Různé – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Různé – Články – Programujte.comRůzné – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Dobrá práce nemusí být jen v Praze!

Dobrá práce nemusí být jen v Praze!

Společnost se silným zázemím v oblasti bankovnictví by vám ráda dokázala, že skvělou a výborně ohodnocenou práci nemusíte získat jen v Praze. Nebojte se, opravdu hledáme specialisty z oblasti IT. Potřebujeme vás v Brně!

Obrázek ke článku Microsoft myslí na studenty

Microsoft myslí na studenty

Firma Microsoft nabízí prakticky veškerý svůj software za minimální ceny. Stačí jen být student na kterékoliv škole v ČR.

Obrázek ke článku Pavel Höfner: se Savanou o Savaně

Pavel Höfner: se Savanou o Savaně

S Pavlem Höfnerem o webhostingu Savana, Hofylandu, úskalích internetového podnikání a tvorbě projektů. Pořadím 4. díl rozhovorů z cyklu Kavárna, tentokrát prozradí důvody vzniku několika webů českého Internetu a nahlédne na jejich chod.

Obrázek ke článku INVEX: Přednáška Web 2.0

INVEX: Přednáška Web 2.0

První den Invexu a Digitexu se v pavilonu G1 uskutečnila přednáška Web 2.0 – Trendy webových aplikací; a Programujte bylo při tom…

INVEX: Diskuze o budoucnosti ICT v ČR

První den INVEXU se bude v Rotundě brněnského Výstaviště konat konference o české informatice. Je na tom naše informatika dobře nebo špatně?

Rozhovor s Billem Gatesem

Rozhovor s donedávna nejbohatším člověku světa, zakladatelem gigantu Microsoft, počítovým průkopníkem a také některými lidmi nesnášeným člověkem.

Widgety v Opeře

V tomto článku se vám pokusím přiblížit funkci a tvorbu widgetů pro internetový prohlížeč Opera.

Domácí kancelář zdarma? - 0. díl

V tomto seriálu si ukážeme, že ne vždy musíme vyhazovat tisíce za profesionální aplikace, ukážeme si, že existují i jiné alternativy. V dnešní době, kdy ceny softwaru už dávno překročily přijatelné hranice, se naštěstí ještě najdou aplikace, které jsou schopné nahradit mnohé jiné, placené. A tak jak jste to právě vy, co nejste až tak majetní, abyste si mohli dovolit produkty světových výrobců (a nejen vy), čtěte!

Hry našich otcov, alebo zaspomínajme si na staré časy I.

Nie som si istý, či vás táto téma zaujme, ale som si istý, že na svete sú stále ľudia, ktorí majú v láske staré hry a znovu sa k nim vracajú. Hoci nie som ešte dôchodca, rád sa do tejto kategórie pridám, preto som si pre vás nachystal tento seriál. Ak máte záujem, prečítajte si dnes o…hre hier WOLFENSTEIN 3D…

Navicat – náhrada za PHPMyAdmin?

Všihni známe PHPMyAdmina, správce databáze MySQL, bez které se dnes málokdy obejdeme. Nyní se podíváme na program Navicat, který by mohl být zajímavou náhradou.

Vydán Ad-Aware 2007

Asi před 3 měsíci jsme vás informovali o betaverzi programu Ad-Aware 2007. Dnes vám představíme již finální verzi.

Ivo Lukačovič: Seznam.cz jsem založil vlastně náhodou

Ivo Lukačovič měl včera, tj. 6. 6. 2007 přednášku v posluchárně Fakulty informatiky Masarykovy univerzity v Brně. Téma přednášky bylo „Seznam.cz jsem založil vlastně náhodou“, v níž Ivo Lukačovič (IL) seznámil posluchače se založením vyhledávače Seznam.cz a jeho následným rozvojem.

Alternativní 3D holografický obraz od nVidie

Nedávno jsme vydali recenzi na 3D brýle od firmy eDimensional, teď přicházím s alternativním a levnějším, i když ne zas tak úplně kvalitním, řešením pro majitele grafických karet nVidia.

Výsledky 151-180 z celkem 467 nalezených
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý