Názory ke článku Internetové bankovnictví v České spořitelně – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Internetové bankovnictví v České spořitelně – Programujte.comNázory ke článku Internetové bankovnictví v České spořitelně – Programujte.com

 

Názory ke článku Internetové bankovnictví v České spořitelně

kravinec   NOVÝ
12. 2. 2008

Kdybyste si raději vybral studentský účet od Komerční banky, vystříhal jste se problémů. Mám ho už asi půl roku a jsem spokojen.

Zdeny   NOVÝ
12. 2. 2008

Když jsem si zakládal druhý účet, tak jsem se také setkal s problémem. S24 je společný pro oba účty, takže se dají pohodlně ovládat přes jedno rozhraní, problém ale byl, že jsem po založení druhého účtu neměl dostatečná práva pro jeho manipulaci. Vyřešil to až telefonát na bankéře, kde mi bylo po ověření přislíbeno vyřešení problému. Druhý den už to bylo OK, údajně na pobočce špatně naskenovali podpisový vzor.

Placená linka je skutečně nepříjemná, zvláště, když člověk skrze ní řeší jejich neschopnost.

Osobně jsem se kromě (většinou plánovaných) výpadků s žádnými problémy nesetkal. Snad jen nehorázné poplatky, ale to už je víceméně v Česku normální.

Zdeny   NOVÝ
12. 2. 2008

To kravinec: Nic neříkající komentář aneb typický Čech: Mám to dva dny a jsem naprosto spokojen. Všem to musím doporučit.

Karel Herink   NOVÝ
12. 2. 2008

tak tohle je ovšem jen začátek. Počkejte až uvidíte že má inetbanking spořky věčně výpadky tak to budete taky nadšen. Nejvíce o víkendech. Já mám právě nejvíce času na inetbanking o víkendu ale oni to používají spíše na odstávky ... takze pak se stane kdyz mam nejmene casu tak to dlouho nejde ... pripravuju se zkusit mBanku ...

Curo   NOVÝ
12. 2. 2008

Mám také účet u CS, se službou SERVIS24 jsem opravdu spokojený, výpadky (servisní updaty) jsou poměrně časté, nicméně ne dlouhodobé.
Co mě trápilo zpočátku, byl prohlížeč. Účet nebylo možno aktivovat ve Firefoxu, takže jsem dostal 2x za sebou blokaci, až poté jsem účet aktivoval pomocí IE6, což jsem následně i reportoval bance.
Nyní je již Firefox naštěstí podporovaným prohlížečem.

wen   NOVÝ
12. 2. 2008

Nevim ale CS mi prijde celkem v pohode. Kdyz jsem si vybiral ucet ja pred cca 5 lety take jsem zvazoval zda CS nebo KB. Nakonec nelituji jsem student penez mam malo na to abych platil drazsi veci pres IB. Co jsem chtel, aby byl bankomat na kazdem rohu kam se podivam, cloveka alespon nezaskoci hlasky tipu pojd na jedno a v penezence ani flok. V tomto smeru ma konkurence rezervy a letat pres pulku prahy jen abych si cast kapesneho vybral to fakt ne dekuji.

JumBo_1   NOVÝ
12. 2. 2008

To kravinec:
Mne teda KB a jeji internetove bankovnictvi posledni dobou pekne vytaci. Pri stare verzi internetoveho bankovnictvi se to jeste dalo, kdyz pominu fakt, ze jediny podporovany prohlizec byl IE. Pri prechodu na novou verzi jsem byl donucen si nainstalovat Adobe reader, i kdyz me nenapada, k cemu je pri internetovem bankovnictvi dobry. Hlavni problem, ale je prihlasovani, ktere mi pripomina situaci autora clanku. Mam doma pomaly a rychly internet. S pomalym (250kb/s) se mi jeste prihlasit nepodarilo (po pul hodine cekani jsem to vetsinou vzdal). S rychlym uz se prihlasim, ale stylem: zkusim to ve FF, nekdy to vyjde, nekdy ne. Zkusim to s Operou, nekdy to vyjde, nekdy ne. Naprosto nechapu, jaktoze jednou to jde a jednou ne. Zvlast u aplikace jako internetove bankovnictvi mi to prijde podivne a ne zrovna bezpecne.

Mautinek, autor článku   NOVÝ
12. 2. 2008

To kravinec: Mne na na KB nelíbí několik věcí. První je ta, že internet banking je až za poplatek 20Kč, proč bych měl platit za něco, co dostanu jinde (u ČS) zadarmo? To, že mi u KB za příplatek 20Kč dají další bonusy a výhody je sice pěkné, ale k čemu mi budou, když je stejně nevyužiji.

Mimochodem, účet mám i u KB, zde jsem se ale setkal s naprostou arogancí na pobočce. Účet jsem s zřizoval v Brně a než smlouva doputovala na pobočku v mém městě (cca 50km od Brna), trvalo to více než tři měsíce a to se banka ani neobtěžovala mě informovat, abych přišel smlouvu podepsat! Musel jsem psát e-mail jak to vypadá se smlouvou atd. Navíc mi při zřizování účtu v Brně byly sděleny úplně jiné informace ohledně účtu, než je realita... Proto na účtu u KB nemám ani korunu a uvažuji o jeho zrušení, protože mi je k ničemu...

fujtajxl   NOVÝ
12. 2. 2008

To kravinec: Jenže někdo třeba nesnáší cokoliv od KB. Já třeba když vidim a hlavně slyšim jejich tiskovou mluvčí, tak se mi otevírá kudla v kapse. A jak se zachovala KB tehdy ke klientce (a jak o tom žvanila právě tisková mluvčí a jak byla arogantní a na zabití), kterou okradli na pobočce, a kamerovým systémem bylo dokázáno, že peníze nevybírala ona, a přesto se musela s bankou soudit, to si u mě potáhne už navždy, a o komerčku bych si neotřel ani boty. Nikdy.

fujtajxl   NOVÝ
12. 2. 2008

To kravinec: Jenže někdo třeba nesnáší cokoliv od KB. Já třeba když vidim a hlavně slyšim jejich tiskovou mluvčí, tak se mi otevírá kudla v kapse. A jak se zachovala KB tehdy ke klientce (a jak o tom žvanila právě tisková mluvčí a jak byla arogantní a na zabití), kterou okradli na pobočce, a kamerovým systémem bylo dokázáno, že peníze nevybírala ona, a přesto se musela s bankou soudit, to si u mě potáhne už navždy, a o komerčku bych si neotřel ani boty. Nikdy.

benghi   NOVÝ
12. 2. 2008

To už bych tam asi po někom řval! Ale já jsem slabá povaha na moderní dobu, kterou navíc nechápu a představte si, jakej su hajzl! Já po věcech chci, aby fungovaly. No to přece nemůžu myslet vážně?

Já jsem bez elektronickýho bankovnictví žil docela dlouho a nemůžu říct, že by mi to chybělo. Popravdě řečeno, já jsem se dlouze bránil bezhotovostním operacím a bráním se jim doteď. Tvrdě! K veliký nelibosti všech kolem mně, ale pořád prohlašuju, že ještě nikdo nevymyslel něco, co by bylo tak praktický, jako hotovost. Ale 22Kč za složenku nakonec přesvědčilo i mně.

survik1   NOVÝ
12. 2. 2008

To Curo: Pokud se nepletu, byla to chyba přímo ve FireFoxu...

Anonymní uživatel   NOVÝ
13. 2. 2008

Neni tohle nahodou clanek, kterej by se hodil nekam tak na osobni "stezovaci" blog? Dyt tohle je zcela neobjektivni informace a ma neco spolecneho akorat s osobnim problemem autora tykajicim se aktivace nejake sluzby...

kravinec   NOVÝ
13. 2. 2008

To Mautinek: No to je samozřejmě případ od případu. Já jsem na pobočce neměl žádný problém, účet jsem začal používat necelý týden po zřízení. Nedávno jsem potřeboval nový certifikát, i když ten starý ještě nevypršel, na pobočce vše v pořádku.

Mautinek, autor článku   NOVÝ
13. 2. 2008

To Anonymní uživatel: Tento článek patří do glos, kam je také zařazen.

Glosa je novinářským literárním útvarem. Jedná se o útvar subjektivní, podobně jako fejeton nebo sloupek....citace z Wikipedie

V závěru článku uvádím, že je to pouze můj případ, z čehož vyplývá, že jde o subjektivní pohled... Článek měl podnítit diskuzi, což se myslím stalo...

Thadeus   NOVÝ
14. 2. 2008

Zkuste mBank :)

Franta   NOVÝ
14. 2. 2008

Jseš teda "fakt" šikovnej. Mojí máti je 45 let, s počítačem dělá tak jednou za měsíc, když si jde přečíst na seznam emaily a celou aktivaci zvládla naprosto sama. Kdybych ji měl hodnotit na stupnici od 1 do 10 v uživatelské sběhlosti, kde 10 jsem já a 1 je můj 6letej brácha, tak máma je tak -7. Styď se trumpeto.

Zdeny   NOVÝ
15. 2. 2008

To Karel Herink: Nechci výpadky S24 nijak obhajovat, ale nerozumím tomu, proč někdo využívá službu, se kterou není spokojený...

Zdeny   NOVÝ
15. 2. 2008

To Franta: Váš komentář je reakcí na článek? Nevěřím...

Mautinek, autor článku   NOVÝ
15. 2. 2008

To Franta: Přečetl jste si celý článek? Myslím, že ne, poté byste věděl, že aktivaci zkoušela i slečna na pobočce a to ne jednou...

delapo   NOVÝ
16. 2. 2008

Mi se to podařilo na poprvé.

xy   NOVÝ
20. 2. 2008

To JumBo:

Funguju pres gprs a nemam nejmensi problem s pristupem. (Pravda je, ze nejakou chvilku musim pockat na stazeni podepisovaciho apletu, ale jinak spokojenost).

janka   NOVÝ
4. 12. 2009

kdo to zvladl na poprve je dobry ja už po druhe a ješte se mi to nepovedlo třeba budu mit taky štesti na ochotnou zamestnankyni.

petr   NOVÝ
31. 1. 2010

hehe, a já si říkal, že mám asi gramlavé ruce a neumím opisovat kódy :-D ...mno, ale abych řekl pravdu, tak když jsem si měnil heslo (S24 mě na to upozornilo), tak se už znova zase nešlo přihlásit a můsel jsem si účet odblokovat přes placenou linku.. :smile9:

Kristyna   NOVÝ
3. 2. 2010

Ha... Tak já jdu do spořky... :D Moje nervy, zablokovany bezpecnostni kod xD

Tomas   NOVÝ
14. 9. 2010

dobry den chci se zeptat jak dlouho trva prevod penez prez internet ze sporky do komercky diky tomas

Martina   NOVÝ
6. 12. 2011

oukej, jdu také do spořky, nee ..nejem peripetie s poslanim nové karty, ale ještě tohle. Koukám, že to je bohužel poměrně běžná věc, až mě to překvapuje

Stanislav Froula   NOVÝ
6. 2. 2016

Zdravím, chtěl bych vás požádat o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci. Dotazník se týká bezpečného používání internetové bankovnictví. Nezabere ani 5 minut :-) Předem děkuji https://docs.google.com/…0QE/viewform?…

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý