Ostatní – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ostatní – Články – Programujte.comOstatní – Články – Programujte.com

 

Windows Vista v reálném nasazení I.

Operační systém Windows Vista je na světě. V tomto článku přinášíme první pohled na možnosti systému, dostupnost základního softwaru či možnosti jeho provozu nyní, krátce po vydání.

Bad Day L.A.

Znáte to, jste klasický vyšinutý bezdomovec, který se ocitne uprostřed města, kde se stávají divné věci. Na obyvatele útočí Zombie, velké záplavy provázené tsunami nebo zemětřesení, které způsobí sesuvy většiny budov ve městě. K tomu všemu se ve městě objeví teroristé a snaží se udělat co nejvíce škod a vy, jako hlavní postava, máte za úkol jim v tom zabránit a pomoci obyvatelům L. A. přežít tento strašný den.

Obrázek ke článku Pavel Kout: Jablíčka jsou jen jiná cesta

Pavel Kout: Jablíčka jsou jen jiná cesta

Třetí díl série rozhovorů v Kavárně, tentokrát na téma Apple s Pavlem Koutem, předním českým webdesignérem pracujícím již 2 roky pod platformou společnosti Apple.

Vydána Miranda IM 0.6.3

Vývojáři opět vydali další verzi Mirandy IM, která přináší některá vylepšení a opravu mnoha chyb týkajících se např. problémů s kompatibilitou ICQ 6.

Zlatý fond

Nová elektronická knižnica, ktorá obsahuje 120 diel slovenskej literatúry.

Nanotechnologie v medicíně

Podíváme se blíže na nanotechnologii v oblasti medicíny, budeme vycházet částečně z pilotního dílu: Nanotechnologie. Shlédneme průkopníky v této oblasti, SPM, mechanismy, aplikace, nanostroje a podíváme se na výzkum.

Sniffer na mobilu

Symbian je jedním z nejznámějších operačních systémů pro mobilní telefony. Současně s množstvím užitečného software roste i počet škodlivých programů. Program Allcano. Jedná se o sniffer, který dokáže zachytit uživatelem přijímané i odesílané SMS zprávy.

Drupal 5.0 je tady

Dne 15. ledna 2007 byla vypuštěna nová verze redakčního systému Drupal – verze s číslem 5. Přinášíme vám novinky z této verze.

Vydána nová verze antiviru Avast! 4.7

Uživatelé českého antiviru Avast! se po delší době dočkali aktualizace programové komponenty. Opravy se týkají nejen zvýšení rychlosti či vylepšené podpory MS Windows Vista.

Tuning OS MS Windows XP - 4. časť

Dnešným dielom sme sa dostali až ku zmene úplne prvej farebnej obrazovky systému Windows XP. Určite väčšinu z vás už nebaví denne pri spúšťaní systému "čumieť" na stále rovnakú obrazovku s 5 farbami a čiernym pozadím (teda logo Windows XP). Takže nezdržujme a poďme si túto "úžasnú" obrazovku zmeniť...

MP3 přehrávač xtreme 256MB

Velice levný MP3 přehrávač s malou výdrží a možností používat jej jako Flashdisk, a to i bez baterky.

Cracking - 6. část

  • Markova pravidla ochrany softwaru
  • Mexelite Productions CrackMe 4.0
  • Cruehead CrackMe v1.0
  • tC CrackMe [ID: 5]
  • Zdroje o crackingu
  • Závěr

Výsledky 841-870 z celkem 1 559 nalezených
  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý