Ostatní – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ostatní – Články – Programujte.comOstatní – Články – Programujte.com

 

Šance pro mladé grafiky a designéry

Již podeváté mají talentovaní mladí lidé příležitost předvést své schopnosti a dovednosti v internetových soutěžích projektu Junior Internet. Jedna z nich je určena pro nadané mladé grafiky a designéry, kteří mohou do soutěže Junior Design přihlašovat své grafické práce až do 15. února 2008.

Matrix efekt

Už vcelku známá a profláknutá technika, jak docílit tzv. Matrix efektu.

Nové schéma na PSP Slim

Nelíbí se už vám to nudné menu vašeho PSP a témata jsou dle vašeho názoru na nic? V tomto článku si ukážeme, jak s tím něco udělat.

PHP frameworky - konference

Pokud hledáte nějakého efektivního pomocníka pro psaní PHP aplikací, jistě jste stáli před rozhodnutím, kterého vybrat. Přijměte tedy pozvání na PHP konferenci, která by vám měla pomoci s oním výběrem.

Vydáno PHP 4.4.8

Včera byla vydána nová verze oblíbeného skriptovacího jazyka PHP ve verzi 4.4.8.

Obrázek ke článku Windows 7 - novinka pod pokličkou

Windows 7 - novinka pod pokličkou

Před několika měsíci k nám přišly Windows Vista. Byla to naprostá novinka, o které všichni začali zaujatě diskutovat. My se ale podíváme trochu dál do budoucnosti na potenciálního nástupce…

Obrázek ke článku Adobe AIR beta 3

Adobe AIR beta 3

Adobe vydalo betaverzi Adobe Integrated Runtime (AIR™), dříve známé pod kódovým názvem Apollo. Adobe AIR je aplikační runtime pro více operačních systémů, které umožňuje vývojářům používat HTML/CSS, Ajax, Adobe Flash a Adobe Flex k rozšíření bohatých internetových aplikací (RIA) na pracovní plochu bez použití prohlížeče.

Root.cz: Videopůjčovna ČT jen pro MS Windows

Dnes ráno při čtení nových příspěvků na Root.cz mě pobavily dva příspěvky. Jeden o tom, že kdesi v USA byl student potrestán za užití nějakého programu Firefox.exe ve škole. A druhý na téma internetové videopůjčovny ČT, kterou tato televize veřejné služby spustila v neděli.

Obrázek ke článku Google 1. lekce - Vyhledávání

Google 1. lekce - Vyhledávání

Pro většinu z nás je Google synonymem pro vyhledávání na Internetu. Google skutečně vyhledá téměř všechno, téměř vždy lépe než jakýkoliv konkurent. Google ale roste, zaměstnává skvělé programátory, podporuje open-sourcový vývoj, a tak není divu, že jeho nabídka roste. V tomto kurzu bych se rád věnoval tedy všemu kolem Google.

Winamp 5.51

Prehrávač multimediálneho obsahu je aktuálne dostupný vo svojej novej verzii Winamp 5.51.

Obrázek ke článku Logitech: Víte jak reklamovat myš?

Logitech: Víte jak reklamovat myš?

Výrobky společnosti Logitech jsou považovány za velice kvalitní. Přestože je jejich cena mírně vyšší než u low-endové konkurence (Genius a spol.), vyplatí se investovat nějakou tu stokorunu navíc. Získáte nejen o několik tříd lepší zpracování a vlastnosti, ale i výborný servis s delší záruční dobou.

Obrázek ke článku Opera: chceme víc!

Opera: chceme víc!

Opera udělala zásadní rozhodnutí, které kritizují i mnozí její skalní fandové. Podala žalobu na společnost Microsoft za to, že je Internet Explorer součástí operačního systému. A co na to Evropská komise? Co nás ještě čeká?

Obrázek ke článku Crysis: Velká listopadová revoluce!

Crysis: Velká listopadová revoluce!

Již to jsou téměř čtyři roky od doby, kdy německé vývojářské studio Crytek vydalo vynikající hru Far Cry, která se dodnes drží na špici herního světa. Nyní Crytek dokončilo další hru, která je ještě lepší! Počítačové hry jsou opět o kus dál! Next-gen přichází! Adiós konzole!

Windows Live Writer

Jednoduché publikovanie obrázkov, videí a ďalšieho multimediálneho obsahu v blogu.

Obrázek ke článku Výsledky ankety o Nejlepšího autora roku 2007

Výsledky ankety o Nejlepšího autora roku 2007

Dnes po poledni skončila soutěž o Nejlepšího autora roku 2007 na portálu Programujte. Přinášíme informaci o výsledcích jak samotného hlasování, tak celkového skóre dosaženého každým redaktorem s minimálně jedním uděleným bodem.

Výsledky 451-480 z celkem 1 559 nalezených
  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý