SEO – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

SEO – Články – Programujte.comSEO – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku 10 SEO mýtů, které už nemusíte v roce 2018 řešit

10 SEO mýtů, které už nemusíte v roce 2018 řešit

„Kolik má být na stránce klíčových slov?“, „Nemáš vyplněný meta tag keywords, to nebude fungovat.“, „Katalogy jsou mrtvý“. Také jste už slyšeli některé z těchto otázek? Pojďme si na ně konečně jednou provždy odpovědět.

Obrázek ke článku Jak dělat SEO bez SEO

Jak dělat SEO bez SEO

SEO není uzavřená disciplína online marketingu, která se zabývá pouze optimalizací textů a titulků. Ovlivňuje ji také mnoho vnějších faktorů. Proto je důležité o nich vědět a umět je využít ve svůj prospěch. V marketingové agentuře eVisions se na optimalizaci pro vyhledávače specializujeme, přinášíme vám proto popis základních externích vlivů působících na SEO a tipy, jak je využít pro posílení a webu a navýšení organické návštěvnosti. 

Obrázek ke článku Princip fungování fulltextových vyhledávačů II. – indexace

Princip fungování fulltextových vyhledávačů II. – indexace

V předcházejícím článku bylo vysvětleno, proč a jak si fulltextové vyhledávače připravují databázi pomocí crawleru. Dnes si popíšeme proces vytváření invertovaného seznamu (indexu), ve kterém se následně vyhledává, a také to, jak se index aktualizuje.

Obrázek ke článku Analytika odkazových profilů – část 1.

Analytika odkazových profilů – část 1.

Budování zpětných odkazů se v době rostoucí konkurence online trhu stává nedílnou součástí úspěchu při optimalizaci webových stránek pro vyhledávače. Není proto divu, že weby, potažmo společnosti provozující optimalizace, chtějí mít čím dál lepší přehled o odkazech, směřujících na web.

Tipy a triky pro SEO – 1. díl

Po velmi dlouhé době se vracím k seriálu o tom, jak prakticky SEO optimalizovat. Dnes se budu věnovat titulku stránky.

Tipy a triky pro SEO – Úvod

V tomto novém seriálu Vás seznámím s tím, jak prakticky optimalizovat pro vyhledávače. Ale v tomto prvním díle si budeme muset říct také něco o tom, co je to SEO.

Optimalizace pro vyhledávače - SEO I.

Poslední dobou je optimalizace webu jednou z nejdůležitějších a nejnutnějších věcí, kterých je třeba dosáhnout. Ovšem nemluvíme tentokráte o optimalizaci kódu z hlediska standardů W3C konzorcia, nýbrž o optimalizaci pro internetové vyhledávače. V úvodu si osvětlíme některé základní pojmy.

Výsledky 1-5 z celkem 5 nalezených
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý