Ostatní – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ostatní – Články – Programujte.comOstatní – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Den proti spamu 2008

Den proti spamu 2008

Druhý ročník iniciativy Den proti spamu, letos s označením 2008, začíná už 7.11. 2008. Autoři akce vyzývají všechny, kteří mají zájem se vyjádřit k problematice SPAMu, aby tak zítra učinili a pomohli bojovat proti tomuto nešvaru moderní doby.

Obrázek ke článku Adobe Creative Suite 4

Adobe Creative Suite 4

Populární firma Adobe připravuje k prodeji produkty zcela nové řady Creative Suite 4.

Obrázek ke článku PSPad nebo Eclipse jako základ pro Visual Studio 2008 UPGRADE

PSPad nebo Eclipse jako základ pro Visual Studio 2008 UPGRADE

Visual Studio je světově nejpoužívanější vývojové prostředí pro tvorby webových a Windows aplikací. Již několik let se dodávají zcela zdarma vývojové produkty řady Microsoft Visual Studio Express. Pomocí nich můžete tvořit a neomezeně i komerčně distribuovat softwarové aplikace. Express nástroje mají vlastnosti, které je předurčují pro začátečníky, nikoli pro profesionální vývojáře. Pro ty jsou určeny vyšší, placené verze. (Porovnání vlastností všech edic Visual Studio 2008…)

Obrázek ke článku Windows Live „Vlna“ 3

Windows Live „Vlna“ 3

Dnes ráno byla spuštěna nová stránka „Windows Live Hotmail Coming Soon“, kde se již nachází info o novém připravovaném Hotmailu.

Obrázek ke článku Nebezpečné herní konzole!

Nebezpečné herní konzole!

Greenpeace, organizace pro ochranu životního prostředí, testovala tři typy herních konzolí – PS3, Xbox 360 a Wii. Výsledky, které dostala, jsou šokující.

Je open source opravdu bezpečný?

Společnost Fortify Software ve své studii „Open Source Security Study: How Are Open Source Development Communities Embracing Security Best Practices?“ varuje před užíváním open source aplikací.

Obrázek ke článku Vyšel ReSharper 4.0

Vyšel ReSharper 4.0

Nová verze „nejinteligentnějšího“ add-inu do Visual Studia je konečně mezi námi.

Opera 9.5 je na světě

Vyšla nová Opera 9.5. Přepracovaný design, nové funkce, přívětivější prostředí, vyšší rychlost. Vesele stahujte! K dispozici pro Windows, Linux i Mac.

Obrázek ke článku EVE - Hra pro dospělé

EVE - Hra pro dospělé

V tomto článku bych vám chtěl popsat hru žánru MMORPG, EVE. Jedná se o sci-fi hru s největším herně zpracovaným vesmírem.

Novinky na trhu práce: doporučeně

Pokud se chcete zorientovat na trhu práce, jsme tu pro Vás. Dnes vydáváme už druhé číslo našich novinek, se kterými se zde budete setkávat pravidelně. Přijďe se podívat.

Obrázek ke článku PHP-Fusion - už se znáte?

PHP-Fusion - už se znáte?

Chcete internetovou stránku zdarma a rychle? Bez programování a kódování? V tom případě je redakční systém PHP-Fusion to pravé pro vás! Jednoduchá instalace, jednoduchá administrace a moře funkcí, vzhledů a rozšíření. Registrace, články, novinky, downloady, FAQ, ankety, fotoalba, fórum… To vše můžete mít – snadno a rychle!

Obrázek ke článku Tlačítko Přejít ve Firefoxu 3

Tlačítko Přejít ve Firefoxu 3

Jednou z novinek v přicházející verzi Firefoxu je i samomizící tlačítko Přejít, čímž jde jeden z nejpoužívanějších internetových prohlížečů ve šlépějích některých svých rivalů. Podle mého rozhodně nejde o změnu k lepšímu. Pokud máte stejný názor, v tomto článku se dozvíte, jak tlačítko Přejít vrátit zpět.

„Stlačte“ si kód

Dat přenášených pomocí internetu je hodně. V poslední době se k tomu připojují ještě objemné kaskádové styly CSS a JavaScripty. V tomto článku si představíme tzv. „kompresory" kódu, které nám právě mohou pomoci takové skripty zmenšit.

Letní škola Web 2.0 pro techies

Web 2.0 je asi nejznámější „buzzword“ dnešního Internetu. Jaké technologie se za ním skrývají? Jak si vytvořit Web 2.0 aplikaci? Co je to RIA?

Výsledky 361-390 z celkem 1 559 nalezených
  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý