Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Stahujte videa z YouTube a dalších serverů

Stahujte videa z YouTube a dalších serverů

Také si rádi prohlížíte videa na YouTube, Google Video, Break, Dailymotion, Teacher Tube a dalších? Nebo ještě raději na RedTube, PornoTube, YouPorn, Megarotic a podobných videoserverech? Stáhněte si je přímo na váš HDD! K tomuto vám bezpečně poslouží program s názvem Save 2PC, který je poskytován jako placený, ale na pět dní poslouží i trial verze.

Obrázek ke článku RSS a ich sila - 1. časť

RSS a ich sila - 1. časť

RSS-ká sú moderným spôsobom doručovania noviniek z vašich stránok. Ako ich vytvoriť, čítať, či pristupovať k nim z iných jazykov si ukážeme v tomto seriáli.

Obrázek ke článku Mac OS X „porazil“ MS Vista i Linux!

Mac OS X „porazil“ MS Vista i Linux!

V březnovém vydání časopisu CHIP jsem narazil na velice zajímavý článek nazvaný „Souboj operačních systémů – kdo s koho?“, který si dal za úkol porovnat moderní operační systémy a konečně ukončit spor zastánců toho, či onoho systému o to, který je lepší. Výsledky jsou opravdu velice zajímavé.

PHP konference - jaro 2008

Sdružení Czech PHP user group vás zve na třetí PHP konfereneci zaměřenou na PHP frameworky a pomocné knihovny.

Skype 2.0 už i na Linux

Uživatelé operačního systému Linux mají opět další důvod k radosti. S novým Skypem mohou nejen pohodlně telefonovat, ale nově i zakládat video hovory.

PhoB - jednoduchý Photo Browser

Chcete-li na Internet vystavit své fotky, nevyhnete se výběru způsobu prezentace. Vlastní web (free hosting) nebo konkrétní služby třetích stran? Vlastní řešení nebo již hotový projekt? Pokud se rozhodnete pro již hotový systém, bude pravděpodobně velmi rozsáhlý, náročný a zbytečně složitý. Proto je tu PhoB – malý mocný prohlížeč vašich fotografií.

Obrázek ke článku Malování podle WPF

Malování podle WPF

Dnes si ukážeme, jak si můžete snadno do svých aplikací přidat malování se vším, co k tomu patří.

Obrázek ke článku WPF adresář - 3. díl

WPF adresář - 3. díl

V závěrečném dílu této trilogie doděláme Adresář, připravený na doplnění dalších funkcí podle vaší fantazie.

Obrázek ke článku Co chybí na Webu 2.0?

Co chybí na Webu 2.0?

Hrne se to na nás ze všech stran. Youtube, Flickr, Digg, Wikipedia… Web 2.0 se stal fenoménem dnešní doby. Existuje však něco, co mezi „sociálními stránkami“ chybí.

Procesory PSoC od Cypresu

Před několika hodinami jsem telefonicky hovořil se zástupcem firmy MSC-VERTRIEBS-CZ s.r.o. Tato firma je mimo jiné zástupcem firmy Cypress vyrábějící procesory s označením PSoC. Jedná se o velmi zajímavé součástky, které jistě stojí za povšimnutí všemi, kteří se věnují vývoji procesorových aplikací. Proč jsou u nás nedostupné pro amatérské využití a jakým způsobem to změnit, bylo jedno z témat rozhovoru.

PHP frameworky

S pojmem framework se v poslední době setkáváme čím dál častěji. K čemu nám je framework dobrý? Proč bychom se měli nějaký naučit? Budeme z toho něco mít? Tak na tyto otázky se vám budu snažit v tomto článku odpovědět.

Obrázek ke článku Proč nemám rád Linux?

Proč nemám rád Linux?

Proč používat operační systém Linux? Proč Linux? Na zdejším fóru se objevila další diskuse snažící se řešit problematiku jménem Linux. Jak zareagovat na dotaz, proč jej nemám rád? Lepší řešení než článek mě nenapadá.

Obrázek ke článku IT Underground 2008

IT Underground 2008

Bude to již 10. ročník konference v Evropě a 4. v České republice. IT Underground 2008 je konference a workshop, během kterých se světové autority podělí o svoje znalosti a zkušenosti na téma ochrany informačních systémů a zabezpečení proti útokům. IT Underground 2008 bude největší konference svého druhu v České republice.

OpenGL Průvodce programátora

Naučte se grafickou knihovnu OpenGL, z knihy, jejíž originál je ve světě nejznámějším a nejúspěšnějším titulem.

Výsledky 871-900 z celkem 3 030 nalezených
  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý