Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Cena kitu AVR DRAGON v ČR

Před nedávnem jsem vás infomoval o kitu AVR DRAGON od Atmelu a jeho ceně v ČR. Kontaktoval jsem oficiálního zástupce firmy ATMEL, a to firmu Codico. Přestože cena je výrazně vyšší než uváděných 49 USD, je přeci jen nižší než u GM, a to 2 350,– Kč bez DPH.

Šedivá budoucnost: EK vyhrává nad MS!

Společnost Microsoft oznámila ústupky vůči Evropské komisi. Při instalaci bude jasně na výběr, jestli chcete software přibalený k Windows Vista používat, nebo ne.

VB - 49. lekce

49.1 Otevření existujícího dokumentu v MDI
49.2 Teoretický rozbor problému funkcí vpřed a zpět
49.3 Tvorba třídy
49.4 Využití třídy vytváření objektů paměti
49.5 Domácí úkol
49.6 V další lekci

Google plánuje koupit YouTube

Hlavní tahoun vyhledávacích enginů na internetu v pondělí oznámil, že kupuje populární video stránku YouTube za 1,65 miliardy dolarů v akciích.

Míra počítačového pirátství v ČR

Minule jsme si řekli o odměnách za udání lidí, co používají nelegální software v Austrálii. Dnes se začneme věnovat České republice. Uvedeme si kraje s nejvyším počtem odhalených případů pirátství, skutečné číslo vlastníků bude daleko větší. Příště si řekneme o postizích za pirátství a uvedeme si pár případů, které skončili až u soudu, takže se máte na co těšit.

Invex & Digitex 2006 – první den

Veletržní akce pro IT odborníky a širokou veřejnost. Vše začalo dnes – 9. 10. 2006 a potrvá pět dní, tedy do 13. 10. 2006.

ASP.NET – 8. lekce

Jak jsem minule slíbil, dneska si řekneme něco málo o objektech v ASP.NET.

ASP.NET master pages


Pri vývoji webovej aplikácie by bolo veľmi pracné a nepraktické písať kód obsahujúci celkový vzhľad webu pre každú stránku. Oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie je vytvoriť jednu šablónu, ktorá sa bude aplikovať na všetky stránky s konkrétnym obsahom.

OS Singularity

Článek popisuje OS Singularity společnosti Microsoft. Poukazuje na možné principy operačních systémů budoucnosti.

Obrázek ke článku Evoluční optimalizační systémy II.

Evoluční optimalizační systémy II.

V minulé kapitole jsme odvodili základní pravidla, kterými se řídíme při navrhování evolučních systémů v souladu se zákony vývoje, které platí v přírodě. V této kapitole si předvedeme, jak takový jednoduchý genetický algoritmus na počítači skutečně pracuje. Seznámíme se také s některými riziky, se kterými se při navrhování těchto systémů můžeme setkat.

Newsletter na portálu obnoven

Po několika měsících jsme opět obnovili Newsletter, tedy pravidelné zasílání novinek registrovaným čtenářům, kteří si tuto možnost zvolili v nastavení. Co nového přináší?

Výsledky 1771-1800 z celkem 3 030 nalezených
  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý