Názory ke článku Svobodný pohyb mezi virtuálními světy? – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Svobodný pohyb mezi virtuálními světy? – Programujte.comNázory ke článku Svobodný pohyb mezi virtuálními světy? – Programujte.com

 

Názory ke článku Svobodný pohyb mezi virtuálními světy?

survik1   NOVÝ
20. 11. 2007

zajímavý, ale pravděpodobně moc lidí od 2D internetu nepustí teď a ani v budoucnu. Technologie 3D například jen na tomto portálu nedává absolutně žádný smysl a jen představa vyvíjení webové stránky pomalu tak dlouho, jako hry, je naprosto nemožná. Navíc, k čemu by pak vlastně hry nainstalované napevno v počítači byly, když bych je mohl hrát přes prohlížeč? Je tu sice nevýhoda rychlosti, ale i ta půjde nahoru, stejně jako všechno ostatní.

Lukáš Chadraba   NOVÝ
20. 11. 2007

To survik1: Fenomén je fenomén a lidi vždycky přitahuje něco nového..zkoušel jsem Second Life v praxi a musím říct, že je větší zážitek zajít do virtuálního studia Českého rozhlasu 4 - Radia Wave než si zapnout ono rádio ve Winampu.

Pokud bude opravdu existovat standardizace 3D světů :D...jako webdesigneři asi utřeme..protože na vytváření 3D internetu nebudeme potřeba..je to vskutku tak jednoduché, že to můžu dělat i amatér.

Anonymní uživatel   NOVÝ
20. 11. 2007

To Lukáš Chadraba: Vem si, že by nás "vyšoupli". Jinak, pořád na nás zůstane samotný "program" (už by se nedalo říct nic jiného), který bude určitě o mnoho, mnoho složitější (a jestli každý prohlížeč bude mít "to své" (viz CSS nebo JS), tak se půjdu rovnou oběsit

Jaroslav Peňaška   NOVÝ
5. 5. 2008

Na tomto portalu se snazime vytvorit krizovatku mezi svety. Muzete pomoci i vy! Projekt je teprve v zacatcich, ale mame velke zkusenosti ze Second Life. Vytvarime pro nej nastroje a komunitu, zakladali jsme secondlife.cz (vytvoril jsem pro nej prvni a dosud neprekonanou ceskou lokalizaci, nastroj na prevod chatu na řeč, 3D modeler a teď i pomocný script-editor), nez nas z nej nenasytni manageri vystipali. Pridejte se k nam, budeme radi, pokud se na takovem projektu chcete podilet. My muzeme poskytnout know-how, vy vas talent a schopnosti. Kontaktovat nas muzete na webu www.virtualnisvety.cz Tento projekt neni primarne komercni, ale nadsenecky. Vlastnime v Second Life slovensko-cesky ostrov Valuta, kde nas take muzete navstivit. Radi vas privitame v nasem nadseneckem kolektivu, ktery neni tak komercni a zkorumpovany na rozdil od nekterych jinych existujicich projektu.

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý