Ahoj,
Našel by se tady někdo, kdo by mi pomohl? A omlouvám se a nezlobte se, kdybych obtěžoval.
Jsem v rekvalifikačním kurzu- programovaní JAVA.
Naprostý začátečník. Nikdy jsem neprogramoval a PC užíval jen word,excel,PP. Dal jsem se na tu rekvalifikaci, poněvadž jsem se chtěl naučit alespoň trochu programovat a tak být nějak užitečný v důchodě (mám pár let do důchodu). Přecenil jsem síly, i když mi kdysi šla matika. A tak se zdá, že si budu muset pořídit bačkory, deku a fajfku a místo programování spíš křížovky a sudoku. Přesně to co jsem nechtěl, ale vypadá to tak.
Mám udělat tento úkol (zadání níže) a po kurzu Java základy a OOP vůbec nevím jak a kde začít. Jedná se úkol ke zkoušce a musím to mít jinak rekvalifikaci místo Úřadu Práce budu muset platit. A já opravdu nevím. Jestli můžete, prosím pomožte.
Třeba někdo z Vás tu rekvalifikace dělal anebo to pro Vás nebude tak složité. Prosím potřebuji zdrojový kód podle tohoto zadání. Já to bez návodu nejsem schopen napsat.
Naprogramuj: .
Evidence pojištění - Zjednodušená verze.
Konzolová aplikace (Java, )
Naprogramuj konzolovou aplikaci pro evidenci pojistných událostí.
Minimální požadavky ke splnění
- Aplikace obsahuje správu pojištěných (to jsou pojištěné osoby, např. "Jan Novák"):
- Vytvoření pojištěného
- Evidujte jméno, příjmení, věk a telefonní číslo
- Zobrazení seznamu všech pojištěných
- Vyhledání pojištěného podle jména a příjmení
Dané entity jsou uloženy v kolekci v paměti
Aplikace je naprogramována podle dobrých praktik
Využívejte konstruktory pro inicializaci objektů
toString() pro jejich výpis
Oddělujte kód do samostatných tříd a souborů
Editaci a odstranění pojištěných ani ukládání dat po skončení aplikace není třeba řešit.
Děkuji. J,