Názory ke článku Znalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a online – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Názory ke článku Znalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a online – Programujte.comNázory ke článku Znalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a online – Programujte.com

 

Názory ke článku Znalosti, dovednosti i prestižní titul MBA: Jde to i moderně a online

SkillsMatter   NOVÝ
23. 8. 2020

Studium online je nesmysl. U MBA je to totalni nemysl. Nejen ze temer nikdo to nema sanci uspesne dokoncit, ale navic se tim nerozvinou komunikacni schopnosti, jejizch rozvoj je u skutecneho MBA cilem.

Falesne MBA studovane v CR je bez akreditace a je to fejk napodobujici zapadne vystudovane akreditovane vzdelavaci programy.

Administrace businessu je cinnost, kterou si nikdo nic nevydela. Nikdo se tim nepomuze. V praxi nic pouzitelneho se nikdo tim nenauci. Z lidi co tam prijdou nakonec vylezou chodici encyklopedie, ktere nevedi co maji delat, proc, jak, a neumi ani prodavat ani mit vlastni business.

Misto takoveho nesmyslu je lepsi napad si nakoupit postupne skoleni a certifikace, kazde od leadera v oblasti, a at je to prakticky trening, zadny bullshit od neuplatnitelneho ceskeho lektora, a zadny bullshit od neuplatnitelnych ceskych akademiku, kteri tak akorat kecaji, ctou, pisou a v praxi kdyz prijdo na vec hovno umi. Takovy nenauci nikoho nic jineho, nez taky hodne kecat, cist, psat, a v praxi hovno umet.

SkillsMatter   NOVÝ
23. 8. 2020

Jeste musim okomentovat, ze titul MBA vydany v CR, ani jiny titul vydany v CR, neni prestizni, a ze se jedna opravdu o fejk napodobeninu. Ze vzdelavaci osnovy nejsou regulovany, a vubec se nepodobaji skutecnemu prestiznimu titulu MBA, ktery vypada napr. London Business School, nejlepsi business skola na svete: https://www.london.edu

A ze v pripade studia ceskeho MBA vase experience bude "garbage in, garbage out". Nevydelate na tom ani korunu, a nedostanete ani 60 minut praxe. Jedina zkusenost bude s poslechem kecani, ctenim a psanim, ale bez skoleni, bez treningu, bez praxe, a bez instrukci jak uspesne prodavat, a jak vyprodukovat kazdodenni zisky. A tim padem se nenaucite business, ale jen zaplatite abyste byli encyklopedie kecajici o businessu, ktery nebudete vedet jak delat.

ivn88.io   NOVÝ
22. 2. 2021

Bạn muốn phát triển bản thận như thế nào?

Có nhiều người muốn phát triển bản thân mình theo nhiều cách khác nhau, nhưng về cơ bản là cố gắng học tập thật nhiều và từ đó cũng có thể kiếm tìm cho mình một vị trí tốt.

Tất cả đều đúng nhưng bạn lại không biết rằng thừ giãn một chút trong quá trình học tập sẽ giúp cho bạn có được kết quả tốt hơn.

Bạn muốn điều đó, hãy kích vào đây nhé: https://vn88.io/

Chúc bạn thành công!

Přidej svůj názor

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo e-mailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Reaguješ na příspěvek:
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové názory e-mailem (pouze pro přihlášené)
Sleduj názory ke článku a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.



Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý