Knihy – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Knihy – Články – Programujte.comKnihy – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Recenze knihy: Objektivy 2011/2012 – katalog objektivů na našem trhu

Recenze knihy: Objektivy 2011/2012 – katalog objektivů na našem trhu

Celkem 151stránkový průvodce světem objektivů nabízí čtenáři komplexní přehled o objektivech dodávaných na náš trh. Kniha navazuje na svého předchůdce, který byl vydán před třemi lety, a vznikla jako reakce na aktuální změny, kterými trh s fotoaparáty za poslední dobu prošel.

Obrázek ke článku Kniha: Návrhové vzory

Kniha: Návrhové vzory

Recenze úspěšné knihy Rudolfa Pecinovského, "bichle", který vás provede zákoutími návrhových vzorů. Jednoduše řečeno: recenze příručky správného programátora.

Obrázek ke článku Vývojářům od Microsoftu zdarma

Vývojářům od Microsoftu zdarma

Všem vývojářům a webovým designérům poskytuje Microsoft velké množství nástrojů a informací zcela zdarma. Mimo vlastní produkty podporuje aplikace třetích stran. Příkladem je právě ukončená soutěž Ukaž, co v tobě je!. Účastnilo se jí 300 studentů, IT nadšenců, webových designérů i profesionálních vývojářů a nikdo neprohrál. Nemuseli nic kupovat ani objednávat, nikam chodit.

OpenGL Průvodce programátora

Naučte se grafickou knihovnu OpenGL, z knihy, jejíž originál je ve světě nejznámějším a nejúspěšnějším titulem.

Flexibilní webdesign

Recenze knihy „Flexibilní webdesign – Vytváříme přizpůsobitelné a přístupné stránky pomocí XHTML a CSS“ od Dana Cederholma.

Bezpečnost v Linuxu

Recenze knížky Bezpečnost v Linuxu – Prevence a odvracení napadení systému od Boba Toxena.

Mistrovství v PHP5

Další publikace z edice „Mistrovství v…“ se tentokrát zabývá programovacím jazykem PHP ve verzi 5 a slibuje poznat jeho dosud netušené možnosti v oblastech objektového programování, zabezpečení, ošetření chyb, ladění výkonu, integrace databází a mnohých dalších. Dalo by se tedy tušit, že kniha není určena pro začínající PHP programátory. Jako ale snad každá publikace o programování i tato obsahuje kapitolu „Základy jazyka PHP5“, která vás (jak je uvedeno na přebalu) rychle zasvětí do jeho možností.

Mistrovství v RedHat a Fedora Linux

Výborná kniha pro zvládnutí práce v Linuxu. Základní nástroje, konfigurace systému, nastavení webového serveru nebo skriptování v bashi již nebude problém.

Microsoft SharePoint 2003

Jste administrátor na serverech Windows? Řešíte problémy s úložištěm a správou dat? Tak s tím vám může pomoci technologie od Microsoftu a s touto technologií tato kniha, jejíž recenzi vám zde předkládáme.

Umění programování v UNIXu

Dnes se seznámíme s velice zajímavou knihou od Erica S. Raymonda, která by rozhodně neměla chybět v knihovně programátora.

Výsledky 1-30 z celkem 61 nalezených
1  2  3     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý