřina, ale totální ubohost. K tomu hovoru: Pokud někdo někdy dělal v call centru, tak ví, že podobných hovorů za den vyřídí hned několik a neni to vůbec nic divného. Co se týče daného operátora, tak to byl buď totální začátečník anebo úplný ňouma. K smíchu je možná tak kvalita hovoru toho operátora...

Michal Čepelík   NOVÝ
6. 11. 2007

Paní Kačenová byla mou profesorkou na Obchodní akademii v Teplicích a měl jsem tu čest jí poznat i mimoškolní lavice. Je to úžasný člověk, který si uznání opravdu zaslouží. Neměla to v životě lehké a já si všeho, co pro nás studenty i pro mě osobně udělala, vážím, a touto cestou jí ještě jednou děkuji. Její práce učit druhé byla posláním, kterému věnovala celý život. Bohužel i ta si vybrala svou daň. Nikdo z nás neví, jaký osud potká nás. Je smutné, a řekl bych, že i protizakonné, že se tento záznam hovoru dostal z callcentra, navíc s cílem zesměšnít nemocného člověka... Michal Čepelík michal.cepelik@seznam.cz

Curo, autor článku   NOVÝ
7. 11. 2007

To Michal Čepelík: nikdo nikoho neuráží. Samotný záznam jsme nepořídili, pouze ho distribujeme informačním kanálem dále. Je na callcentru, aby podobné hovory neopouštěli patřičné zdi a taktéž je na paní, aby podobné hovory neprováděla.

Také nezakazujete novinářům psát o tom, že tam ten pobodal tam tu (a je jedno či ze zravého, či jiného rozumu). Stejně tak tento příklad. Pokud se dostal ven, je to chyba jedné či obou zúčastněných stran.

Gary   NOVÝ
7. 11. 2007

To Curo: Jasně a příště sem dejte video, jak se starý a nemocný člověk pomočil. Můžete se u toho hihňat a třeba se budete cítit trochu líp. Ostatně vy to video budete jen distribuovat informačním kanálem. Ta ženská je zřejmě něčí matka, sestra, atd.... Když už si chcete honit triko na nemocných lidech, co se nemůžou nijak bránit, tak mějte alespoň dost slušnosti, abyste vypípli jméno a adresu. Teda jestli to vůbec umíte vy umělci! Vážně vám nedošlo, jak trapní jste?

Kysa   NOVÝ
8. 11. 2007

To Gary: To co taty píšete je moc hezký, ale plačete na špatným hrobečku. "Programujte.com" opravdu nemůže a neumí změnit soubor, který je umístěný na cizím serveru (pokud se pletu, tak mě opravte).
To že je ta paní nemocná nemůže nikdo tušit, protože s pár lidma podobnýho typu sem se už taky setkal. Ti lidé byli úplně zdraví, jen ze sebe dělali nadlidi.
Jen tak pro zajímavost, copak je to za tak hroznou nemoc? Zapomínání (to je jediný, co sem se tady dočetl), ji podle mě neopravňuje, ani neomlouvá, povyšovat se nad ostatní. Nebo podle vás ano?
A navíc, jestli je opravdu nemocná, jak tady píšete, tak jak víte, že si opravdu něco neobjednala? Zapoměla na to, a pak vlastně celou dobu zbytečně otravovala v Call centru.

Anonymní uživatel   NOVÝ
8. 11. 2007

To Kysa: To video (vlastně spíš audio) se dá stáhnout, upravit a poslat dál, když už máte pocit, že se jedná o něco tak úžasného, že je třeba se o to podělit. Nechci brečet na žádným hrobečku, já bych se té nahrávce klidně zasmál, kdyby tam nebylo to jméno a adresa. Podle mne je to právě ten jemný rozdíl mezi srandou a svinstvem. Jestli je ta paní nemocná je tedy vlastně podružné. Je vážně tak uhozený, když si myslím, že každý má nárok na slušný zacházení? Hezký den.

Granvin   NOVÝ
8. 11. 2007

Nehodlám se zde rozepisovat o její konkrétní anamnéze - je to její osobní věc.
Pokud bych jí neznal, tak si na základě hovoru řeknu, že je buď nemocná anebo dost přetažená, každopádně bych to nebral jako senzaci (jako bývalý operátor beru tenhle hovor jako běžnou záležitost). To, jestli si opravdu něco objednala nebo ne jsme se z tohoto hovoru bohužel opravdu nedozvěděli, kvůli totálnímu selhání daného operátora, ale každopádně to imho není pro tuto aféru podstatné.

Servisák   NOVÝ
19. 11. 2007

To jste tedy ještě prd zažili. Taková paka jako je pí. Kačanová chodí k nám do servisu každý den. Všichni všechno znají, mají 10-ti a víceletou praxi v oboru a neustále reklamují závady, které na stroji nejsou. Když jim ukážete, kde při práci se strojem dělají chybu, a že si mají nejprve přečíst návod nebo se proškolit u prodavače, začnou vám nadávat, že z nich děláte blbce. Bohužel se s nimi musíme bavit z očí do očí.

danicol   NOVÝ
13. 12. 2007

Mám podpis ing.Jindry Kačenové na výučním listě,když nám dělala ředitelku na učňáku v Teplicích.Zblbla asi z nás,chudák!

Earl Cash   NOVÝ
31. 12. 2007

+1 :smile6:

grugeo   NOVÝ
1. 1. 2008

Ta paní je údajně už hospitalizovaná na psychiatrické léčebně.Dobře jí tak, protože takhle ujetá svině přece nemůže vychovávat nebo učit děti! Pár podobných učitelek jsem zažil ve svém vlastním dětství, a potkat je dnes na ulici, naflusám jim do xichtu.
Takže jí přaji hezké dožití ve svěrací kazajce a doufám, že jí nikdy nepustí.Podobných bestií je ve šwkolství dost a dost. Ze srdce přeji všem podobný osud.
George.

Anonymní uživatel   NOVÝ
2. 1. 2008

To jsou naky programovaci jazyky ci co to je

Anonymní uživatel   NOVÝ
2. 1. 2008

AHAHAH trapas, ted koukam ze jsem na programujte.com

darren_specter   NOVÝ
2. 1. 2008

no jo prosimte, posilej to na vsechny diskuze, uz to ctu asi podesaty

LUcKi   NOVÝ
8. 2. 2008

To Frosty: Až na to, že ten pán je vlastně paní inženýrka, magistra.. raději si to přehraj znova dámo..

Mariusz   NOVÝ
19. 5. 2008

Já jen vím, že za psychickou labilitu si člověk většinou může sám. Pravděpodobně se ta ženská zbláznila díky svému vlastnímu životnímu stylu a také díky vlastnímu povýšeneckému postoji. Takových lidí je spousta a není to vina nikoho jiného než jejich. Měli jsme podobnou učitelku taky na škole, ta byla asi taky psychicky labilní a taky si to způsobila sama svým pociten dokonalosti a nadřazenosti. Takže paní Kača, Kača, Kačenová to má buď z toho nebo z komplexu méněcennosti.

grugeo   NOVÝ
2. 10. 2008

To Mariusz: Souhlasím a přeji všem povýšeným, kteří se z toho zbláznili 8x denně skotské střiky a zbytek dne odpočinek ve svěrací kazajce.

Evka   NOVÝ
4. 10. 2008

http://www.zkouknito.cz/obrazek-pohadkovy-zapad-slunce?m=5da5e665b0

zina   NOVÝ
20. 12. 2011

#8 tobel
ne, to víš jenom ty, jseš totiž výbornej člověk. :D

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý