Ostatní – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ostatní – Články – Programujte.comOstatní – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Ceny notebookov výrazne padajú dole

Ceny notebookov výrazne padajú dole

V tomto roku opäť výrazne klesla cena notebookov. Cena najlacnejšieho notebooku je zruba 11 000 korún s DPH. Podľa analytikov sa ich cena znížila o pätinu.

Acer bude sponzorovat dvě následující olympiády

V počtu prodaných PC má první místo Dell a druhý je Hewlett-Packard. Mezi prodejci Acer a Lenovo probíhá litý boj o třetí stupínek. Acer se rozhodl pomoci si k němu přes Olympijské hry. A to hned dvakrát.

Obrázek ke článku Home Credit chystá investovat stovky milionů do rozšíření ICT development centra v Brně

Home Credit chystá investovat stovky milionů do rozšíření ICT development centra v Brně

V reakci na rozšíření obchodních aktivit v šesti zemích střední a východní Evropy a Asie a přípravu nových aktivit v Číně a Vietnamu bude firma Home Credit významně rozšiřovat své vývojové a provozní středisko informačních a komunikačních technologií v Brně. Během příštích šesti měsíců tak zvýší Home Credit výdaje na své IT centrum bezmála o 60 % v porovnání s posledním půlrokem. Do konce března 2008 tak investice přesáhnou 200 milionů korun. V Brně, které se postupně stává významnou základnou softwarového vývoje, provozu informačních technologií a call center v celé ČR, tak Home Credit vytvoří dalších 50 pracovních míst pro špičkově kvalifikované pracovníky.

Obrázek ke článku Neuvěřitelné slevy pro studenty od Adobe! Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci!

Neuvěřitelné slevy pro studenty od Adobe! Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci!

Taky jste již objevili obrovskou sílu nástrojů Creative Suite 3 pro tvorbu webu? A taky jste již objevili jejich obrovskou cenu? A taky jste byli tímto objevem obrovsky zklamáni? Tak teď budete obrovsky překvapeni. Možná se vám bude zdát celý tento článek jako fikce, ale je to opravdu realita. Podívejte se na to, co jste ještě neviděli!

Windows Live Search

Informace o Windows Live Search a návod, jak jej používat (umisťovat na stránky).

Ripování Her na PSP

Občas se stane, že vaše ISO hra je na paměť konzole příliš velká. A to jenom kvůli zbytečnostem, které tam autor dal. Tak proč je bez problému nesmazat?

Obrázek ke článku Jak si udělat z koníčka business?

Jak si udělat z koníčka business?

K napsání tohoto článku mě přivedly časté diskuze na fórech na téma „Čím chcete být?“, „Jak se stát programátorem?“, „Jakou školu vystudovat?“, „Je lepší C++ nebo C#?“. V rámci toho článku se pokusím odpovědět na dvě takové otázky, a to „Jaký jazyk zvolit?“ a „Jakou školu vystudovat?“. Článek berte jako inspiraci, varování, ponaučení nebo jak chcete.

Byl spuštěn online konkurent pro Microsoft Office

Ve čtvrtek, 22. 11. 2007, oznámil deník The Times, že spoluzakladatel webmailové služby Hotmail právě vydal webově založený klon Microsoft Office nazvaný Live Documents, který se pro něj má stát soupeřem.

Obrázek ke článku Bez IT centra v Brně by to nešlo

Bez IT centra v Brně by to nešlo

Rozhovor s Branko Jeličićem, Chief Operating Officer (COO), Home Credit International, který se vás pokusí přesvědčit, že práce v Brně je to, co hledáte. Home Credit International poskytuje IT a poradenské služby v rámci finanční skupiny PPF, zejména s ohledem na expanzi na trhy východní Evropy a Asie. Zásadní podíl na úspěchu společnosti má technologické řešení Homer vyvíjené a řízené z Brna. A právě v Brně je nezbytné rozšířit vývojářský tým, zejména o absolventy IT oborů.

Obrázek ke článku Microsoft Imagine Cup 2008

Microsoft Imagine Cup 2008

Microsoft otevírá již šestý ročník studentského klání Imagine Cup, jehož cílem je inspirovat mladé lidi k využití informačních technologií pro zvyšování kvality lidského života. Tématem letošního ročníku je životní prostředí: „Představte si svět, ve kterém technologie přinášejí trvale udržitelné životní prostředí“. Studenti mohou sami definovat svůj pohled na životní prostředí a v šesti vypsaných kategoriích mohou navrhnout vlastní přístup k vylepšení této neoddělitelné součásti lidského života.

Obrázek ke článku ESET vydal nové linuxové bezpečnostní produkty

ESET vydal nové linuxové bezpečnostní produkty

Společnost ESET, lídr v proaktivní ochraně proti počítačovým hrozbám, dnes vydala tři nová linuxová řešení pro firemní zákazníky. ESET Gateway Security, ESET File Security a ESET Mail Security jsou založeny na skenovacím jádru ESET NOD32 Antivirus a nabízejí tak linuxovým uživatelům nejvyšší stupeň ochrany proti infiltracím.

Elektronické bankovnictví v Česku: Vtip ze strany bank?

Plánujete využívat internetové bankovnictví? Znáte možná rizika jeho použití? Pokud odpověď na druhou otázku zní „ne“, poradíme vám, kde se zeptat. Vlastně naopak, poradíme, kde se rozhodně ptát nemáte – na pobočkách českých bank.

Matematický koutek - 05 - Sloni a jezírko

Denně se vám může stát že potkáte slony pijící z jezírka. Vypočítejte si ale radši už teď, jak dlouho ho bude pít jeden. Nikdy nevíte, kdy se vám to přeci bude hodit.

Obrázek ke článku Beta verze Firefoxu 3 konečně venku

Beta verze Firefoxu 3 konečně venku

Mozilla po delším čekání uvolnila historicky první beta verzi vyvíjeného internetového prohlížeče. Firefox 3, nebo-li Gran Paradiso, má přinést luxusnější procházení webů, zvýšený výkon, pohodlnější stahování, jednodušší práci s pluginy a mnohem více.

Obrázek ke článku Dobrá práce nemusí být jen v Praze!

Dobrá práce nemusí být jen v Praze!

Společnost se silným zázemím v oblasti bankovnictví by vám ráda dokázala, že skvělou a výborně ohodnocenou práci nemusíte získat jen v Praze. Nebojte se, opravdu hledáme specialisty z oblasti IT. Potřebujeme vás v Brně!

Obrázek ke článku Evoluční optimalizační systémy IV

Evoluční optimalizační systémy IV

Seriál o evolučních optimalizačních systémech pokračuje popisem a demo verzí další praktické aplikace – optimalizačního systému dělení materiálu na válcovně. Přínosem tohoto systému je jeho rychlost, systém dokáže plánovat proces dělení v reálném čase.

Výsledky 481-510 z celkem 1 559 nalezených
  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý